Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Deluge][ChK] Chorągiew Królewska  (Przeczytany 16186 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Kradus

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 463
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: [Deluge][ChK] Chorągiew Królewska
    « Odpowiedź #45 dnia: Lutego 18, 2018, 12:29:49 »
    Tak jak wyżej, zamiast kłócić się na forum kto ma dłuższy koncerz, może umówicie się na mecz i zweryfikujecie swoje umiejętności?

Jako mod tylko dodam, że kolega Meniolek powoli przesadza, i na skomentowane jego postów wystarczy zacytować jego podpis.

Offline Laalaa

• Użytkownik
    • Piwa: 118
    • Tumulec Kamil Adrian
    « Odpowiedź #46 dnia: Lutego 18, 2018, 12:57:46 »
    Dobra widzę, że nadal nas nie rozumiecie. Czy drużyna która wygrała mecze towarzyskie/sparingi z każdym zespołem w lidze nazywana jest najlepszym zespołem? Nie bo od tego jest liga żeby to oceniać. Jedno jaskółka wiosny nie czyni więc jest czym się szczycić "HURR WOWOW WYGRALISMY SPARINGI Z PÓŁ MARTWYMI KLANAMI TERAZ JESTEŚMY NAJLEPSI DURR". Jeśli wygracie ligę to wam zaklaskam i uznam was tym najlepszym klanem ale od tego się umawiacie na SPARINGI (słowo klucz) żeby poćwiczyć przed oficjalnymi meczami czyt. ligą czy innym turniejem.

Co do "Sztucznego przedłużania meczu" przez ChR to chyba sami nie wiecie co wy mówicie- gdy po crashu serwera paru naszych wyszło to poprosiliśmy o zbalansowanie a wy się 10 minut upieraliscie żeby tamci wrócili jakbysmy mieli na nich jakikolwiek wpływ.

"Liczyć zwycięstwo przez walkower jako realną siłę drużyny jest jak podawanie długości penisa razem z kręgosłupem."~Kradus

Offline Muzg

• Użytkownik
    • Piwa: 24
    « Odpowiedź #47 dnia: Lutego 18, 2018, 13:10:36 »
    Ja tam gratuluję ChK wygranych. Świetnie się bawiliśmy na sparingu z nimi (serio, dawno się tak nie uśmiałem) i mam nadzieję, że uda mi się kiedyś zebrać stare grono hakka i dokonać rewanżu.
    - Muzgu co będziemy robić dziś w nocy?
    - To samo co zawsze, spróbujemy przejąć władze nad Delugem!

Offline Łukasiewicz

• Użytkownik
    • Piwa: 8
    « Odpowiedź #48 dnia: Lutego 18, 2018, 16:25:21 »
    Czy drużyna która wygrała mecze towarzyskie/sparingi z każdym zespołem w lidze nazywana jest najlepszym zespołem?
    TAK !

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    « Odpowiedź #49 dnia: Lutego 23, 2018, 12:47:25 »

Kaprawy posłaniec przynosi Wam zapieczętowany list z czarna pieczęcią na której widniej złowrogi Masoński symbol.

(click to show/hide)
    « Ostatnia zmiana: Lutego 23, 2018, 12:48:37 wysłana przez ^IvE »

Offline Muzg

• Użytkownik
    • Piwa: 24
    « Odpowiedź #50 dnia: Lutego 23, 2018, 17:20:08 »
    Jeszcze taki fajny dźwięk powinniście dodać: https://www.youtube.com/watch?v=teMM0qjtEKo
    - Muzgu co będziemy robić dziś w nocy?
    - To samo co zawsze, spróbujemy przejąć władze nad Delugem!

Offline _Jasiu_

• Użytkownik
    • Piwa: 20
      • Kanał na YouTubie
    « Odpowiedź #51 dnia: Lutego 23, 2018, 22:00:56 »
    Szanowni Przedstawiciele Masonerii,

Z wielką radością przyjmujemy wasze wyzwanie. Wybieramy niedzielę 4 marca. Mecz zostanie nagrany i udostępniony na YouTubie. Resztę szczegółów odeślemy posłańcem.

Jasie i Garfieldy

Offline _Jasiu_

• Użytkownik
      • Kanał na YouTubie
    « Odpowiedź #52 dnia: Marca 17, 2018, 22:26:16 »
    Informacja dla wszystkich klanów, które  rzucają nam wyzwanie lub przyjmują je od nas.

Wspólnie postanowiliśmy, że nie rozgrywamy meczów, jeśli przeciwny klan nie zbierze przynajmniej 12 zawodników. Tak więc, jeśli umówimy mecz z klanem i nie będzie on spełniał tego wymagania w momencie, gdy mamy zacząć mecz, nie zagramy go. Nie interesuje nas, jak odbierze to przeciwnik. Gramy dla zabawy i, dla nas, zabawą nie jest granie po 8 osób. Wyjątkiem jest oczywiście DWC, w którym minimum to 8 graczy, do którego musimy się dostosować.

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #53 dnia: Marca 17, 2018, 22:39:51 »
    Masoni z chęcią zagrają po 10. Czyli rozumiem, że oddajecie supremację za darmo Masonom i mecz za tydzień walkowerem ? :D

Offline vtz

• Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 166
    • a.k.a. Rudy Karzeł
    « Odpowiedź #54 dnia: Marca 17, 2018, 22:54:28 »
    >JESTEŚMY NAJLEPSI NA CAŁEJ SCENIE THE DELUGE !!!11!!!1!1
    >Ej no gramy wyłącznie dla zabawy
    koło historii będzie kręcić się dalej zataczając koło ...

Offline Bojar

• Użytkownik
    • Piwa: 354
    • A proper wife should be as obedient as slave
    « Odpowiedź #55 dnia: Marca 17, 2018, 22:57:06 »
    Najwidoczniej niektóre klany przekładają ilość ponad jakość... Myślałem, że scena deluge przynajmniej tym sie rozni od NW. Smutne to ;(

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #56 dnia: Marca 17, 2018, 22:59:10 »
    Czyli jesteśmy najlepszym klanem Deluga i na DWC dostosujemy się do zasad ale gdy klan proponuje nam zasady takie jak na DWC nie w ramach DWC to wymyślamy sobie limit 12 graczy akurat w momencie gdy nas wyzwali na oficjalny mecz. Przypadek? Nie sondze. Dlatego mimo, iż mamy problemy kadrowe pójdę na rękę i nagnę zasady DWC i proponuje mecz po 10 zawodników.

Offline _Jasiu_

• Użytkownik
      • Kanał na YouTubie
    « Odpowiedź #57 dnia: Marca 17, 2018, 23:12:04 »
    Czyli jesteśmy najlepszym klanem Deluga i na DWC dostosujemy się do zasad ale gdy klan proponuje nam zasady takie jak na DWC nie w ramach DWC to wymyślamy sobie limit 12 graczy akurat w momencie gdy nas wyzwali na oficjalny mecz. Przypadek? Nie sondze. Dlatego mimo, iż mamy problemy kadrowe pójdę na rękę i nagnę zasady DWC i proponuje mecz po 10 zawodników.

Przecież ustaliliśmy już, że chcemy, byście mieli minimum 10 graczy. Ten post tyczy się kolejnych spotkań.

Offline Dev

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    « Odpowiedź #58 dnia: Marca 17, 2018, 23:15:05 »
    Pod namową Jasia III Wielkiego Pierwszego Tego Imienia z rodu Janickich zdecydowałem się zmienić komentarz.
    Przyznaję rację w 100% Jasiowi III Wielkiemu Pierwszemu Tego Imienia z rodu Janickich który podaje argumenty łamiące was na łeb.
    Próbujecie pokonąć Jasia III Wielkiego Pierwszego Tego Imienia z rodu Janickich lecz to Jasiu III Wielki Pierwszy Tego Imienia z rodu Janickich pokonał was.
    Proszę się wykazać w walce, to Jasiu III Wielki Pierwszy Tego Imienia z rodu Janickich ustala zasady na których NASZ klan chce grać. Nie chcecie to nie grajcie,
    są inne klany które potrafią zoorganizować wystarczającą ilość osób aby stawić czoła Jasiowi III Wielkiemu Pierwszemu Tego Imienia z rodu Janickich.
    Pozdrawiam serdecznie Devilan maka paka

to tak na zakończenie abyście się wychillowali heheheh Jasiu III Wielki Pierwszy Tego Imienia z rodu Janickich nie bij mnie za to proszę
    dajcie piwa bo sie starałem ziomki nie banujcie administatorzy tak serio to jestem dzieciakiem i próbuje się dowartościować na tawernie

« Ostatnia zmiana: Marca 17, 2018, 23:46:08 wysłana przez Dev »

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #59 dnia: Marca 18, 2018, 22:15:55 »
    Informuje wszystkich zainteresowanych, że mecz ChK vs Masoni odbędzie się 25 marca o godzinie 20:30. Ze strony Masonów zezwalamy na nagrywanie meczu i oglądanie (oczywiście w ramach rozsądku aby serwera nie lagowało) Powodzenia chłopaki. Mapy wybierzemy w piątek według zasad DWC.