Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Pokój dysput i hazardu (Zamknięty na klucz)  (Przeczytany 45914 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline VVESPAR

• Użytkownik
    • Piwa: 5
    • I Konfucjusz Warbanda
    Odp: Pokój dysput i hazardu
    « Odpowiedź #435 dnia: Lipca 04, 2017, 15:33:06 »
    Dzięki!! zostawiam wyraźny ślad tego wpisu i dokładam drugie tylu punktów od siebie, ku przestrodze // DyktatorZdechnij na AIDs pajacu

+15 za wyzwiska // Movart

"dokładam drugie tylu punktów od siebie" wtf.

Normalnie za takie coś leci punktów 40-50 minimum. Movart sypnął za mało. Jeśli macie wątpliwości odnośnie ostrzeżeń zapraszam tutaj: http://www.mountblade.info/forum/index.php?topic=2268.0 i polecam w tym temacie przestać przekraczać granicę, bo wchodzicie w ostry konflikt z regulamin forum // Dyktator
    « Ostatnia zmiana: Lipca 04, 2017, 15:34:55 wysłana przez Dyktator »
    Pamiętaj kim jesteś, noś pochodzenie jak zbroję, bo świat Ci tego nie zapomni.

Offline simskil

• Użytkownik
    • Piwa: 110
    « Odpowiedź #436 dnia: Lipca 04, 2017, 15:33:47 »
    Banowanie wynikalo, gdyz sedziowie pojawili sie na TeamSpeak3, a Gi mial problem ze miana ip. Na czas ogarniecia ip nie dopuszczano wizytacji, kiedy sie udalo, wszystko wrocilo do normy po 44min.

(click to show/hide)

Gi wyszedł z tsa tak dla twojej informacji. Grał cała 1 połowę lub 4 rundy zabierając nam te rundy jest 3:3 i Gf 7:4 wy kombinowaliście tak jak my szkoda tylko, że do was należy turniej...

Offline Amue

• Użytkownik
    • Piwa: 39
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #437 dnia: Lipca 04, 2017, 15:34:18 »

Dołączyli przed samym finałem, jakim prawem więc oni mogli grać?
    « Ostatnia zmiana: Lipca 04, 2017, 15:35:48 wysłana przez Amue »
    Jeść białych ludzi!

Offline IndiaN

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 75
    « Odpowiedź #438 dnia: Lipca 04, 2017, 15:34:54 »
    I jak tu nie nazwać turnieju biasowym jeśli, administracja nie może przyznać się do błedów z np Alucardem.

Offline Ganczo

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Napoleon jest moim ulubionym wodzem
    « Odpowiedź #439 dnia: Lipca 04, 2017, 15:35:45 »
    Chyba tyle wystarczy.
    Nie wiem czy jesteś mało inteligentny, czy nie, ale ani jeden fragment logu nie wyciekł od nas. Organizatorzy poprosili nas tylko o pomoc w przeglądnięciu ich, bo ściana tekstu była ogromna. Skoro chcesz logi z każdego meczu zapewne sam je wszystkie przeglądniesz linijka po linijce, dodatkowo sprawdzając czy nie ma luki w godzinach, czy ID się zgadzają(z obu stron), czy nie ma dziwnego zachowania na czacie ;). Veinrus, Fiks i sędziowie wyjaśniali sprawę z hostem waszego polskiego hehe serwera, banowania sędziów, podejrzanych czynników i innych, a ja jako podwykonawca po prostu zakreśliłem na kartce papieru ogromne podejrzane fragmenty. Dzięki za uwagę misiu :*

Cytat: Moontor
    Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.

Offline VVESPAR

• Użytkownik
    • Piwa: 5
    • I Konfucjusz Warbanda
    « Odpowiedź #440 dnia: Lipca 04, 2017, 15:36:06 »
    Gi wyszedł z tsa tak dla twojej informacji. Grał cała 1 połowę lub 4 rundy zabierając nam te rundy jest 3:3 i Gf 7:4 wy kombinowaliście tak jak my szkoda tylko, że do was należy turniej...

Lepiej zdyskwalifikować oczywiście ;) Mając dowody na oszustwa obu pułków lepiej ukarać ten do którego turniej nie należy (prowadzenie go). Po cóż dawać powtórzenie Finału? Po co usuwać rundy w których brał udział Gi? (i tak wyjdzie na to że 16pp wygra).
    Pamiętaj kim jesteś, noś pochodzenie jak zbroję, bo świat Ci tego nie zapomni.

Offline Amue

• Użytkownik
    • Piwa: 39
    « Odpowiedź #441 dnia: Lipca 04, 2017, 15:38:32 »
    Nie wiem czy jesteś mało inteligentny, czy nie, ale ani jeden fragment logu nie wyciekł od nas. Organizatorzy poprosili nas tylko o pomoc w przeglądnięciu ich, bo ściana tekstu była ogromna.

To jak to jest? Był warunek, że nikt poza sędziami itp miał nie dostać logów, a jednak ty je dostałeś.
    « Ostatnia zmiana: Lipca 04, 2017, 15:40:52 wysłana przez Amue »
    Jeść białych ludzi!

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    « Odpowiedź #442 dnia: Lipca 04, 2017, 15:38:35 »
    Chce logi z każdego meczu i dowody, że żaden inny pułk nie oszukiwał wcześniej.

Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline IndiaN

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 75
    « Odpowiedź #443 dnia: Lipca 04, 2017, 15:41:09 »
    Dlaczego nie poprosili kogoś innego najlepiej z innego pułku typu 12pp lub 3pp?
    A jakiegoś gancza który jest z VIe

Offline Baldwin

• Użytkownik
    • Piwa: 203
    « Odpowiedź #444 dnia: Lipca 04, 2017, 15:43:08 »
    Gratuluję VIe zasłużonego zwycięstwa oraz 3pp drugiego miejsca.

Gi z Melsyem przynajmniej nie dołączyli tylko na finał. :D Sam fakt, że Alucard wbił pod tagiem Rzw mówi samo za siebie jakim jest myślącym osobnikiem nie ujmując tylko mu bo jednak ktoś mu nawet nie kazał zmienić tagów. : )

O jaki hipokryta. Pamiętam jak przed meczem z 12pp nagle pojawili się w 16pp "Weterani" którzy są na stałe powiązani z innymi regimentami ale przyszli wyłącznie na mistrzostwa polski. Cóż, pierwszy mecz między VIe a 16pp pokazał kto jest lepszy, do 15th jeszcze trochę brakuje.
    https://youtu.be/WKfo9naU2Nw
    Uh, I'ma make sure they remember me
    'Cause I walk around with lot of enemies

Offline Ganczo

• Użytkownik
    • Napoleon jest moim ulubionym wodzem
    « Odpowiedź #445 dnia: Lipca 04, 2017, 15:46:24 »
    To jak to jest?
    Wszystko masz w raporcie kolego :). Wszystko co było dla nas podejrzane otrzymali od nas tylko i wyłącznie organizatorzy tj. Veinrus i Fiks. Reszta mnie nie obchodzi, to sprawa organizacji i sędziów. A to, że tak was to boli oznacza tylko, że być może nie wszystko jeszcze zostało wykopane hm :)?

@16pp
    Co do Alucarda, to chyba nie ma sensu wypowiadać się 10 raz na ten sam temat. Alucard to nasz gracz, 4pp to gracze Veinrusa. Jeśli Rivet zagrałby w meczu też mielibyście problem, bo przecież chyba nie ma go w składzie, ale każdy wie, że gra z nami praktycznie każdy mecz ;)?
    Za rok będziecie mogli udowodnić swoją wyższość i zagrać uczciwie, o ile organizatorzy dopuszczą was do jakichkolwiek rozgrywek jeszcze. Dzięki, cya

@Indian
    Byliśmy pod ręką. Sugerujesz może fabrykowanie logów? Poproś kolegę o oryginał, jestem pewny ze Lala je wam poda :), ani jedna litera nie będzie się różnić od tego, co Veinrus zacytował w swoim raporcie. Po prostu skończcie łapać się brzytwy, przyznajcie do błędu to społeczność potraktuje was łagodniej. Nie wpadliście na to, że tymi wszystkimi tekstami po meczu prowokujecie ludzi do działania? Byliście tacy pewni siebie, tacy cwani i tacy chamscy, że nikt nie miał ochoty wam gratulować. Zrobiono to z grzeczności, ale jak widać rozegranie tego wszystkiego na chłodno i przyjrzenie się podejrzanej sprawie przyniosło piękne rezultaty ;)

Cytat: Moontor
    Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.

Offline simskil

• Użytkownik
    • Piwa: 110
    « Odpowiedź #446 dnia: Lipca 04, 2017, 15:49:07 »
    No 8pp bez Łysego i Patruka bylo 2 razy gorsze... 7pp też miało weteranów? :D A i dlaczego nie napisałem VIe tylko 8pp:

5. W Mistrzostwach mogą wziąć udział jedynie regularne klany z innych modułów oraz pułki z Napoleonic Wars, posiadające własny wątek na tym forum. Drużyny składające się z członków różnych klanów, stworzone tylko do udziału w turnieju, nie mają możliwości uczestnictwa.

6. Gracze z pułków kawaleryjskich i artyleryjskich mogą dołączyć do składu pułku piechoty, z którym znajdują się w korpusie / legii i wspólnie z nimi brać udział w meczach.

Wiec nie 10ph tylko 8pp_Stpajac_Ganczo.

Ganczo oby oni już mniej organizowali bo tylko stream był czymś fajnym na tych MP. No i jak ktoś lubi dramy jak te no to jest coś jeszcze.
    « Ostatnia zmiana: Lipca 04, 2017, 15:51:07 wysłana przez simskil »

Offline Trojan

• Użytkownik
    • Piwa: 84
    • Mowa jest srebrem, a milczenie złotem.
    « Odpowiedź #447 dnia: Lipca 04, 2017, 15:53:18 »
    Gratuluję VIe zasłużonego zwycięstwa oraz 3pp drugiego miejsca.

Nie zapominajmy o 7pp, oni również zasłużyli na 3 miejsce. :)

[20:09]NotSwedish_Stockholm:   you have some beef with the 7pp   ?
    [20:14]NotSwedish_Stockholm:   cause 7pp requested to remove you from the server

Offline Yuzu

• Użytkownik
    • Piwa: -10
    « Odpowiedź #448 dnia: Lipca 04, 2017, 15:55:54 »
    W sumie to ciekawą rzecz simskil odkrył. Wygląda na to, że VIe nigdy nie miało nawet prawa do rejestracji w całym turnieju. Proszę w związku z tym o dyskwalifikację tego tworu.
    wejnrus dalej nie przejawia chęci odpowiedzenia na moje pytania, co potwierdza jak słabo idzie mu bycie organizatorem.
    « Ostatnia zmiana: Lipca 04, 2017, 15:57:00 wysłana przez Yuzu »

Offline Zahari

• Użytkownik
    • Piwa: 113
    « Odpowiedź #449 dnia: Lipca 04, 2017, 15:56:23 »
    @Alucard.. nie chce mi się znów ss'ów podawać, są gdzieś wcześniej. Grał on z nami wiele razy przed turniejem.. Jak mnie pamięć nie myli to grał też w poprzedniej edycji 8pp..

@gracze 4pp... link do filmu z datą był.. grali ? Grali - dziękuję

@komar - byly screeny, iż grał przed finałem z nami. Kto mu zabroni mercowac dla 59th ? Przypominam, iż też potraficie mercowac komuś pod rangą zamiast invem..

@Arkejo, ktoś Wam się pod gracza podszył

@up

5. W Mistrzostwach mogą wziąć udział jedynie regularne klany z innych modułów oraz pułki z Napoleonic Wars, posiadające własny wątek na tym forum. Drużyny składające się z członków różnych klanów, stworzone tylko do udziału w turnieju, nie mają możliwości uczestnictwa.

VI korpus powstał długo przed mistrzostwami. Jest koalicją dwóch klanów. Legalnie może wziąć w tym "evencie" udział. 3pp i 7pp i 13ph mogli zapisać się jako XW, jednakże chcieli wystawić 2 teamy. Wszyscy klany powyżej nie złamały tej zasady.
    « Ostatnia zmiana: Lipca 04, 2017, 16:02:44 wysłana przez Zahari »
    (click to show/hide)