Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Pokój dysput i hazardu (Zamknięty na klucz)  (Przeczytany 46104 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Yuzu

• Użytkownik
    • Piwa: -10
    Odp: Pokój dysput i hazardu
    « Odpowiedź #300 dnia: Lipca 03, 2017, 16:40:49 »
    Pisałem już chyba 4 razy, że jest to wina samych sędziów, bo dali sobą pomiatać.

EDIT: Nie mówię że 16pp zrobiło dobrze, ale w regulaminie nie ma wprost napisane, że ts ma być otwarty na sędziów. Organizatorzy i sami sędziowie powinni w tej sytuacji wyjaśnić im, powołując się na dowolność interpretacji regulaminu, że są tu sprawdzić czy w pułku nie ma dodatkowych ludzi. I zrobić to od razu, a nie wybłagiwać 40 minut.
    « Ostatnia zmiana: Lipca 03, 2017, 16:43:12 wysłana przez Yuzu »

Offline Ganczo

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Napoleon jest moim ulubionym wodzem
    « Odpowiedź #301 dnia: Lipca 03, 2017, 16:41:28 »
    Oh, świetnie.
    "CHCĄCEMU NIE DZIEJE SIĘ KRZYWDA" xD
    Jak tak patrzę na to co piszesz, przypominam sobie o sytuacji z Łysym i jakie teksty leciały z Twojej strony to wnioskuję, że jesteśmy z jednego gatunku. Resztę sobie dopisz :v
    « Ostatnia zmiana: Lipca 03, 2017, 16:43:20 wysłana przez Ganczo »

Cytat: Moontor
    Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.

Offline Laalaa

• Użytkownik
    • Piwa: 118
    • Tumulec Kamil Adrian
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #302 dnia: Lipca 03, 2017, 16:43:38 »
    Najsmieszniejsze jest to, ze specty 16pp przyznawaly sie, ze grali w innych klanach i to w tym turnieju heheh. Niestety, tego Michus dopilnowal i nie pograli na finale, ale to tez nieciekawie wyglada przy tej sprawie :>
    Kto? Kiedy? I gdzie?

"Liczyć zwycięstwo przez walkower jako realną siłę drużyny jest jak podawanie długości penisa razem z kręgosłupem."~Kradus

Offline Yuzu

• Użytkownik
    « Odpowiedź #303 dnia: Lipca 03, 2017, 16:48:20 »
    Jak tak patrzę na to co piszesz, przypominam sobie o sytuacji z Łysym i jakie teksty leciały z Twojej strony to wnioskuję, że jesteśmy z jednego gatunku. Resztę sobie dopisz :v
    Jaki rozmówca, taki poziom odpowiedzi. Wciąż czekam na jakieś sensowne wpisy z Twojej strony, bo krzyczysz w tym temacie najwięcej a póki co zatrzymałeś się na "są winni i tyle".

Offline Ganczo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #304 dnia: Lipca 03, 2017, 16:50:04 »
    Kto? Kiedy? I gdzie?
    Eh, no cóż.

(click to show/hide)

@Yuzu:
    Idź pajacować gdzie indziej już, serio. Starasz się ich bronić, chociaż to bezcelowe bo nie potraficie zbić jednego. To nie Vivace brał udział w meczu, dzięki, elo.

Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.

Offline Yuzu

• Użytkownik
    « Odpowiedź #305 dnia: Lipca 03, 2017, 16:52:12 »
    Zbiłem 4 i wciąż nie doczekałem się żadnej sensownej odpowiedzi (poza Dyktatorem).
    Twoje wypowiedzi natomiast, patrząc na powyższe dzieło, wciąż utrzymują poziom "są winni i tyle".

Offline Ganczo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #306 dnia: Lipca 03, 2017, 16:56:10 »
    Nie będę z Tobą dyskutował ignorancie. Są screeny. Jest podejrzane zachowanie, styl gry jak na weterana który nie dotykał tej gry tyle czasu też ciekawy ;). Nie dociera do Ciebie nic co się nie zgadza z Twoim punktem widzenia, więc pewnie powiesz "ALE TO NIE DOWODY HEHEHE". No cóż, jesteś już nudny (:*). Chcesz to sobie pisz coś dalej, nie chce mi się odpisywać gościowi który ma problem z przeczytaniem posta od którego wszystko się zaczęło :)

Offline Yuzu

• Użytkownik
    « Odpowiedź #307 dnia: Lipca 03, 2017, 17:01:04 »
    Czemu przechodzisz do personalnych inwektyw? Ja Cię od ignorantów nigdzie nie wyzywałem, chociaż przez te kilka miesięcy przeglądania forum wiem dobrze jaki masz charakterek.
    Są screeny, jest podejrzenie sprowadzania ludzi spoza pułku - ja to wszystko rozumiem i nigdzie temu nie zaprzeczyłem. Teraz możesz przeczytać moje wcześniejsze posty (co ważne, ze zrozumieniem), wyciągnąć jakieś przemyślenia i odpowiedzieć (tym razem proszę bez obraźliwych określeń) na wielokrotnie zadawane przeze mnie pytanie, które wciąż pozostaje bez odpowiedzi.

Offline Wielkopolanin

• Użytkownik
    • Piwa: 14
    « Odpowiedź #308 dnia: Lipca 03, 2017, 17:04:14 »
    Drogi Yuzu, widząc Twoją aktywność w tym wątku zacząłem zastanawiać się kim Ty w ogóle jesteś aby w takim stopniu udzielać się po stronie 16pp. Chlopaki pewnie sami potrafią się bronić.

Offline Meniolek

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    « Odpowiedź #309 dnia: Lipca 03, 2017, 17:06:45 »
    Drogi Yuzu, widząc Twoją aktywność w tym wątku zacząłem zastanawiać się kim Ty w ogóle jesteś aby w takim stopniu udzielać się po stronie 16pp. Chlopaki pewnie sami potrafią się bronić.

Jego wszystkie wiadomości są chyba pod tym wątkiem -_-
    (click to show/hide)

Offline Ganczo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #310 dnia: Lipca 03, 2017, 17:08:04 »
    Chłopaki potrafili tylko napisać:
    "E WBIJ NA TSA"
    "E MASZ BUL POOPY!"
    Itp itd. Zawisza ubrał to w najładniejsze słowa.

Offline Yuzu

• Użytkownik
    « Odpowiedź #311 dnia: Lipca 03, 2017, 17:08:19 »
    Drogi Wielkopolaninie,
    Napisałem wcześniej, że zwykłym noname który zauważył armadę zarzutów pod adresem szesnastki i nikogo po drugiej stronie. Po chwili zauważyłem, a Ganczo potwierdził to jednym ze zwoich postów, że jako VIe wiedzieliście o oszustwach jeszcze podczas gry, i zamiast to zgłosić nieświadomym niczego sędziom, graliście dalej, zapewne przekonani iż w przypadku porażki będziecie mogli walczyć o powtórzenie meczu.

Drogi Ganczo,
    Twój poziom spadł z "oni są winni i już" do "napiszę cokolwiek". Ja apeluję o rozsądek.

Drogi Meniolku,
    Nie. Właściwie to nie będzie nawet 25%.

Pozdrawiam wszystlich serdecznie, make love not war
    « Ostatnia zmiana: Lipca 03, 2017, 17:10:59 wysłana przez Yuzu »

Offline Veinrus

• Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 214
    « Odpowiedź #312 dnia: Lipca 03, 2017, 17:10:18 »
    Drogi Wielkopolaninie,
    Napisałem wcześniej, że zwykłym noname który zauważył armadę zarzutów pod adresem szesnastki i nikogo po drugiej stronie. Po chwili zauważyłem, a Ganczo potwierdził to jednym ze zwoich postów, że jako VIe wiedzieliście o oszustwach jeszcze podczas gry, i zamiast to zgłosić nieświadomym niczego sędziom, graliście dalej, zapewne przekonani iż w przypadku porażki będziecie mogli walczyć o powtórzenie meczu.

[...]
    bo:
    Panie Yuzu co ty w ogóle wygadujesz.

Jakim cudem logi lub ts ma być sprawdzony, przed czy w trakcie meczu. Oczywiście można na biężąco szperać w logach jest to jednak wyjątkowo nieefektywne. A o tym tutaj mówimy. Co to w ogóle za brednie .Wszelkie takie nieprawidłowości wykrywa się PO zakończeniu spotkania jak już jest dostępny cały materiał źródłowy. Tak samo masz w sporcie najpierw biegacz skończy biec a potem daję się dyskwalifikacje.

Offline Ganczo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #313 dnia: Lipca 03, 2017, 17:11:05 »
    No tak, bo przecież podczas meczu wszystko jest takie czytelne i szukam tylko powodu do tego, żeby wygrać!!!
    Człowieku, idź stąd, naprawdę. Irytujący jesteś.

Ma ktoś archiwum z wczorajszego meczu?
    « Ostatnia zmiana: Lipca 03, 2017, 17:12:43 wysłana przez Ganczo »

Offline Yuzu

• Użytkownik
    « Odpowiedź #314 dnia: Lipca 03, 2017, 17:12:59 »
    Drogi Veinrusie,
    W ogóle nie rozumiem co chciałeś nam przekazać tym zestawieniem. Nawet pogrubiony fragment nie pomógł. Apeluję o doprecyzowanie.

Drogi Ganczo,
    Zacznij pisać z sensem albo przestań się do mnie zwracać w swoich wiadomościach.