Witam szanowną widownie, tego jakże ciekawego, wręcz można powiedzieć "przedstawienia". Przez pewien czas nie udzielałem się na tawernie, tylko obserwowałem, różne wydarzenia etc. Nie rozumiem jednej rzeczy, mianowicie. Dlaczego na start hejtujecie (Przyznam się, że ja też przez jakiś czas wyzywałem, dawałem 2 tygodnie itd. Ale pokutuje za to) Lee zdecydował, na zmianę nazwy, bo nauczył się, że po kolejnej reaktywacji, będzie miał - 75pp, haha, śmieszny pułczek reaktywowany 121212 razy. Przypomnę, że zapewne jak i 75pp jak i 6pp. Może nawet sam Lee, nigdy nie stawiał na grę zawodową. (o ile można tak to nazwać) Zawsze była to bardziej, grupka osób, która wieczorkiem chciała sobie pogadać i pograć sobie w grę. Od czasu do czasu były jakieś bitwy. Oczywiście, jak w każdym pułku bywały jakieś zgrzyty podczas czy to gry, czy to rozmowy. Ale nie zmienia to faktu, że to poprostu, jak wyżej powiedziałem. Grupka ludzi grająca w grę komputerową. To wszystko co miałem do powiedzenia, do dalszej dyskusji zapraszam na PW, aby nie zaśmiecać wątku. Dziękuję, miłego dnia :D