Dobra chłopie jak chcesz to udzielę Ci lekcji
A jak będzie wyglądać ta lekcja?
Można wiedzieć na jakim module wtedy grałeś ? Bo jeśli na tym module o którym myślę to mam dla ciebie mądrą poradę ;)
Jak zrobiłem chambera noobkowi z tą samą bronią ( 1h ), to grałem na OiM.
Ja bym sugerował praktyczną naukę poprzez odwiedzenie jakiejś kopalni soli aka servera deathmatchowego w native. Nic tak nie uczy przetrwania jak chaos areny. Tylko nie używaj tarczy bo wszystko pójzie na marne.
Ja się nauczyłem w taki sposób.
Tarcza jest bardzo przydatna i potrzebna. Jak czasami pogram tarczą, to przecież nie zapomnę jak blokować mieczem...
Na deathmatchu się nic nie nauczysz. Ludus, Ludus i jeszcze raz Ludus by nauczyć się bloków a potem jakieś bitweki. Na deathmatchu można kłaść każdego nawet bez blokowania
Każdego, to nie. Ale to prawda poniekąd. Czasami łatwiej zgarnąć killa, niż na duelu.
Jesli native to tylko ludus. Na Dmach nawet po przerwie choc gram jak bot wykręcam bez problemu staty na poziomie 60/10.
Chambery na sucho trenowac mozna w samouczku bijac samymi piesciami boty i odbijajac chamberami ciosy. Kiedys dobrze sie trenowalo je na Nditions z mistrzowskimi botami.
A po za tym najlepsze sztuczki to te najprostsze. Wiekszosc graczy lapie sie na zwykłego holda, wiec...
Chambery sa ryzykowne, wiec chamberuje sie po to zeby zmienic troche tempo i przyspieszyc chwilowo wymiane.
To w takim razie nie grasz jak bot :v Chyba, że jak bardzo dobry bot.
Że pięściami odbić atak bronią? XD A że na samouczku, to wiem, trenowałem je tam.
Większość? Zależy gdzie... Ale sporo jest też dobrych graczy, a ja słabych już potrafię pokonać, więc chciałbym umieć coś lepszego.
Chociaż czasami i łatwe techniki dobrze się sprawdzają.
Ej, Ganczo, a czy ty możesz przestać robić to co robisz? I jeszcze dodatkowo przestać robić offtop?
Pozdrawiam,
Mikołaj