Dzień dobry! Witam wszystkich zgromadzonych, ładna dziś pogoda.
Myślę, że co do tego, że 16pp utrudniało sędziom wgląd jest jednoznacznym dowodem na to, że coś ukrywali. Czyżby to :v?
Cóż mogę powiedzieć, zachowanie spectów 16pp, granie na czas z wymyślaniem zasady wg której nasz gracz miał zejść, jak widać nieskutecznie. Ale cóż, 40 minut nam zabrali :>. Serwer na którym graliśmy nie był jednak 16pp? OJEJ, jak to? To ponoć najpierw oficerowie byli umówieni na mecz na serwerze 16pp a potem był już mecz na serwerze "kolegi" 16pp? Cały turniej praktycznie grano na VIe, nie było żadnego problemu. 16stka poczuła się na swoim dobrze i od razu problemy się robią. To chyba coś znaczy cnie ;v?
Zresztą, beka beką, ale myślę, że nawet organizatorzy już nie mają wątpliwości, że to był bardzo dobrze znany VIe gracz i były bodajże kapral(? poprawcie jak źle mówię ;V) 8pp. Myślę, że czas wyciągnać wnioski i zakończyć obrzucanie się słowami, a przejśc do SENSOWNYCH wyjaśnień ze strony sztabu 16pp. Jak dla mnie oszuści nie powinni być Mistrzami NW, to bezcelowe, ale to wasz turniej i to wy musicie podjąć jakąś decyzję względem tego. Ja chętnie spotkam się żeby wyłuskać wam moje zdanie ;).
Vivace jak na gracza który grał 102-4951924-0129-40124 lat temu w NW i nie grał ostatnio nic zagrał świetnie, graty!
@Azorek, mecz skończyliśmy po 22 od 20. Myślę, że to ponad 100 minut ;P