Zanim przejdę do komentarza odnośnie materiału, jaki umieściłeś na swoim kanale, muszę powiedzieć kilka słów jako administrator tego forum.
Na początek - przeniosłem ten temat. Zastanawiałem się chwilę nad tym, ale ostatecznie singleplayer to dział stricte tej gry, a Twój materiał jest gameplayem, nie żadnym poradnikiem, ani niczym w tym stylu. Co innego, gdybyś nagrywał materiały z multi i wrzucił temat do działu multiplayer - wtedy raczej bym nie przeniósł tego, gdyż do tamtego działu ludzie wchodzą właśnie dla contentu społeczności, a nie w poszukiwaniu rozwiązań problemów z przejściem gry.
Po drugie - przeczytaj proszę
regulamin forum, gdyż złamałeś go już dwukrotnie. Najpierw używałeś kolorów zarezerwowanych dla administracji (co poprawił już Movart) i jest to dokładnie punkt 14, a potem bardzo przekroczyłeś punkty 5 i 11. I zanim powiesz, że nie wiedziałeś o regulaminie, to odsyłam do punktu 18 (akceptujesz go przy rejestracji). A tak bardziej po ludzku pisząc - nie tylko robisz drobne błędy ortograficzne, czy stylistyczne, ale przede wszystkim w ogóle nie używasz przecinków i kropek. I nie mówię tego, by Cię pognębić, tylko takie znaki naprawdę w jakimś celu wymyślono. Bez nich bardzo trudno czyta się tekst. Jak to napisał kiedyś mój poprzednik - zamiast uczyć się władania wirtualnym mieczem, poświęć ten czas na naukę władania piórem. Ta umiejętność naprawdę się przydaje. Jeśli nie zaczniesz używać znaków interpunkcyjnych i dalej będziesz tworzyć nieczytelne treści, niestety będziemy musieli zablokować Ci możliwość pisania.
A teraz przechodząc do filmu (to już moja prywatna opinia jako gracza, nie jako administratora), to obejrzałem go w całości i muszę powiedzieć, że się namęczyłem przy tym. Oczywiście zrozumiałe jest, że jesteś początkujący i się stresujesz, do tego masz mało wprawy i doświadczenia, a i tak wykazujesz się przy nagrywaniu tego publicznie niemałą odwagą, biorąc pod uwagę Twój młody wiek. Nie zmienia to jednak faktu, że ludzie oglądają takie rzeczy dla rozrywki, a nie z przymusu. Więc zamiast mówić na końcu: "Proszę mnie zrozumieć i proszę oglądać ten film ze zrozumieniem" zacznij pracować nad swoimi umiejętnościami retoryki, bo w przeciwnym wypadku nikt Cię nie będzie oglądał. Do tego często brakuje Ci słownictwa, np. ta wspomniana już przez łysego "tawerena". Wymawia się to tawerna (nawet w nazwie tego forum masz napisane TAWERNA Four Ways) i jest to jedno z tych naprawdę podstawowych i znanych słów, dlatego polecam Ci po prostu czytać więcej książek. To najszybszy sposób do nadrobienia braków w słownictwie.
I jeszcze mała rada na koniec - rozumiem, że wrzucasz reklamę kanału tutaj, bo tu masz największy target z aktualnie prowadzonej serii. Zastanów się jednak, kto tak naprawdę to obejrzy. Gracze początkujący lub z podobnie małym stażem, co Ty? Zagląda tutaj takich bardzo dużo, to fakt, ale jednak najczęściej szukają informacji o grze, modyfkacjach, nowinek, czy rozwiązania problemu technicznego/przejścia czegoś. Nie będą szukać gameplayów, na których ktoś po prostu gra (co innego poradniki), bo niedzielnego gracza Mount&Blade to po prostu nie interesuje. Powinieneś więc celować w bardziej doświadczonych, jeśli chcesz faktycznie poszerzyć widownię. A tacy za to nie będą oglądać materiałów osoby, która sama nie jest obeznana z grą.