Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Pokój dysput i hazardu (Zamknięty na klucz)  (Przeczytany 46114 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Ganczo

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Napoleon jest moim ulubionym wodzem
    Odp: Pokój dysput i hazardu
    « Odpowiedź #420 dnia: Lipca 04, 2017, 15:13:50 »
    No coz moge dodac. Chcieliscie pograc I sie pobawic, trafiliscie na nas I nie pyklo. Wiecie co jest smutne? Ze nam sie jeszcze chce wam odpisywac, zwlaszcza na takie gownoposty jak Indian czy Vespar. Pozdro pocwiczcie wy porazki xd

Fajny polack ten mucha xdd. A wy dalej ze Komar to ukr? Niezla faza, pokaze wam sztuczke, zaraz edytne
    « Ostatnia zmiana: Lipca 04, 2017, 15:16:10 wysłana przez Ganczo »

Cytat: Moontor
    Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.

Offline Laalaa

• Użytkownik
    • Piwa: 118
    • Tumulec Kamil Adrian
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #421 dnia: Lipca 04, 2017, 15:15:58 »
    No coz moge dodac. Chcieliscie pograc I sie pobawic, trafiliscie na nas I nie pyklo. Wiecie co jest smutne? Ze nam sie jeszcze chce wam odpisywac, zwlaszcza na takie gownoposty jak Indian czy Vespar. Pozdro pocwiczcie wy porazki xd
    Trafilismy na was i was pokonaliśmy jakbyś zapomniał. Mocni to wy jesteście na tawernie ;)

"Liczyć zwycięstwo przez walkower jako realną siłę drużyny jest jak podawanie długości penisa razem z kręgosłupem."~Kradus

Offline IndiaN

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 75
    « Odpowiedź #422 dnia: Lipca 04, 2017, 15:16:07 »
    Kurde ci gracze 4pp akurat niezly refleks mają akurat kilka dni przed finałem dołączyli.

Offline Veinrus

• Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 214
    « Odpowiedź #423 dnia: Lipca 04, 2017, 15:16:33 »
    Dobra wracamy do najwiekszego clowna Alucarda
    Rezerwa to nie zła ranga, Gi też miał rezerwe po prostu mniej gra wiecie hehe i nie zasługuje jeszcze na weterana XD co to za clownfiesta plz. Nawet nie macie takiej rangi w pułku szukałem po ts'ach i po forach więc prosze sie po prostu przyznac że Alucard był zwyczajnym Invem
    SS:http://i.imgur.com/okZhrZb.jpg
    http://i.imgur.com/rt39i2c.jpg
    Żadnego rezerwisty w rangach wiec wciskacie jakis kit.
    Rangi, ktore sa przedstawione graficznie w formie rekawow sa spisem rang w tamtym okresie. To jak mozna rowniez liczyc, ze brakuje rekawow dla rekrutow oraz weteranow, bo w przypisie z wrzesnia 1810 nic nie ma wspomanego, co powoduje, ze pulki sugerowaly sie wlasnymi wytucznymi tak jak ws. doboszy, tambutmajor itd. Rekrut itd. wystepuja w ikonkach w spisie oraz na teamspeak3 w formie 16x16.

Offline simskil

• Użytkownik
    • Piwa: 110
    « Odpowiedź #424 dnia: Lipca 04, 2017, 15:18:18 »
    Ganczo do tej sprawy chcemy podejść poważnie więc idź być stpajacem na innych wątkach proszę.

Chce logi z każdego meczu i dowody, że żaden inny pułk nie oszukiwał wcześniej. Osoba typu Spider mogła równie dobrze grać wcześniej dla kogoś innego.
    « Ostatnia zmiana: Lipca 04, 2017, 15:20:10 wysłana przez simskil »

Offline Veinrus

• Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #425 dnia: Lipca 04, 2017, 15:20:12 »
    Co z tego że są polakami? "Obowiązuje zakaz sprowadzania do klanu graczy spoza kraju".
    Przypomnę również o tym: "specjalnie na turniej" a tych trzech osób nie widziałem we wcześniejszych meczach.
    Wszyscy mieszkaja w Polsce, ja rowniez.

Offline Ganczo

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Napoleon jest moim ulubionym wodzem
    « Odpowiedź #426 dnia: Lipca 04, 2017, 15:21:18 »
    Ganczo do tej sprawy chcemy podejść poważnie więc idź być stpajacem na innych wątkach proszę.
    Ty swoich gimbusow ogarnij. Nie bedziesz mi malutki oszusciku mowil gdzie moge pisac a gdzie nie, bo stracilem resztke szacunku do was jak zaczelismy z Zahem przegladac logi :). Alucard gral z nami wielokrotnie, jako gracz 10ph kojarze go, a nie jestem raczej czesto na bitwach piechoty :). Pozdrawiam goraco Lala, dzieki za logi

Cytat: Moontor
    Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.

Offline simskil

• Użytkownik
    « Odpowiedź #427 dnia: Lipca 04, 2017, 15:21:33 »
    A jeżeli ktoś kiedyś mieszkał w Polsce? Gi przecież bawił się ze mną w piaskownicy...

Offline VVESPAR

• Użytkownik
    • Piwa: 5
    • I Konfucjusz Warbanda
    « Odpowiedź #428 dnia: Lipca 04, 2017, 15:21:59 »
    Wszyscy mieszkaja w Polsce, ja rowniez.

Odpowiedz na to: "Nie ma to jak napisać w raporcie że "Banowanie sędziów na tsie!", szkoda że nie dopisali iż powodem były sloty, a zakazu ich banowania nie ma."
    Pamiętaj kim jesteś, noś pochodzenie jak zbroję, bo świat Ci tego nie zapomni.

Offline Veinrus

• Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #429 dnia: Lipca 04, 2017, 15:22:40 »
    Kurde ci gracze 4pp akurat niezly refleks mają akurat kilka dni przed finałem dołączyli.
    https://youtu.be/Y_lr7Ls7Cxs?t=11m9s
    tabelta
    data ponizej

Offline Yuzu

• Użytkownik
    • Piwa: -10
    « Odpowiedź #430 dnia: Lipca 04, 2017, 15:22:55 »
    Dlaczego w tym werdykcie nie ma ani słowa o niekompetencji sędziów? Napisałeś tylko jak bardzo biedni i poszkodowani byli.
    Jakim prawem rozpoczęli i zakończyli mecz skoro nie zgadzały się składy po obu stronach oraz serwer?

wejnrus, raczysz odpowiedzieć na moje pytanie czy dalej będziesz udawał że go nie widzisz, a pewien osobnik ponownie zacznie jazgotać że to my widzimy tylko to co chcemy widzieć?

Offline Laalaa

• Użytkownik
    • Piwa: 118
    • Tumulec Kamil Adrian
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #431 dnia: Lipca 04, 2017, 15:23:22 »
    Pozdrawiam goraco Lala, dzieki za logi
    Dzięki!! zostawiam wyraźny ślad tego wpisu i dokładam drugie tylu punktów od siebie, ku przestrodze // DyktatorZdechnij na AIDs pajacu

+15 za wyzwiska // Movart
    « Ostatnia zmiana: Lipca 04, 2017, 15:30:53 wysłana przez Dyktator »

"Liczyć zwycięstwo przez walkower jako realną siłę drużyny jest jak podawanie długości penisa razem z kręgosłupem."~Kradus

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 1002
    « Odpowiedź #432 dnia: Lipca 04, 2017, 15:24:42 »
    Też nie rozumiem dlaczego bez naszej zgody logi zostały pokazane tak szerokiemu gronu osób chociaż była prośba o zniwelowanie jej ilości do około 4.

Byłem na spotkaniu, gdzie zostało to omówione i z tego, co widziałem, to logi widzieli jedynie organizatorzy (Veinrus i Fiks) oraz sędziowie obecni na tym meczu. Do tego na moją prośbę udostępniono je mnie, ponieważ chciałem mieć pewność, że to wszystko jest prawdziwe. Ganczo i Zahari widzieli chyba tylko opublikowane fragmenty oraz znali całą sytuację. A jeśli mowa o fragmentach z forum, to cóż - są to odpowiedzi na zarzuty i dowody w sprawie. Jak oszukujecie lub coś zarzucacie, trzeba się liczyć z tym, że zostaną wyciągnięte dowody i argumenty do postawionych oskarżeń. Na moje oko to screeny i logi Veinrusa pokazują, że Ci gracze byli wcześniej w VIe. Widziałem tam wcześniej screen jednego z tych gości w 59th z czerwca, ale też z tego, co pamiętam, to w waszej społeczności istnieje ten dziwny zwyczaj invite'ów na bitwach. Czyż to nie jest przypadkiem taka właśnie sytuacja?

I szczerze mówiąc to ufam wam coraz mniej, szczególnie, że do dyskusji sprowadzacie ludzi takich, jak Heinz, który okazał się jedynie multikontem. Czyżby sprowadzanym jedynie do robienia dymu? Tego nie wiem, w każdym razie nie podobają mi się takie działania, szczególnie, że w meczu nie grał, więc nie wiem w jakim celu w ogóle tutaj był.
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline simskil

• Użytkownik
    « Odpowiedź #433 dnia: Lipca 04, 2017, 15:26:57 »
    Gi z Melsyem przynajmniej nie dołączyli tylko na finał. :D Sam fakt, że Alucard wbił pod tagiem Rzw mówi samo za siebie jakim jest myślącym osobnikiem nie ujmując tylko mu bo jednak ktoś mu nawet nie kazał zmienić tagów. : )

Ty swoich gimbusow ogarnij. Nie bedziesz mi malutki oszusciku mowil gdzie moge pisac a gdzie nie, bo stracilem resztke szacunku do was jak zaczelismy z Zahem przegladac logi :). Alucard gral z nami wielokrotnie, jako gracz 10ph kojarze go, a nie jestem raczej czesto na bitwach piechoty :). Pozdrawiam goraco Lala, dzieki za logi

Chyba tyle wystarczy.
    « Ostatnia zmiana: Lipca 04, 2017, 15:28:30 wysłana przez simskil »

Offline Veinrus

• Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #434 dnia: Lipca 04, 2017, 15:28:52 »
    Odpowiedz na to: "Nie ma to jak napisać w raporcie że "Banowanie sędziów na tsie!", szkoda że nie dopisali iż powodem były sloty, a zakazu ich banowania nie ma."
    Banowanie wynikalo, gdyz sedziowie pojawili sie na TeamSpeak3, a Gi mial problem ze miana ip. Na czas ogarniecia ip nie dopuszczano wizytacji, kiedy sie udalo, wszystko wrocilo do normy po 44min.

(click to show/hide)