Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Deluge][ChK] Chorągiew Królewska  (Przeczytany 16132 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline _Jasiu_

• Użytkownik
    • Piwa: 20
      • Kanał na YouTubie
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: [Deluge][ChK] Chorągiew Królewska
    « Odpowiedź #15 dnia: Lutego 16, 2018, 22:36:35 »
    Tym samym Masoni kontestują Wasz tytuł i uznają go za nieprawą uzurpację.

Zatem chętnie zagramy. Jedyne pytanie, które nasuwa się na myśl to, czy zbierzecie wystarczająco ludzi, żeby zagrać mecz.

Offline Kradus

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 463
    « Odpowiedź #16 dnia: Lutego 16, 2018, 22:47:09 »
    Zatem chętnie zagramy. Jedyne pytanie, które nasuwa się na myśl to, czy zbierzecie wystarczająco ludzi, żeby zagrać mecz.

Mieczy u nas dostatek. Obecnie pewną dużą ilością osób jesteśmy na pewnym kongresie,  w pewnym Żydowskim mieście. Jak tylko wrócimy będziemy gotów stanąć na przeciwko Was na ubitej ziemi.
    נתראה מאוחר יותר

Offline New_war

• Użytkownik
    • Piwa: 16
    « Odpowiedź #17 dnia: Lutego 16, 2018, 22:57:30 »
    Po pokonaniu każdego aktywnego klanu na Delugu i passie 8 zwycięstw bez porażki

A ChM? Przegraliście z nimi 12:8 

Offline Laalaa

• Użytkownik
    • Piwa: 118
    • Tumulec Kamil Adrian
    « Odpowiedź #18 dnia: Lutego 16, 2018, 23:09:31 »

Jakoś nie widać w Waszych ostatnich wynikach zwycięstwa nad Masonami. Tym samym Masoni kontestują Wasz tytuł i uznają go za nieprawą uzurpację.
    Wiesz czego jeszcze nie widać? Masonów aktywnych w jakikolwiek sposób..

"Liczyć zwycięstwo przez walkower jako realną siłę drużyny jest jak podawanie długości penisa razem z kręgosłupem."~Kradus

Offline _Jasiu_

• Użytkownik
    • Piwa: 20
      • Kanał na YouTubie
    « Odpowiedź #19 dnia: Lutego 16, 2018, 23:11:07 »
    A ChM? Przegraliście z nimi 12:8

Tak samo jak kilka dni wcześniej wygraliśmy. Ten mecz był umówiony dla zabawy, na chwilę przed samym jego rozegraniem. Branie takich meczów pod uwagę jest niepoważne, bo nie wygrana była w nim ważna.

Offline Asmodeusz

• Użytkownik
    • Piwa: 15
      • Dobre meme
    « Odpowiedź #20 dnia: Lutego 16, 2018, 23:54:45 »
    Nie no przyznaję wygraliście kilka nieoficjalnych meczy z nieaktywnymi klanami, faktycznie jesteście najlepsi :DDD. Skoro osiągnęliście już wszystko czego szanujący się klan może zapragnąć na scenie tego pięknego moda :>>, możecie już zasłużenie wracać na oima :3. Szkoda marnować czasu w miejscu, w którym osiągnięto już wszystko. :))))
    Marth The Gryphonhearted:Well I've worked on my mind since I couldn't work my body

Wiadomo, że SI wygra - Azorek

Offline DafZwanyKarpiem

• Użytkownik
    • Piwa: 5
    « Odpowiedź #21 dnia: Lutego 16, 2018, 23:58:16 »
    W zasadzie bawi mnie relatywizm pojęcia "mecz warty uwagi". Przegrana z ChM jest pominięta, ale mecz z ChL, w którym samych Chaeli było 5 na 13 zawodników, po tym jak kazałeś rozegrać go w połowie z inwajtami, już podlega pod "mecze warte uwagi".

Offline Adamek321

• Użytkownik
    • Piwa: -15
    « Odpowiedź #22 dnia: Lutego 17, 2018, 00:01:50 »
    Jak dla mnie to ChK są naprawdę dobrzy i należy im się ten tytuł - tak jak mówił Jasiu mecz był umówiony na prętce ani my ani oni nie mieliśmy dobry składów (nawet samego jasia tam nie było a dowódcą u nich był Stalker który dostał dowództwo na próbę), a poza tym to pod ostatnie kilka rund to grali byle jak bo się śpieszyli na ważniejszy mecz w DP. (to tak dla wyjaśnienia tego meczu i jego wyniku)

Offline New_war

• Użytkownik
    • Piwa: 16
    « Odpowiedź #23 dnia: Lutego 17, 2018, 00:25:14 »
    Nie wiem, co wy tam ustalaliście z Adamkiem, ale nikt mnie o tym nie poinformował (choć sędzia powinien wiedzieć o takich rzeczach). Dla mnie ten mecz był nieoficjalny tak jak reszta tych wyników wpisanych do waszej tabeli ''sukcesów''. Chciałbym dodać jeszcze, że turniej DWC został przez was przegrany, a więc nie ma żadnych podstaw, abyście nadawali sobie tytuł najlepszego klanu the deluge.

PS. Poczekajcie do Ligii.

Offline Adamek321

• Użytkownik
    • Piwa: -15
    « Odpowiedź #24 dnia: Lutego 17, 2018, 00:26:55 »
    A czy turniej DWC nie był grany około 3-4 miesiące temu ?Do tego czasu chyba ChK mogło się podbudować i umocnic swoja pozycję

Offline Luke125

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #25 dnia: Lutego 17, 2018, 00:27:38 »
    Nie wiem na jakiej podstawie można mówić tu o meczach „oficjalnych”. Dla przykładu sparing z ChZ na którym to rozgrywka odbywała się nie dość, że bez sędziego to jeszcze na mapie ze zbugowanymi flagami…

Offline Azorekt

• Użytkownik
    • Piwa: 113
    • MAKE ZT GREAT AGAIN be_azorekt/husarzdominik
    « Odpowiedź #26 dnia: Lutego 17, 2018, 00:36:15 »
    Nie wiem czy możecie nazywać się najlepszym klanem, skoro jesteście carrowani przez najemników.
    (click to show/hide)
    « Ostatnia zmiana: Lutego 17, 2018, 00:37:32 wysłana przez Azorek »

(click to show/hide)

Offline Abraham_Lincoln

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    • ChR for ewa
    « Odpowiedź #27 dnia: Lutego 17, 2018, 01:02:29 »
    Myślałem, że przeszliśmy już przez etap, w którym każdy ogłasza się "najlepszym klanem" po wygraniu kilku treningówek pomimo braku jakiejkolwiek ligi i oficjalnych meczy :/ No ale skoro ogłaszacie się, to składam gratulacje za bycie najlepszym klanem na zwłokach. Mam nadzieję, że przyniesiecie nam kiedyś wiązankę, albo chociaż bukiecik...

Offline Dawry

• Użytkownik
    • Piwa: 9
    « Odpowiedź #28 dnia: Lutego 17, 2018, 01:20:23 »
    Po pokonaniu każdego aktywnego klanu na Delugu
    Dość istotną różnicą jest określenie czegoś aktywnym a istniejącym. Nie jest osiągnięciem wygrać NIEOFICJALNE spotkania z klanami, których większość istnieje lecz nie jest aktywna, bo od DWC (notabene zakończonego w połowie listopada) wróciły do trwającej od dłuższego czasu formuły NIEgrania w Warbanda lub precyzyjniej - Deluge'a i scena wróciła do swej postępującej martwicy XD Najlepszym klanem to jest ChW, wy możecie być sobie nim najwyżej w swojej własnej piaskownicy.

W zasadzie bawi mnie relatywizm pojęcia "mecz warty uwagi". Przegrana z ChM jest pominięta, ale mecz z ChL, w którym samych Chaeli było 5 na 13 zawodników, po tym jak kazałeś rozegrać go w połowie z inwajtami, już podlega pod "mecze warte uwagi".
    Gdyby ChR zgodziło się kontynuować sparing tak jak ChK chciało czyli mając przewagę sześciu zawodników (przy tym nieudolnie prowokując i grożąc nam ich wyjściem w przypadku odmowy XD) to pewnie też uznaliby to za mecz godny uwagi XD
    « Ostatnia zmiana: Lutego 17, 2018, 10:15:16 wysłana przez Dawar »

Offline Bazi

• Użytkownik
    • Piwa: 69
    • Bazi tańczy !!! Tańczy Tańczy Tańczy!! Na lodzieee
    « Odpowiedź #29 dnia: Lutego 17, 2018, 01:28:49 »
    Siedemnasty wiek, wiek samozwańców, wiadomo o co chodzi.