Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [NW][1pe]1 Pułk Eklererów Gwardii Cesarskiej  (Przeczytany 8300 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Ganczo

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Napoleon jest moim ulubionym wodzem
    Odp: [NW][1pe]1 Pułk Eklererów Gwardii Cesarskiej
    « Odpowiedź #15 dnia: Października 16, 2017, 19:45:33 »
    Admirał wyleciał z 10ph w rekordowym czasie 2 godzin i 20 minut. Polecam tego człowieka XD

Cytat: Moontor
    Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.

Offline Evolusin

• Użytkownik
    • Piwa: 25
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #16 dnia: Października 16, 2017, 20:05:44 »
    Admirał wyleciał z 10ph w rekordowym czasie 2 godzin i 20 minut. Polecam tego człowieka XD
    Jaki był powód jeśli można wiedzieć, że tak szybko kicka dostał?

Offline JerzyBurza

• Użytkownik
    • Piwa: 41
    • 18pp_Flb_JerzyBurza_Haze
    « Odpowiedź #17 dnia: Października 17, 2017, 08:51:40 »
    Jaki był powód jeśli można wiedzieć, że tak szybko kicka dostał?
    Obrażał Gancza bo myślał ,że to Graczol. xd

Kiedyś sobie zebrałem kilka rzeczy :
    Ciach

(Tylko ss'y są moje).

Nie udostępnia się danych osobowych osób trzecich + Multipost +10 //Movart
    Przepraszam , nie zauważyłem ,że na jednym ze screenów są jego dane. A spowodowane jest to tym ,że na te ss'y patrzyłem ostatnio 3-4 miesiące temu.
    « Ostatnia zmiana: Października 17, 2017, 09:23:03 wysłana przez JonSnow|JanŚnieg »
    MP17
    FS Cup
    LDP18 Dyw.B
    MP18 Cav

Cytat: Rivet
    Do tego śmiecie tykać nasze święte tagi. Won od tego hołoto śmierdząca. Paszli won, nie godni miana bagneciarza nawet.

Offline Laalaa

• Użytkownik
    • Piwa: 118
    • Tumulec Kamil Adrian
    « Odpowiedź #18 dnia: Października 17, 2017, 15:56:16 »
    To się popraw i zamaż dane bo jestem ciekaw tych ss'ów :p

"Liczyć zwycięstwo przez walkower jako realną siłę drużyny jest jak podawanie długości penisa razem z kręgosłupem."~Kradus

Offline Sir Aragorn

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    • "War. War never changes."
    « Odpowiedź #19 dnia: Października 17, 2017, 16:08:41 »
    Laalaa ma smaczniejszego avatara na steamie niż jakiś tam eklerek xD

Offline Laalaa

• Użytkownik
    • Tumulec Kamil Adrian
    « Odpowiedź #20 dnia: Października 17, 2017, 19:31:09 »
    Z 12pp wyleciał zanim jeszcze oficjalnie powstało XD

"Liczyć zwycięstwo przez walkower jako realną siłę drużyny jest jak podawanie długości penisa razem z kręgosłupem."~Kradus

Offline Stasiulek

• Użytkownik
    • Piwa: 88
    • 2002 <3
      • Kanał Yt
    « Odpowiedź #21 dnia: Października 17, 2017, 21:30:41 »
    Z 12pp wyleciał zanim jeszcze oficjalnie powstało XD
    xD
    (click to show/hide)

Offline Zahari

• Użytkownik
    • Piwa: 113
    « Odpowiedź #22 dnia: Października 17, 2017, 22:30:52 »
    Zbliża się CNC :) wkrótce będziemy rozgrywali kilka sparingów jako rep. Polszy, jeżeli czujecie się na siłach zapraszamy 2-4 osoby z Waszego regimentu na testy. Wybierzcie najlepszych! :)
    (click to show/hide)

Offline Admiral

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #23 dnia: Października 18, 2017, 00:41:09 »
     Lalo czy wiesz ale z 12pp nie wyleciałem sam odszedłem po tym gdy mówiłeś MrMarthinowi iż nie życzysz widzieć mnie w 12pp przez to że troolowaleś u Soltona w klanie od AZW . Powtórzę jeszcze raz i specialnie topie Lalo nie wyleciałem z 12 Pułku Piechoty odszedłem z wcześniej wspomnianego przeze mnie powodu .Nie rozumiem czemu masz do mnie problemy to bardziej ja powinienem mieć do ciebie iż nie dałeś mi szansy w 12pp bo tobie coś nie odpowiadało troolu z AZW .Odnośnie zmieniania mych pułków powód był jeden żaden praktycznie mi nie odpowiadał np: 13ph gdzie brakowało skilowych ludzi 12pp nie miałem szansy przez ciebie bo jako granadier stawiałeś warunek ,,albo ja albo Admiral'' więc proszę jeżeli nie wiesz czegoś do końca to proszę się nie wypowiadaj . Nie rozumiem takich ludzi którzy się czepiają za nic napisałem jeden wyraz źle po angielsku potem po polsku a ty nagle ni z tąd ni zowąd szczepisz do mnie nienawiść . Nie mam pojęcia ale mym zdaniem to co robisz jest bezsensu nie możemy się pogodzić czy znaleść pokojowe rozwiązanie naszych problemów . Jakoś nie wbijam na post 12 Pułku Piechoty i nie piszę co ci się udało a co nie w ilu byłeś pułkach i co robiłeś na innych modułach .
    « Ostatnia zmiana: Października 18, 2017, 00:46:09 wysłana przez Admiral »

Offline Veinrus

• Użytkownik
    • Piwa: 214
    « Odpowiedź #24 dnia: Października 18, 2017, 00:45:40 »
    Lalo czy wiesz ale z 12pp nie wyleciałem sam odszedłem po tym gdy mówiłeś MrMarthinowi iż nie życzysz widzieć mnie w 12pp przez to że troolowaleś u Soltona w klanie od AZW . Powtórzę jeszcze raz i specialnie topie Lalo nie wyleciałem z 12 Pułku Piechoty odszedłem z wcześniej wspomnianego przeze mnie powodu .Nie rozumiem czemu masz do mnie problemy to bardziej ja powinienem mieć do ciebie iż nie dałeś mi szansy w 12pp bo tobie coś nie odpowiadało troolu z AZW .Odnośnie zmieniania mych pułków powód był jeden żaden praktycznie mi nie pasował jak np: 13ph gdzie brakowało skilowych ludzi 12pp nie miałem szansy przez ciebie bo jako granadier stawiałeś warunek ,,albo ja albo Admiral'' więc proszę jeżeli nie wiesz czegoś do końca to proszę się nie wypowiadaj . Nie rozumiem takich ludzi którzy się czepiają za nic napisałem jeden wyraz źle po angielsku potem po polsku a ty nagle ni z tąd ni zowąd szczepisz do mnie nienawiść . Nie mam pojęcia ale mym zdaniem to co robisz jest bezsensu nie możemy się pogodzić czy znaleść pokojowe rozwiązanie naszych problemów ja jakoś nie wbijam na post 12 Pułku Piechoty i nie piszę co ci się udało a co nie w ilu byłeś pułkach i co robiłeś na innych modułach .
    https://sjp.pwn.pl/zasady/;629738

Offline Amue

• Użytkownik
    • Piwa: 39
    « Odpowiedź #25 dnia: Października 18, 2017, 02:08:06 »
    Co to się dzieje, by ,,rusek'' poprawiał Polaka w ortografii. Byłbym skłonny nawet uwierzyć, iż jestes trollem pisząc tak jak teraz.
    Jeść białych ludzi!

Offline Moontoor

• Użytkownik
    « Odpowiedź #26 dnia: Października 18, 2017, 05:43:19 »
    Nie klam admiral co do 13ph.. Zostales stad wywalony 2 razy...
    « Ostatnia zmiana: Października 18, 2017, 23:58:43 wysłana przez moontoor »
    Dumny założyciel najgorszego pułku w historii!
    (click to show/hide)

Offline Laalaa

• Użytkownik
    • Tumulec Kamil Adrian
    « Odpowiedź #27 dnia: Października 18, 2017, 12:52:45 »
    Lalo czy wiesz ale z 12pp nie wyleciałem sam odszedłem po tym gdy mówiłeś MrMarthinowi iż nie życzysz widzieć mnie w 12pp przez to że troolowaleś u Soltona w klanie od AZW . Powtórzę jeszcze raz i specialnie topie Lalo nie wyleciałem z 12 Pułku Piechoty odszedłem z wcześniej wspomnianego przeze mnie powodu .Nie rozumiem czemu masz do mnie problemy to bardziej ja powinienem mieć do ciebie iż nie dałeś mi szansy w 12pp bo tobie coś nie odpowiadało troolu z AZW .Odnośnie zmieniania mych pułków powód był jeden żaden praktycznie mi nie odpowiadał np: 13ph gdzie brakowało skilowych ludzi 12pp nie miałem szansy przez ciebie bo jako granadier stawiałeś warunek ,,albo ja albo Admiral'' więc proszę jeżeli nie wiesz czegoś do końca to proszę się nie wypowiadaj . Nie rozumiem takich ludzi którzy się czepiają za nic napisałem jeden wyraz źle po angielsku potem po polsku a ty nagle ni z tąd ni zowąd szczepisz do mnie nienawiść . Nie mam pojęcia ale mym zdaniem to co robisz jest bezsensu nie możemy się pogodzić czy znaleść pokojowe rozwiązanie naszych problemów . Jakoś nie wbijam na post 12 Pułku Piechoty i nie piszę co ci się udało a co nie w ilu byłeś pułkach i co robiłeś na innych modułach .
    Kłamać to ty nie umiesz xD

Offline Ganczo

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Napoleon jest moim ulubionym wodzem
    « Odpowiedź #28 dnia: Października 18, 2017, 12:56:19 »
    Oto i moja ulubiona gwiazdka :D

Cytat: Moontor
    Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.

Offline Evolusin

• Użytkownik
    • Piwa: 25
    « Odpowiedź #29 dnia: Października 18, 2017, 14:08:07 »
    Widzę Admiral naprawdę daleko z kłamstwami poleciał. Z 13 jak moontoor wspomniał zostałeś wyrzucony więc nie wiem skąd sobie ubzduralas, że sam odchodzisz bo niski poziom. Przypominam, że sam wysokiego poziomu sobą nie reprezentujesz takim zachowaniem.