Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Nowy Youtuber :O  (Przeczytany 8326 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Trebron2009

• 2009
    • Użytkownik
    • Piwa: 353
    Odp: Nowy Youtuber :O
    « Odpowiedź #30 dnia: Czerwca 15, 2017, 14:43:55 »
    Będę kolejnym oryginalnym komentatorem i powiem że to jest mega słabe. Idź streamować CSa może chociaż ktoś obejrzy to seplenienie. A jak zrobisz tutorial strzelania na ślepo na de_dust to w ogóle będą cię na rękach nosić.

Offline Poszukiwany

• Użytkownik
    • Piwa: -3
    « Odpowiedź #31 dnia: Czerwca 26, 2017, 21:48:52 »
    Nowy Odcinek Zapraszam :P

Przepraszam ze puzino tak problemy mialem :(

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #32 dnia: Czerwca 26, 2017, 21:53:07 »

Offline Baldwin

• Użytkownik
    • Piwa: 203
    « Odpowiedź #33 dnia: Czerwca 26, 2017, 22:10:18 »
    Uff, już się bałem, że nie będzie kontynuacji.
    https://youtu.be/WKfo9naU2Nw
    Uh, I'ma make sure they remember me
    'Cause I walk around with lot of enemies

Offline AdamKur

• Użytkownik
    • Piwa: 66
    « Odpowiedź #34 dnia: Czerwca 27, 2017, 19:26:53 »
    Ale ja rozumiem jak pisze sie po polsku tylko mam problem poniewaz jezyk polski jest mojm glownym jezykiem ale na drugiej stronie mieszkam w Angli ponad 10 lat aktualnie mam lat 16 wiec mieszkam w Angli ponad polowe swojego zycia wiec zanim mnie wszyscy skrytykuja za jezyk polski to zebyscie wiedzieli I most likely speak English so im sorry :(
    Wiem że to post sprzed 20 dni, ale jak mogło wam umknąć "I most likely speak English"??? Nie możesz sie bronić przed ortograficznym hejtem połamanym angielskim. 
    (Chyba że chciałeś przekazać że jest duża szansa że mówisz po angielsku hehe)
    "My name is Ozymandias, king of kings:
    Look on my works, ye Mighty, and despair!"

Offline Yuzu

• Użytkownik
    • Piwa: -10
    « Odpowiedź #35 dnia: Czerwca 27, 2017, 21:12:45 »
    https://pl.wikipedia.org/wiki/Homonimia

Polecam, żeby przypadkiem w przyszłości ponownie nie zrobić z siebie błazna próbując ośmieszyć innych.

Offline AdamKur

• Użytkownik
    • Piwa: 66
    « Odpowiedź #36 dnia: Czerwca 27, 2017, 21:56:47 »
    Nie wiem czy odnosisz się do mnie, drogi Yuzu, ale nawet na bagnach Mississippi zdanie "I most likely speak English" nie zostało by zrozumiane jako "Zazwyczaj mówię po angielsku". Nie będę się wdawał w szczegóły, ale "likely" oznacza "prawdopodobnie", więc Poszukiwany musi wątpić, dość słusznie, w swoją znajomość języka angielskiego.
    "My name is Ozymandias, king of kings:
    Look on my works, ye Mighty, and despair!"

Offline Poszukiwany

• Użytkownik
    « Odpowiedź #37 dnia: Czerwca 28, 2017, 11:38:59 »
    Nie wiem czy odnosisz się do mnie, drogi Yuzu, ale nawet na bagnach Mississippi zdanie "I most likely speak English" nie zostało by zrozumiane jako "Zazwyczaj mówię po angielsku". Nie będę się wdawał w szczegóły, ale "likely" oznacza "prawdopodobnie", więc Poszukiwany musi wątpić, dość słusznie, w swoją znajomość języka angielskiego.

Ale ja nie rozumiem w czym masz problem ?? faktem jest to ze, mowie po angielsku i tyle. Wiem ze to mnie nie obroni przed polskim jezykiem, tak jak to napisales zasugerowales ale warto bylo to napisac zeby ludzie wiedzieli wrazie czego, a po za tym "i most likely speak english" znaczy "Ja prawdopodobnie mowie po angielsku". Wiem ze to nie ma sensu dlatego poprawie sie zeby ludzie juz sie nie czepiali, I do speak english if you dont believe me test me its all up to you simple things like this are irrelevent thank you very much. Prosze i przepraszam za moj blad...

Nastepna rzecz jest, to chcial bym podziekowac za wszystkie komentarze, lapki w gore i suby dziekuje i pozdrawiam Poszukiwany.
    « Ostatnia zmiana: Czerwca 28, 2017, 11:44:38 wysłana przez Poszukiwany »

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    « Odpowiedź #38 dnia: Czerwca 30, 2017, 08:22:41 »
    Nastepna rzecz jest, to chcial bym podziekowac za wszystkie komentarze, lapki w gore i suby dziekuje i pozdrawiam Poszukiwany.

Włączyłem ten filmik i jest gorzej niż przypuszczałem. Chopie jesteś mierny nie da się Ciebie słuchać i nie masz dykcji, gorzej niż nawet ja. I to nie jest żaden hejt. Rób sobie co chcesz masz do tego prawo. Niestety to co piszę są fakty. Jedyne co możesz teraz zrobić tu zamknąć ten kanał i dać nam też spokój i np. zająć się czymś innym i wtedy wrócić z tego typu podobnym tematem. Nie wiem może zacznij lepić garnki i wstawiać na youtube. Wtedy będę pierwszy co przyjdzie i jak będzie to fajne to będę propsował. Aktualnie to jest dramat. Jednak jak chcesz to brnij w to dalej i męcz siebie i innych nie ma problemu.

Pozdrawiam i wszystkiego dobrego.

Offline Poszukiwany

• Użytkownik
    « Odpowiedź #39 dnia: Czerwca 30, 2017, 09:09:12 »
    Włączyłem ten filmik i jest gorzej niż przypuszczałem. Chopie jesteś mierny nie da się Ciebie słuchać i nie masz dykcji, gorzej niż nawet ja. I to nie jest żaden hejt. Rób sobie co chcesz masz do tego prawo. Niestety to co piszę są fakty. Jedyne co możesz teraz zrobić tu zamknąć ten kanał i dać nam też spokój i np. zająć się czymś innym i wtedy wrócić z tego typu podobnym tematem. Nie wiem może zacznij lepić garnki i wstawiać na youtube. Wtedy będę pierwszy co przyjdzie i jak będzie to fajne to będę propsował. Aktualnie to jest dramat. Jednak jak chcesz to brnij w to dalej i męcz siebie i innych nie ma problemu.

Pozdrawiam i wszystkiego dobrego.

Dzieki za opinie, ale ja koncze ta serie i juz nie wracam do tego malo ludzi malo lapek w gore dlatego nie zostawie tego w polowie dokoncze i bede mial spokoj. Dlatego chce tylko skaczyc ta serie i juz miec spokoj bo nie interesuja mnie takie opinie. Dlatego ja je poprostu ignoruje i nagrywam dalej, tak jak mowilem tymi opiniami albo lapkami w dol napewno mnie nie powstrzymacie.
    « Ostatnia zmiana: Czerwca 30, 2017, 10:38:52 wysłana przez Poszukiwany »

Offline Stasiulek

• Użytkownik
    • Piwa: 88
    • 2002 <3
      • Kanał Yt
    « Odpowiedź #40 dnia: Czerwca 30, 2017, 10:23:32 »
    zniechęciće.
    Ouch, that hurts...
    (click to show/hide)

Offline Poszukiwany

• Użytkownik
    « Odpowiedź #41 dnia: Czerwca 30, 2017, 10:39:40 »
    Ouch, that hurts...

Whats Up bro :P

Offline Stasiulek

• Użytkownik
    • Piwa: 88
    • 2002 <3
      • Kanał Yt
    « Odpowiedź #42 dnia: Czerwca 30, 2017, 11:37:56 »
    Poziom umysłowy taki sam, jak poziom gramatyki, ortografii i dykcji...
    (click to show/hide)

Offline Poszukiwany

• Użytkownik
    « Odpowiedź #43 dnia: Czerwca 30, 2017, 12:30:35 »
    Poziom umysłowy taki sam, jak poziom gramatyki, ortografii i dykcji...

Okej :)

Offline Poszukiwany

• Użytkownik
    « Odpowiedź #44 dnia: Lipca 02, 2017, 20:40:17 »
    Nowy Odcinek zapraszam

nie zapomnij zostawic lapki w gore i suba dziekuje Pozdrawiam :P