Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [NW][33pp] 33.Pułk Piechoty  (Przeczytany 16915 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline kurumo

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    Odp: [NW][33pp] 33.Pułk Piechoty
    « Odpowiedź #60 dnia: Sierpnia 23, 2017, 04:50:40 »
    No to dajcie sobie spokój ze skakaniem na Native, bo community tego podstawowego modułu powinno być dla was raczej wzorem do naśladowania.

Dokładnie, też uważam że community NW powinno być martwe.

Offline Stasiulek

• Użytkownik
    • Piwa: 88
    • 2002 <3
      • Kanał Yt
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #61 dnia: Sierpnia 23, 2017, 09:25:17 »
    Zdaniem twym ustawienie sobie tagów 16pp_Gren jest sprawą POZA PUŁKIEM?
    Tak, czepiajcie się osoby, które je sobie ustawiła, a nie Bogu ducha winnych ludzi, którzy grają razem z nią.
    (click to show/hide)

Offline Fiksiu

• Użytkownik
    • Piwa: 52
    • Non omnis moriar
    « Odpowiedź #62 dnia: Sierpnia 23, 2017, 09:31:55 »
    Ja tak czytam sobie to wszystko i widzę, że całkiem nieźle wam wychodzi nabijanie aktywności w wątku tego nowego, bezsensownego pułku, który istnieje tylko 4fun XD

Vvespar, zostałeś wytypowany przez 1pp do prowadzenia sprawy tych tagów w opisie Mikoła? Bo widzę ze tylko ty robisz szum ;P Jak Dykcio słusznie zauważył, przecież (cytując Simskila) oficerowie nie są matkami członków pułku i nie mogą ich do czegoś zmusić xD
    Manipulator polskiej sceny NW XDDDD
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Łukasiewicz

• Użytkownik
    • Piwa: 8
    « Odpowiedź #63 dnia: Sierpnia 23, 2017, 09:39:49 »
    Na wstępie zaznaczam kolejny raz, że z NW związany nigdy nie byłem, nie jestem i nie będę, ale śmieszy mnie jedna rzecz. Zacytuję:
    "Popatrz na to z tej strony. Wy sobie pogracie, za te parę miechów się rozpadniecie i ten cały Wasz grajdołek spłynie na tych co dalej tu siedzą i grają. Każdy pułk z potencjałem musi się męczyć aby ich nie lekceważyli i szanowali, bo każde nowe pp jest odbierane za kolejny słaby pułk z małowartościowymi WSPÓŁOBYWATELAMI " 

Jak niby nowe pułki źle wpływają na reputację innych istniejących ? :P Tak jak napisał @kasztan, Native, który był, jest i będzie patologiczny jest tak naprawdę oazą spokoju i normalności w porównaniu z tym, co się czyta w działach NW. Myślisz, że zachowywanie się przez GSE w sposób delikatnie mówiąc niedojrzały swojego czasu miało wpływ na reputację REFu czy WV na scenie zagranicznej ? Nie :P Dlatego ten argument jest z dupy i nie wiem, albo próbujesz sobie podwyższyć w jakiś sposób ego, bo zbliża się rok szkolny i zacznie się zderzenie z szarą rzeczywistością, albo jesteś głupi simskill. Dotychczas jak czytałem Twoje posty, to reprezentowały one jakiś poziom, czasem nawet piwko dałem, ale to co napisałeś i zacytowałem to śmiech na sali.
    Spróbuje odpowiedzieć na to pytanie z mojego punktu widzenia. Więc, jako że w NW poza skillem liczy się też masa, to pułki eventowe widząc taką 8 osobową linie mają beke z tego że ten pułk jest taki mały, a że widzą pp to mają  opinie o całej scenie a nie o 33pp bo ich nie obchodzi numerek tylko pp. Drugi aspekt to skill, którego ten pułk nie ma i raczej nie będzie miał przez najbliższy rok, bo mniej-więcej tyle czasu zajmuje nauczenie się blokowania i atakowania na poziomie wysokim, a jak każdy wie ten pułk tyle nie wytrzyma. Gdzie taki pułk może pokazać skilla, np. na sparingach tylko że w 8 osób ciężko się gra, ponieważ na NW panują zasady NWL (Takiej Ligi) minimum osób do gry to 15. I co do zasad NWL, bardzo często łamanymi zasadami są: FoL, FiC lub OA na zwykłym sparigu gdzie nie ma sędzi zasady zawszę są naginane na stronę gospodarza, jako iż ten regiment jest nowy większość osób tam będzie łamała te zasady, nagminnie co spowoduje kolejny czynnik regimentów z zagranicy na stworzenie sobie opinii o pp, nie mówiąc o tym że prawdopodobnie przegrają ten sparing jakimś miażdżącym wynikiem 8-2 lub 10-0.

Edit: <wycięte>

Daruj sobie. Właściwie to powinieneś dostać punkty za to, ale dzisiaj masz szczęście.

P.S. Za kolejne posty niezwiązane z tematem pułku już polecą punkty. // Kradus
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 23, 2017, 10:00:21 wysłana przez Kradus »

Offline Komar^

• Użytkownik
    • Piwa: 13
    « Odpowiedź #64 dnia: Sierpnia 23, 2017, 12:56:16 »
    1pp narzekające na młode pułki niszczące opinie o Polakach to szczyt hipokryzji. Czy to aby nie 1pp ma zbanowane połowę pułku na serwerze Groupfight za trollowanie i obrażanie? Nie sądzę aby gracze za granicą śmiali się z pułku z powodu małej liczby graczy, Jarl, ale za to Twoje zachowanie na Gfie na pewno jest śmiechu warte:
    (click to show/hide)

Oj czepiasz się. Przecież 16pp brało odpowiedzialność m.in. za Tomato, który pobanował przeciwników w trakcie meczu turniejowego. Tak samo simskill wcale nie zapierał się kilkanaście razy w rozmowach po finale, że on nie może brać odpowiedzialność za graczy z jego pułku, kiedy pisali głupoty na forum ;) Prawda? A nawet jeśli, to takich koksów to nie dotyczy, przecież oni hejtują Polaków, to za granicą powinni zacząć ich w końcu szanować.
    Sam od siebie dodam, że VVespar tak głośno nawołujący do odpowiedzialności zbiorowej w 33pp, głośno postulował aby rundy z użyciem invitów podczas finału Polski były po prostu odliczone, bo przecież odpowiedzialność zbiorowa powinna istnieć tylko wtedy kiedy Wam wygodnie, prawda?

I oczywiście, życzę powodzenia 33pp : )
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 23, 2017, 12:58:18 wysłana przez Dyktator »

Offline Raggnarr

• Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #65 dnia: Sierpnia 23, 2017, 13:21:55 »
    Zdaniem twym ustawienie sobie tagów 16pp_Gren jest sprawą POZA PUŁKIEM?

Tak, ponieważ oszustwo nie dotyczy jego obecnego pułku.

Offline Łukasiewicz

• Użytkownik
    • Piwa: 8
    « Odpowiedź #66 dnia: Sierpnia 23, 2017, 14:14:21 »
    1pp narzekające na młode pułki niszczące opinie o Polakach to szczyt hipokryzji. Czy to aby nie 1pp ma zbanowane połowę pułku na serwerze Groupfight za trollowanie i obrażanie? Nie sądzę aby gracze za granicą śmiali się z pułku z powodu małej liczby graczy, Jarl, ale za to Twoje zachowanie na Gfie na pewno jest śmiechu warte:
    (click to show/hide)
    Sam od siebie dodam, że VVespar tak głośno nawołujący do odpowiedzialności zbiorowej w 33pp, głośno postulował aby rundy z użyciem invitów podczas finału Polski były po prostu odliczone, bo przecież odpowiedzialność zbiorowa powinna istnieć tylko wtedy kiedy Wam wygodnie, prawda?

I oczywiście, życzę powodzenia 33pp : )
    Czym ty się sugerujesz ??? 77y zostało zbanowane za trollowanie chyba na 3 eventach, a jeden z nich widziałem na własne oczy... A to że sobie po wyzywam na Gf PO POLSKU... Angole czy bagiety nic z tego nie rozumieją, co najwyżej leci później spam Kurwa, kurwa polaks, Ale jak ludzie z 96y napiszą sucka blyat to nic nikomu nie robi. Proszę cię ...

Dykciu a szczytem hipokryzji nie jest twoje traktowanie użytkowników tawerny ? Jak na wątku 23pp pisali że rozpadniemy się po tygodniu ty o dziwo nic nie robiłeś... Zresztą jak z masą innych weekendowych pułków...

(click to show/hide)

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 1002
    « Odpowiedź #67 dnia: Sierpnia 23, 2017, 14:42:17 »
    Dykciu a szczytem hipokryzji nie jest twoje traktowanie użytkowników tawerny ? Jak na wątku 23pp pisali że rozpadniemy się po tygodniu ty o dziwo nic nie robiłeś... Zresztą jak z masą innych weekendowych pułków...

Po pierwsze - nie uogólniaj, bo gwarantuję Ci, że 99% użytkowników tego forum (jak nie więcej) absolutnie się z Tobą nie identyfikuje i wręcz obrażasz ich w tym momencie. Po drugie - przejrzałem oba tematy 23pp i nie znalazłem ani jednego takiego posta (chyba że zostały usunięte, to chyba jednak jakoś reagowaliśmy, hm?), za to było kilka hejtów. Większość od simskilla, twojego aktualnego przełożonego. Jemu też wypominasz, czy może znowu wykazujesz się hipokryzją? Po trzecie - no zobacz, w wielu takich przypadkach nie reagowałem, bo może hmm... nie czytałem większości tematów klanowych, gdzie był spam i przepychanki? Może nie zauważyłeś, ale mam rangę "Administratora", nie "Moderator Klanów", a więc zajmuję się troszkę innymi rzeczami. Tutaj obserwuję wasze dokonania od jakiegoś czasu i w końcu musiałem na to zwrócić uwagę, bo mocno przeginacie.
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 23, 2017, 17:04:39 wysłana przez Dyktator »
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline kasztan

• Użytkownik
    • Piwa: 16
    • REF_kasztan
    « Odpowiedź #68 dnia: Sierpnia 23, 2017, 15:02:35 »
    A to że sobie po wyzywam na Gf PO POLSKU... Angole czy bagiety nic z tego nie rozumieją, co najwyżej leci później spam Kurwa, kurwa polaks

No właśnie... A czy ty przypadkiem nie przyczyniasz się do "zagranicznej obiektywnej opinii o polskich pułkach, która jest negatywna" ?
    Póki co walczycie w tym wątku, że przez pułki 4fun są takie opinie, a jednak to przez takie jednostki jak ty, macie taką reputacje jaką macie.
    Szczyt hipokryzji. Nie wiem czy troll czy niedojrzały człowiek.
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 23, 2017, 15:04:38 wysłana przez kasztan »

Offline Bazi

• Użytkownik
    • Piwa: 69
    • Bazi tańczy !!! Tańczy Tańczy Tańczy!! Na lodzieee
    « Odpowiedź #69 dnia: Sierpnia 23, 2017, 16:31:46 »
    Angole czy bagiety nic z tego nie rozumieją

Nawet Policja jest w tę "dramę" zamieszana, no ładnie.
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 23, 2017, 17:03:38 wysłana przez bazileus »

Offline Eltarek

• Użytkownik
    • Piwa: 263
    • heyyeyaaeyaaaeyaeyaa
    « Odpowiedź #70 dnia: Sierpnia 23, 2017, 16:59:52 »
    A to że sobie po wyzywam na Gf PO POLSKU... Angole czy bagiety nic z tego nie rozumieją, co najwyżej leci później spam Kurwa, kurwa polaks

Ty w ogóle rozumiesz co właśnie napisałeś? Bo w tym momencie w sposób ostateczny i wyczerpujący rozwiązałeś tajemnicę przyczyny nienawiści globalnej sceny NW wobec Polaków.
    "To nie jest karuzela śmiechu, lecz pociąg jadący w jedną stronę" - Jarl o dziale Klany

Offline felix250

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #71 dnia: Sierpnia 23, 2017, 18:48:49 »
    Po co kłócicie się ? Powstał nowy pułk  i od razu ,,Pierwsi Najlepsi'' robią się toksyczni. :)

Offline Fiszek

• Użytkownik
    • Piwa: -39
    « Odpowiedź #72 dnia: Sierpnia 23, 2017, 19:12:48 »
    Powodzenia nic więcej
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 24, 2017, 10:36:50 wysłana przez Fiszek »

Offline VVESPAR

• Użytkownik
    • Piwa: 5
    • I Konfucjusz Warbanda
    « Odpowiedź #73 dnia: Sierpnia 24, 2017, 15:06:53 »
    Tak, czepiajcie się osoby, które je sobie ustawiła, a nie Bogu ducha winnych ludzi, którzy grają razem z nią.

Nie czepiam się pułku, twierdzę jedynie że ich dowódca jest oszustem i tyle. To przez niego pułk ma gorszą opinię.

Ja tak czytam sobie to wszystko i widzę, że całkiem nieźle wam wychodzi nabijanie aktywności w wątku tego nowego, bezsensownego pułku, który istnieje tylko 4fun XD

Vvespar, zostałeś wytypowany przez 1pp do prowadzenia sprawy tych tagów w opisie Mikoła? Bo widzę ze tylko ty robisz szum ;P Jak Dykcio słusznie zauważył, przecież (cytując Simskila) oficerowie nie są matkami członków pułku i nie mogą ich do czegoś zmusić xD

Nie. Czy ja napisałem coś o zmuszaniu człowieku? Napisałem jedynie że to głównie przez niego jak to określiłeś "oficerowie nie są matkami członków pułku", 33pp ma gorszą opinię. A to że podszywał się pod członka 16pp i to jeszcze z oszukanym tagiem tylko umniejsza ich powagę.

//sry za double

Chociaż przeprosiłeś... //Kradus
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 24, 2017, 16:52:21 wysłana przez Kradus »
    Pamiętaj kim jesteś, noś pochodzenie jak zbroję, bo świat Ci tego nie zapomni.

Offline Wielkopolanin

• Użytkownik
    • Piwa: 14
    « Odpowiedź #74 dnia: Sierpnia 24, 2017, 15:38:57 »
    Powodzenia