Czyli wszyscy tutaj obecni, którzy są pewni, że mam autoblocka osobiście go używali w każdym calu skoro bez żadnych wątpliwości są w stanie mówić, iż takowego posiadam i znają wszystkie zależności, które o tym mówią? Trochę to wygląda jak ,,nie wiem, ale się wypowiem"
Myślę, że bardziej chodzi o to, że nikt nie zna drugiego gracza, który blokowałby po kolei wszystkie ataki, zarówno kolegów z drużyny, jak i przeciwników, a jednocześnie nie potrafił robić feintów czy chamberów. Dodatkowo na całym materiale pokazanym przez Czeremisa ZAWSZE blokowałeś atak najbliższego z graczy, znowu, nie ważne czy sojusznika, czy wroga. Obracanie się w przeciwną stronę, niż się blokuje oczywiście można uzasadnić blokowaniem strzałkami, ale znowu - chyba żaden z dobrych manualistów Warbanda nie blokuje strzałkami (chyba że się mylę, to proszę mnie poprawić).
Wszystko to, o czym pisał Czeremis oraz podejrzenia względem Ciebie które istniały już od 3 lat co najmniej, nie wydają się móc przypadkowe. Oczywiście, nikt nie może mieć 100% pewności, że faktycznie tego autoblocka masz, ale dowody zaprezentowane przez Czeremisa są po prostu o niebo bardziej wiarygodne niż Twoje kontrargumenty i właśnie dlatego wszyscy w tym wątku uważają, że to Czeremis ma rację.
Jeżeli pytasz o to, czy piszący w tym wątku używali autoblocka - tak, myślę że wszyscy kiedyś grali na singlu z włączonym autoblockiem i wiedzą, że działa on w ten sposób, że kontrolowana postać ZAWSZE blokuje atak najbliższej postaci, dokładnie tak jak Ty w każdym momencie każdego z gifów, które pokazał Czeremis.