Na wstępie Gratuluje Ci moda Vonmistont
Posiada 2 pytanka do V 4.1 i jedna sugestie
1)Jest jakaś zależności miedzy ilosci battle size a liczbą kładek podczas oblężenia ?? niekiedy mam 2 a przeważnie jedna od czego to zależy?
2)Podczas wybporu itemkow od Jeglia (czy jakos tak) Daje Range (ostania pozycja z opcji itemy z grupy) i zawsze dostane jakieś itemki lecz gdy wejde w ekwipunek wala mnie z gry ??
3) może planujesz w kolejnym modzie modyfikacje zdobywaniu/obronie miasta ?? bo według mnie jest trochę za łatwo, i monotonie NPC nie wykorzystuje całej znajdujacej się w mieście (przynajmniej u mnie używam battle size 80) i wychodzi na to ze z 300 obrońców walczy 150+ :[ ,
po za tym atak na miasto nie rożni się zbytnio niczym od zdobywania zamku,
Może dało by się zrobić zę w mieście zamiast 5-6 przeciwników była by druga walka przypominająca atak bandytów na wioske mieszkancy +wojsko przciwko atakujacym kilka respow duza przewaga obroncy .
lub przed oblężeniem trzeba było by zdobyć kilka miały farm w okolicy miasta ( bronili by jej wojsko i mieszkańcy ,farm nie były osobnymi lokalizacjami )
albo podczas budowy sprzętu obleżniczego ( zastępował by atak np konnicy przecinka na obóz oblegających , konie oblegających były do wzięcia ale po przejściu czeci obozu lub coś w tym stylu
Można było by też dodać że podczas ataku Można było by przejąć brame i ją otworzyć.
albo resp wojska obrońcy następuje w kilku miejscach.
mam nadzieje że podsunąłem jakieś pomysły
Pozdrawiam