33pp zostało wyrzucone z brygady z powodu zmieniania praktycznie wszystkich głownych nazw kanałów
oficjalnych na takie związane z islamem z powodem, że 1 z kanałów
prywatnych urażał ich, ponieważ ukazywał treści związane z chrześcijaństwem. Ich pułkownik, który twierdził, że nie ma nic z tym złego, mimo rozmowy ze mną oraz adjutantem brygady, nie zrozumiał, że łamią zasady. Wkrótce potem zostali wyrzuceni z brygady.
Pułkownik 33pp dziś, kiedy przyszedłem na tsa porozmawiać o sprawie z Bunisherem na serwerze 3pp posiadał awatar z wizerunkiem moim oraz innej znanej mi osoby.
Usunąłem już ten screen, widziało już go dużo osób i tyle wystarczy, bo to moja prywatna sprawa
Zgaduję, że się bawili nie tylko tym zdjęciem, skoro wiedzieli wcześniej (czyli jak byli w 2y) dokładnie, w której szkole byłem oraz wymienili moich znajomych z klasy. Jedna osoba z 33pp podszywała się pod moich kolegów, najpierw przedstawiała się jako jeden z nich, następnie drugi, aż w końcu po nie przekonaniu mnie, że jest moim kolegą stwierdziła, że zna moich znajomych i przepraszała za udostępnianie moich danych reszcie 33pp. Pułkownik 33pp Rangar w tym czasie był tak pewny, jak reszta owego pułku, która była na kanale, że stwierdził "No co ty, nie znasz swoich kolegów?" oraz przez cały czas, jak każdy z 33pp na kanale, śmiał się ze mnie. Po nieudanej próbie podszycia się wszyscy próbowali się wymigać z sytuacji - stwierdzili, że nie będą się "zajmować" się moją osobą i prosili o wybaczenie, co też zrobiłem. W tej chwili widzę, że popełniłem błąd.
Nie polecam 33 pułku oraz jego pułkownika.