Witam serdecznie znawców, postaram się udowodnić niewinność Wilsona, zapraszam. Każdy z filmików Czeremisa spróbuje skomentować na swój sposób, aby udowodnić, że Wilson jednak był czysty.
1 Wilson zablokował atak szabli po czym udało mu się zablokować także pikę, jak dla mnie nic nadzwyczajnego, gracz z 300h by to zrobił.
2 Doszukiwanie dowodów, nie widać tutaj nic dziwnego
3 Po 1 to ab nie odpowiada za twoja kamerę i nie przekręca jej za ciebie, wybierze ci to poprawy blok i tyle. Wilsona wraz z prawym blokiem przekręciło na prawą stronę, nie wiem może mocniej przesunął myszkę po podkładce.
Część druga
1 Wilson trzyma boczny blok kiedy kolega po lewej stronie holduje, podczas używania ab Wilson trzymałby dolny blok i zmienił go wraz z przyjęciem ataku. Myślę, że pierwsze sekundy filmu są dowodem kluczowym kiedy to Wilson używa górnego bloku pomimo tego, że nikt nie atakuje górnym atakiem
2 Kiedy Wilson trzymał już górny blok to jego kolega z drużyny dopiero wybrał kierunek ataku, proponuje się dokładnie przyjrzeć. Czeremis, masz rację dokładnie słychać blok ale to ten który zrobił jego teammate. Zauważ, że zmienił on atak na blok.
4 No już bez przesady, każdemu zdarza się zrobić zły blok...
5 Wilson był przygotowany na atak przeciwnika, gdyby ten jednak zdecydował się zaatakować go. Zauważcie, że Wilson trzyma blok prawidłowy do kierunku ataku przeciwnika. Jak dla mnie stare dobre " ja atakuje ty blokuj"
6 Jak dla mnie dowód który nie powinien zaliczać się do tej listy
7 Co to jest za problem zablokować chambera dla kolesia który ma 2026h w WB ?
Nie piszę tego postu bo mnie boli, że jakaś drużyna dostała bana na turnieju za niby AUTOBLOCKA, bo szczerze mnie to nie obchodzi. Chciałem tylko wyrazić swoje zdanie na ten temat i udowodnić, że Wilson był czysty. Mój post nie jest prośba o przywrócenie drużyny do turnieju tylko oczyszczenia z zarzutów oskarżonego aby nie był uznawany w środowisku mb jako cheater. Na koniec mam jedno pytanie, skoro stwierdziliście, że jest odpalony to czemu nie poprosiliście go o ss pulpitu aby sprawdzić czy nie ma odpalonego programu z ab ?
Czekam na hejty w moją stronę, bo co może wiedzieć koleś który gra w Dzikie Pola, przecież tam się tylko strzela ;3