Na wstępie zaznaczam kolejny raz, że z NW związany nigdy nie byłem, nie jestem i nie będę, ale śmieszy mnie jedna rzecz. Zacytuję:
"Popatrz na to z tej strony. Wy sobie pogracie, za te parę miechów się rozpadniecie i ten cały Wasz grajdołek spłynie na tych co dalej tu siedzą i grają. Każdy pułk z potencjałem musi się męczyć aby ich nie lekceważyli i szanowali, bo każde nowe pp jest odbierane za kolejny słaby pułk z małowartościowymi WSPÓŁOBYWATELAMI "
Jak niby nowe pułki źle wpływają na reputację innych istniejących ? :P Tak jak napisał @kasztan, Native, który był, jest i będzie patologiczny jest tak naprawdę oazą spokoju i normalności w porównaniu z tym, co się czyta w działach NW. Myślisz, że zachowywanie się przez GSE w sposób delikatnie mówiąc niedojrzały swojego czasu miało wpływ na reputację REFu czy WV na scenie zagranicznej ? Nie :P Dlatego ten argument jest z dupy i nie wiem, albo próbujesz sobie podwyższyć w jakiś sposób ego, bo zbliża się rok szkolny i zacznie się zderzenie z szarą rzeczywistością, albo jesteś głupi simskill. Dotychczas jak czytałem Twoje posty, to reprezentowały one jakiś poziom, czasem nawet piwko dałem, ale to co napisałeś i zacytowałem to śmiech na sali.
Spróbuje odpowiedzieć na to pytanie z mojego punktu widzenia. Więc, jako że w NW poza skillem liczy się też masa, to pułki eventowe widząc taką 8 osobową linie mają beke z tego że ten pułk jest taki mały, a że widzą
pp to mają opinie o całej scenie a nie o 33pp bo ich nie obchodzi numerek tylko
pp. Drugi aspekt to skill, którego ten pułk nie ma i raczej nie będzie miał przez najbliższy rok, bo mniej-więcej tyle czasu zajmuje nauczenie się blokowania i atakowania na poziomie wysokim, a jak każdy wie ten pułk tyle nie wytrzyma. Gdzie taki pułk może pokazać skilla, np. na sparingach tylko że w 8 osób ciężko się gra, ponieważ na NW panują zasady NWL (Takiej Ligi) minimum osób do gry to 15. I co do zasad NWL, bardzo często łamanymi zasadami są: FoL, FiC lub OA na zwykłym sparigu gdzie nie ma sędzi zasady zawszę są naginane na stronę gospodarza, jako iż ten regiment jest nowy większość osób tam będzie łamała te zasady, nagminnie co spowoduje kolejny czynnik regimentów z zagranicy na stworzenie sobie opinii o
pp, nie mówiąc o tym że prawdopodobnie przegrają ten sparing jakimś miażdżącym wynikiem 8-2 lub 10-0.
Edit:
<wycięte>
Daruj sobie. Właściwie to powinieneś dostać punkty za to, ale dzisiaj masz szczęście.
P.S. Za kolejne posty niezwiązane z tematem pułku już polecą punkty. // Kradus