Nikt tu nie mówi o zebraniu wszystkich informacji, wydaniu wyroku i zamknięciu sprawy jeszcze zanim skończy się mecz. Zgłoszenie podejrzeń o oszustwo sędziemu to chyba jednak rzecz możliwa do wykonania, prawda?
Ja w tym miejscu kończę ten cyrk, bo zleciało się was od groma, w dodatku co drugi albo w ogóle nie czytał tego co działo się wcześniej i męczy mnie o coś co już omówiliśmy, albo ma inne problemy z myśleniem. Sory chłopaki ale rzucanie tylko atakami bez zapoznawania się w ogóle z poprzednimi postami, bądź kierowanie się chęcią zniszczenia drugiej strony zamiast osiągnięcia jakiegoś kompromisu sprawia że ta dyskusja nie ma absolutnie żadnego sensu. Do przewidzenia było, że jeśli organizatorzy turnieju są ściśle powiązani z jednym z pulków w nim uczestniczących, to przegrana tego pułku będzie się równała burzy.
Na podstawie przebiegu tej dyskusji upieram się przy początkowym stanowisku - 16pp kantowało z zawodnikami i ponownie podkreślam, że wbrew temu co mówą osoby o których mowa wyżej, nie zaprzeczam temu i nie mówię że tak nie było. Do karuzeli wrzucamy liczne błędy sędziów i zachowanie VIe, które z jakiegoś dziwnego powodu, lecz nie chce powiedzieć z jakiego, nie zgłosiło swoich spostrzeżeń/przypuszczeń/czegokolwiek od razu. Moją sugestię, którą podkreśliłem że jest tylko moją sugestią, że polowaliście sobie na drugą szansę, pan ive w stanie bezmózgiego oszołomienia, jak powiedział kiedyś pewien znany człowiek, przyrównał niemalże do teorii spiskowej. To nie jest teoria spiskowa, tylko normalny zarzut, o wartości takiej samej jak wszystkie inne które się tu pojawiły. Także bawcie się dalej dobrze, a ja czekam aż wejnrus łamaną polszczyzną ogłosi powtórzenie meczu.