Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Nowy Youtuber :O  (Przeczytany 8272 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: Nowy Youtuber :O
    « Odpowiedź #15 dnia: Czerwca 08, 2017, 18:41:52 »
    Jak wstawiasz coś publicznie i do oceny to licz się z tym, że odbiorca wymaga odrobiny poszanowania chociażby aby w stosunku do niego się zwracać poprawnie po polsku. I nie dziw się takim komentarzom, że jesteś leń i nie potrafisz do worda wstawić, który Ci podkreśli błędy. Zresztą przeglądarki teraz automatycznie podkreślają.

I ja nie hejtuje tylko dobrze radzę. Nie ma sensu nagrywać tych gamepleyów.

Offline Ganczo

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Napoleon jest moim ulubionym wodzem
    « Odpowiedź #16 dnia: Czerwca 08, 2017, 18:47:08 »
    Tych gameplayerów powinno się eliminować w zarodku zanim jaja złożą. Nie pozdrawiam. Zajmij się czymś porządnym lepiej dla innych a przede wszystkim dla Ciebie.

Był kiedyś tak jeden tutaj na tawernie co się też tak ogłosił niejaki Gimper. Trzeba go było zbanować wtedy z pożytkiem dla ludzkości.
    Fanggotten też się chyba tutaj wykluł

Cytat: Moontor
    Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.

Offline Veinrus

• Użytkownik
    • Piwa: 214
    « Odpowiedź #17 dnia: Czerwca 08, 2017, 18:49:28 »
    Ale ja rozumiem jak pisze sie po polsku tylko mam problem poniewaz jezyk polski jest mojm glownym jezykiem ale na drugiej stronie mieszkam w Angli ponad 10 lat aktualnie mam lat 16 wiec mieszkam w Angli ponad polowe swojego zycia wiec zanim mnie wszyscy skrytykuja za jezyk polski to zebyscie wiedzieli I most likely speak English so im sorry :(

co do jezyka itd tak jak mowilem powyzej mam problemy z pisaniem w jezyku polskim przez to ze mieszkam w Angli ponad polowe swojego zycia.
    A np.: w j. angielskim to interpunkcji also you don't have? ja nie wieru, szto tam takoj technologii niet)))

P.S.
    Tak się piszę polskie znaki na klawiaturze:
    prawy CTRL + e = "ę"
    prawy CTRL + a = "ą"
    prawy CTRL + c = "ć"
    prawy CTRL + o = "ó"
    prawy CTRL + z = "ż"
    CTRL - nie
    « Ostatnia zmiana: Czerwca 08, 2017, 18:51:52 wysłana przez -VEINRUS- »

Offline Poszukiwany

• Użytkownik
    • Piwa: -3
    « Odpowiedź #18 dnia: Czerwca 08, 2017, 18:55:46 »
    Jak wstawiasz coś publicznie i do oceny to licz się z tym, że odbiorca wymaga odrobiny poszanowania chociażby aby w stosunku do niego się zwracać poprawnie po polsku. I nie dziw się takim komentarzom, że jesteś leń i nie potrafisz do worda wstawić, który Ci podkreśli błędy. Zresztą przeglądarki teraz automatycznie podkreślają.

I ja nie hejtuje tylko dobrze radzę. Nie ma sensu nagrywać tych gamepleyów.

Dobrze, przepraszam i dziekuje za rade, i ja i tak nagrywam tak dla zabawy nie dal profesij czy hajsu.
    « Ostatnia zmiana: Czerwca 08, 2017, 19:33:29 wysłana przez Poszukiwany »

Offline Veinrus

• Użytkownik
    • Piwa: 214
    « Odpowiedź #19 dnia: Czerwca 08, 2017, 19:20:34 »
    Był kiedyś tak jeden tutaj na tawernie co się też tak ogłosił niejaki Gimper. Trzeba go było zbanować wtedy z pożytkiem dla ludzkości.
    A tak, bylo cos tu takiego... hm...
    http://www.mountblade.info/forum/index.php?action=profile;area=showposts;u=1403

Dobrze, przepraszam i dziekuje za rade, i ja i tak nagrywam tak dla zabawy nie dal profesij, hajsu czy widzow.
    To ja juz nie wiem(((

V
    V
    V

Witam z tej strony Poszukiwany i w tym temacie chcial bym opublikowac swoj kanal oraz nowy film z gry Mount & Blade Warband nagralem taka serie zeby ludzie mogli pograc ze mna i poznac te gre troche wiec zapraszam do ogladanja subskrybowania lajkowania i komentowania Dziekuje prezentacja forum bedzie editowana dzisiaj po 5 wiec prosze o cierpliwosc i wyrozumienie

Dziekuje za wszystkie lajki komentarze i subskrypcje
    To po co zamieszczac info, aby rozslawic kanal... meh...
    « Ostatnia zmiana: Czerwca 08, 2017, 19:32:21 wysłana przez -VEINRUS- »

Offline Poszukiwany

• Użytkownik
    « Odpowiedź #20 dnia: Czerwca 08, 2017, 19:35:59 »
    A tak, bylo cos tu takiego... hm...
    http://www.mountblade.info/forum/index.php?action=profile;area=showposts;u=1403
    To ja juz nie wiem(((

V
    V
    V
    To po co zamieszczac info, aby rozslawic kanal... meh...

Powiem tak, nie nagrywam dla siebie, nagrywam dla zabawy, i dla tego ze nie ktorzy lubia jak nagrywam dlatego dlaczego mial bym kogos zasmucac.

Offline Bruce Campbell

• Lew
    • Użytkownik
    • Piwa: 937
    • PodPułkownik 1ppS, Cesarz THD, Giermek 21pp
      • datadream2004 コギ花
    « Odpowiedź #21 dnia: Czerwca 08, 2017, 21:16:53 »
    Dajcie już mu spokój, chłopak chciał się zareklamować, dostał rady i uwagi, nie ma sensu żeby 10 osób po kolei pisało mu, że nie stosuje zasad interpunkcji. Starczy raz, jeśli ktoś jest inteligentny to załapie (widzę, że kolega już zaczął przecinki i kropki stawiać), a jak nie załapie po pierwszym razie, to po dziesiątym też nie.
    Co do samego materiału to zgadzam się z tym co Dyktator napisał. Sam nie obejrzałem do końca, ale rzuca się w oczy (a właściwie uszy) brak doświadczenia. Myślałeś o ćwiczeniu na sucho - to znaczy gadaniu i komentowaniu tego co się dzieje kiedy grasz bez nagrywania? Może ci to trochę pomóc.

Offline Poszukiwany

• Użytkownik
    « Odpowiedź #22 dnia: Czerwca 08, 2017, 21:44:17 »
    Dajcie już mu spokój, chłopak chciał się zareklamować, dostał rady i uwagi, nie ma sensu żeby 10 osób po kolei pisało mu, że nie stosuje zasad interpunkcji. Starczy raz, jeśli ktoś jest inteligentny to załapie (widzę, że kolega już zaczął przecinki i kropki stawiać), a jak nie załapie po pierwszym razie, to po dziesiątym też nie.
    Co do samego materiału to zgadzam się z tym co Dyktator napisał. Sam nie obejrzałem do końca, ale rzuca się w oczy (a właściwie uszy) brak doświadczenia. Myślałeś o ćwiczeniu na sucho - to znaczy gadaniu i komentowaniu tego co się dzieje kiedy grasz bez nagrywania? Może ci to trochę pomóc.

Dzieki, i tak ciwiczylem ale spokojnie to jest dopiero rozgrzewka ja powoli powoli zalapie spokojnie.

Offline Fiksiu

• Użytkownik
    • Piwa: 52
    • Non omnis moriar
    « Odpowiedź #23 dnia: Czerwca 08, 2017, 23:11:31 »
    Powodzenia więc ;D Panowie, dajcie chłopakowi szansę się rozkręcić, może jeszcze nas czymś zaskoczy
    Manipulator polskiej sceny NW XDDDD
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Amue

• Użytkownik
    • Piwa: 39
    « Odpowiedź #24 dnia: Czerwca 08, 2017, 23:24:11 »
    Polecam przestać nagrywać i zacząć grać w multiplayer. Ćwicz skilla chłopie.
    Jeść białych ludzi!

Offline Poszukiwany

• Użytkownik
    « Odpowiedź #25 dnia: Czerwca 09, 2017, 09:26:17 »
    Powodzenia więc ;D Panowie, dajcie chłopakowi szansę się rozkręcić, może jeszcze nas czymś zaskoczy

Dziekuje, za komentarz i mozliwe.

Offline lysy890

• Użytkownik
    • Piwa: 43
    « Odpowiedź #26 dnia: Czerwca 09, 2017, 21:08:04 »
    No i teraz elegancko wygląda, oby tak dalej.
    lysy890: Dzisiaj rekruci mają ten sprawdzian na fiz?
    [5pp]aroslaw46: ta
    [5pp]aroslaw46: ale ty masz fiza przecież
    lysy890: Bo wlaśnie vister ćwiczy ku chwale ojczyzny od tygodnia
    [5pp]aroslaw46: xD

O MNIE: Wielokrotny zdobywca podium na Cav Gf'ach, były podoficer 14pk, były oficer 13ph (starego), założyciel 10ph, na piechocie były członek m.in. 5pp. Reprezentant Polski na cav i inf. Dumny ojciec.

Offline Poszukiwany

• Użytkownik
    « Odpowiedź #27 dnia: Czerwca 14, 2017, 08:27:52 »
    Nowy Odcinek, Panie i Panowie zapraszam i milego ogladania.

Dziekuje za, wszystkie komentarze, subskrybcje i lajki bardzo mi to pomoglo.'

Dziekuje i Pozdrawiam Poszukiwany.

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    « Odpowiedź #28 dnia: Czerwca 14, 2017, 08:52:15 »
    No i złożył jaja. Dać palec..

Offline Rivet

• Użytkownik
    • Piwa: 128
    • Terror belli, decus pacis
    « Odpowiedź #29 dnia: Czerwca 14, 2017, 09:17:25 »
    No i złożył jaja. Dać palec..

(click to show/hide)

Rivet uczy, Rivet bawi. Jeśli masz pytania odnośnie Epoki Napoleońskiej wal do Riveta