Też nie rozumiem dlaczego bez naszej zgody logi zostały pokazane tak szerokiemu gronu osób chociaż była prośba o zniwelowanie jej ilości do około 4.
Byłem na spotkaniu, gdzie zostało to omówione i z tego, co widziałem, to logi widzieli jedynie organizatorzy (Veinrus i Fiks) oraz sędziowie obecni na tym meczu. Do tego na moją prośbę udostępniono je mnie, ponieważ chciałem mieć pewność, że to wszystko jest prawdziwe. Ganczo i Zahari widzieli chyba tylko opublikowane fragmenty oraz znali całą sytuację. A jeśli mowa o fragmentach z forum, to cóż - są to odpowiedzi na zarzuty i dowody w sprawie. Jak oszukujecie lub coś zarzucacie, trzeba się liczyć z tym, że zostaną wyciągnięte dowody i argumenty do postawionych oskarżeń. Na moje oko to screeny i logi Veinrusa pokazują, że Ci gracze byli wcześniej w VIe. Widziałem tam wcześniej screen jednego z tych gości w 59th z czerwca, ale też z tego, co pamiętam, to w waszej społeczności istnieje ten dziwny zwyczaj invite'ów na bitwach. Czyż to nie jest przypadkiem taka właśnie sytuacja?
I szczerze mówiąc to ufam wam coraz mniej, szczególnie, że do dyskusji sprowadzacie ludzi takich, jak Heinz, który okazał się jedynie multikontem. Czyżby sprowadzanym jedynie do robienia dymu? Tego nie wiem, w każdym razie nie podobają mi się takie działania, szczególnie, że w meczu nie grał, więc nie wiem w jakim celu w ogóle tutaj był.