Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Pokój dysput i hazardu (Zamknięty na klucz)  (Przeczytany 46185 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Ganczo

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Napoleon jest moim ulubionym wodzem
    Odp: Pokój dysput i hazardu
    « Odpowiedź #330 dnia: Lipca 03, 2017, 17:53:58 »
    ^Początek streama, dokładnie to pisze do Michusa na czacie gry ;)

Cytat: Moontor
    Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.

Offline Veinrus

• Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 214
    « Odpowiedź #331 dnia: Lipca 03, 2017, 17:56:07 »
    Czy przypuszczeniem nie można podzielić się z sędzią? Czy on nie jest tam właśnie po to, żeby te przypuszczenia wyjaśnić? Boicie się tych sędziów, czy o co chodzi?
    A to co pisał Ganczo, że był tego pewny? To też jest przypuszczenie?
    Ty jesteś jednym z organizatorów (o ile dobrze pamiętam, jeśli nie to mnie popraw) więc z całą uprzejmością sugerowałbym robienie notatek i wyciąganie wniosków na przyszłość, bo pośrednio odpowiadasz również za dokonania sędziów.
    Uwazasz, ze nia mam notatek, a to, ze nie zamieszczam ich publicznie, bo jest prowadzone dochodzenie, to moja biernosc? Nie moge pozwolic na to, zeby strona przeciwna mogla sie do tego ustosunkowac oraz przygotowac alibi. Jakiekolwiek pisanie oskarzen mogloby byc niesprawiedliwe. To, ze nie udziela sie tu wspolorganizator nie znaczy, ze masz prawo wiedziec wszystko z postow. Sprawa nie dotyczy Ciebie, wiec nie mozesz posiadac informacji poufnych.

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #332 dnia: Lipca 03, 2017, 17:56:40 »
    Yuzu niestety już sobie widocznie dał spokój z myśleniem. I pozostały mu wycieczki osobiste o które przed chwilką oskarżał innych. Szkoda gadać. Osobiście czekam na rozstrzygnięcia organizatorów i tyle.

Offline Ganczo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #333 dnia: Lipca 03, 2017, 17:59:13 »
    Ej Lala, moze udostepnisz te logi w koncu? Bo tak sie czaicie i czaicie, a widze ze jestes bo odpisywales ;)

Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.

Offline Yuzu

• Użytkownik
    • Piwa: -10
    « Odpowiedź #334 dnia: Lipca 03, 2017, 18:09:39 »
    Nikt tu nie mówi o zebraniu wszystkich informacji, wydaniu wyroku i zamknięciu sprawy jeszcze zanim skończy się mecz. Zgłoszenie podejrzeń o oszustwo sędziemu to chyba jednak rzecz możliwa do wykonania, prawda?

Ja w tym miejscu kończę ten cyrk, bo zleciało się was od groma, w dodatku co drugi albo w ogóle nie czytał tego co działo się wcześniej i męczy mnie o coś co już omówiliśmy, albo ma inne problemy z myśleniem. Sory chłopaki ale rzucanie tylko atakami bez zapoznawania się w ogóle z poprzednimi postami, bądź kierowanie się chęcią zniszczenia drugiej strony zamiast osiągnięcia jakiegoś kompromisu sprawia że ta dyskusja nie ma absolutnie żadnego sensu. Do przewidzenia było, że jeśli organizatorzy turnieju są ściśle powiązani z jednym z pulków w nim uczestniczących, to przegrana tego pułku będzie się równała burzy.

Na podstawie przebiegu tej dyskusji upieram się przy początkowym stanowisku - 16pp kantowało z zawodnikami i ponownie podkreślam, że wbrew temu co mówą osoby o których mowa wyżej, nie zaprzeczam temu i nie mówię że tak nie było. Do karuzeli wrzucamy liczne błędy sędziów i zachowanie VIe, które z jakiegoś dziwnego powodu, lecz nie chce powiedzieć z jakiego, nie zgłosiło swoich spostrzeżeń/przypuszczeń/czegokolwiek od razu. Moją sugestię, którą podkreśliłem że jest tylko moją sugestią, że polowaliście sobie na drugą szansę, pan ive w stanie bezmózgiego oszołomienia, jak powiedział kiedyś pewien znany człowiek, przyrównał niemalże do teorii spiskowej. To nie jest teoria spiskowa, tylko normalny zarzut, o wartości takiej samej jak wszystkie inne które się tu pojawiły. Także bawcie się dalej dobrze, a ja czekam aż wejnrus łamaną polszczyzną ogłosi powtórzenie meczu.

Offline Ganczo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #335 dnia: Lipca 03, 2017, 18:12:17 »
    No nareszcie. Elo.

Co z tymi logami koledzy 16pp? Widzę, że temat czytacie ;)

Offline Wielkopolanin

• Użytkownik
    • Piwa: 14
    « Odpowiedź #336 dnia: Lipca 03, 2017, 18:34:10 »
    Im dłużej nie ma odpowiedzi, tym bardziej sprawa z logami będzie śmierdzieć.

Offline Ganczo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #337 dnia: Lipca 03, 2017, 18:41:02 »
    Dobra, bo to się hehe nudne robi.

Macie zamiar udostępnić te pieprzone logi, czy będziemy grali w kotka i myszkę? Fiks pyta o logi, Veinrus pyta o logi, ja pytam o logi. Lala był online, więc bajeczka, że nie ma czasu czy dostępu mnie nie kupuje. Zawisza dostał wiadomość na steamie o logi, czekamy. Czym dłużej gracie na czas tym pewniejszy jestem, że w nich grzebiecie. Ruchy.

Offline Fiksiu

• Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 52
    • Non omnis moriar
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #338 dnia: Lipca 03, 2017, 18:47:38 »
    Skoro tak usilnie nalegacie o to, żebym to ja się zgłosił po logi, proszę bardzo :) Podeślijcie je niezwłocznie
    Manipulator polskiej sceny NW XDDDD
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Ganczo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #339 dnia: Lipca 03, 2017, 19:00:53 »
    Mmm, 16pp takie wazne ze headadmin musi interweniowac.

Edit:
    Zawisza zarzekal sie na steamie, ze dostaniemy te logi od reki jak Fiks poprosi. Vein prosil, tez jest organizatorem. Panowie, odpi*rdalacie nadal.
    Jak dla mnie to nieźle te logi muszą być usyfione :v

« Ostatnia zmiana: Lipca 03, 2017, 19:22:22 wysłana przez Ganczo »

Offline mikolaj922

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #340 dnia: Lipca 03, 2017, 21:03:51 »
    wygralismy?

Offline Heinz

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #341 dnia: Lipca 03, 2017, 21:07:23 »
    polska walczaca wygrala

Zalecam ponownie przeczytać regulamin. Panuje absolutny zakaz usuwania dopisków moderacji/administracji. Tym razem już dostajesz ostrzeżenie // Dyktator
    « Ostatnia zmiana: Lipca 03, 2017, 21:17:03 wysłana przez Dyktator »

Offline Heinz

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #342 dnia: Lipca 03, 2017, 21:39:48 »
    Nie wiem o co Ci teraz chodzi, ale łap więcej za wulgaryzmy i robienie z siebie debila.
    « Ostatnia zmiana: Lipca 03, 2017, 22:45:55 wysłana przez Dyktator »

Offline Yuzu

• Użytkownik
    • Piwa: -10
    « Odpowiedź #343 dnia: Lipca 03, 2017, 21:41:09 »
    >dawanie jebania o jakies forum zalozone na randomowym adresie
    mam nadzieje ze tego nie robicie XDDDDDD

?????

Offline Fiksiu

• Moderator
    • Użytkownik