Jestem!!. Teraz pozwolicie ze wypowiem sie na temat postow. No to tak.
Jak radzil Kuroi bede szukal kobiet, ale no trzeba bedzie napadac na wiesniakow wiec musze dolaczyc do jakiejs frakcji, albo łazic od tawerny do tawerny. Niestety zostalem z-muszony xD zeby dolaczyc do Nordow bo maja Huskarlil. Wolalbym do kiergitow albo swadianow, ostatecznie "Varegirow" (sory dalej nie wiem jak to sie pisze i czyta) ;P
Margoth powiedzalem w poprzednim poscie: Tak kocham jazde, ale ja chcialbym zeby jednostki mojej frakcji byly wszechstronne takze Antarianie mi sie nie przydadza nawet do zwyklych walk bo nie maja koni, a tym bardziej tarcz jak napisali koledzy xD.
Jedes "Valiansy" to tez mi sie nie przydadza. Dlaczego? Poniewaz zamiezam podbijac Kierghitow a walka lekka konnica VS sami lucznicy to mozna sobie wyobrazic jak sie konczy to samo sie tyczy Antarianow wymienionych przez Margotha.
Cos mi sie wydaje ze szukanie tej naj frakcji to szukanie dziury w calym xd ;p
No nic, ale dzieki ze chcecie mi pomoc, ale prosze o dalsza pomoc. Jakies jeszcze taktyki i co to sa ci Magnaci i Palladyni bo pierwsze o nich slysze?
I czy sie da zbudowac w miescie stajnie i rekrutowac konnice?
PS: A tak odemnie to mi sie jedynie nie podoba w tym modzie ze trzeba latac do zamku lub miasta zeby ulepszac swoich ludzi :P ;] Ale to tak odemnie