Gram w mod i podoba mi się, zostawiłem nawet granie w PoP.
Jednak brakuje mi tu czegoś, ale nie dotyczy to tylko tego moda, ale w zasadzie chyba prawie wszystkich.
Chodzi mi mianowicie o to, że „całe to towarzystwo” jest jakieś "przaśne". Karawany ubogie u kupców w miastach tylko stosy niepotrzebnych nikomu rzeczy, bo i tak mało, kto zajmuje się handlem. Brakuje takich itemów jak, pierścienie, łańcuchy, złote kielichy, drogocenne kamienie, jakieś unikatowe kolekcje, które można by kompletować. Ci, co grali w Piraci z Karaibów lub Seea Dog zapewne zrozumieją, o co mi chodzi.
W zamku też jest wiele do zrobienia, bardzo dokuczliwy jest brak w stajni. Ja używam kilku koni w zależności od tego, z kim walczę (szybki rumak, lub ciężki koń bojowy) i w razie, co nie mam ich gdzie zostawić, dobra by była też opcja trenowania konika, aby podnieść jego walory. W zamku oprócz stajni przydałby się skarbiec gdzie można by część kasy zamienić na stosiki złotych denarów i bezpiecznie przechowywać.
W mieście brak bankiera/lichwiarza gdzie można w razie pilnej potrzeby zaciągnąć pożyczkę, lub zostawić trochę denarów na procent.
To takie moje pobożne życzenia.
Dziękuje twórcy (om) moda, bo włożyli dużo pracy a ja mam dzięki nim przyjemność spędzić trochę miłych chwil przy kompie.
Pozdrawiam Scoot