Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [NW][12pp] Pułk 12. Piechoty Xięstwa Warszawskiego  (Przeczytany 45655 razy)

Opis tematu: Inaczej zwany Czwartym Pułkiem Legii Poznańskiej // Najstarszy polski pułk.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Fiszek

• Użytkownik
    • Piwa: -39
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: [NW][12pp] Pułk 12. Piechoty Xięstwa Warszawskiego
    « Odpowiedź #195 dnia: Lutego 28, 2017, 10:06:55 »
       Inaczej, który polski pułk obecnie walczy o światową czołówkę, poza 23pp oczywiście?;)
    Cężko jest od 0 wyszkolić  ludzi my nie dostaliśmy graczy z godzinami 1000+ ja i Jarl jedynie  mamy tyle ,więc  jak mamy  rywalizować z pułkami co mają bardziej doświadczonych graczy? My przejmujemy każde  wzywanie 17e,92nd,18e,3pp  nie tak jak 12pp
    « Ostatnia zmiana: Lutego 28, 2017, 10:16:59 wysłana przez Fiszek »

Offline Baldwin

• Użytkownik
    • Piwa: 203
    « Odpowiedź #196 dnia: Lutego 28, 2017, 10:09:45 »
    Tak ciężko jest od 0 wyszkolić  ludzi my nie dostaliśmy graczy z godzinami 1000+ ja i Jarl jedynie  mamy tyle ,więc  jak mamy  rywalizować z pułkami co mają bardziej doświadczonych graczy, ale my przejmujemy każde  wzywanie 17e,92nd,18e,3pp  nie tak jak 12pp

Moi bohaterowie. To dajcie znać jak w końcu z kimś wygracie.

Wpierw musieliby z nami zagrać, a z tego co widzę to Stasiulek albo się boi, albo ma jakąś do nas urazę, że nie chce z nami grać.

Z cyklu "Zrobisz to? Nie. Hahaha! Cykasz się!!!" Myślałem, że przejawiasz większy potencjał samodzielnego myślenia, tymczasem to wciąż tok myślenia Jarla. Zawiodłem się.

Sharpshooter on chyba nie ma do was urazy, gfa treningowego z nami też nie chce umówić.

Nawet treningowe starcie z 16pp, na ten moment, to strzał w stopę. Chętniej zagralibyśmy coś wspólnie, być może na jakimś evencie? Jeżeli jesteście zainteresowani to na pewno macie kontakt steam do Stasiulka.

https://youtu.be/WKfo9naU2Nw
    Uh, I'ma make sure they remember me
    'Cause I walk around with lot of enemies

Offline Fiszek

• Użytkownik
    « Odpowiedź #197 dnia: Lutego 28, 2017, 10:20:00 »
    Na naszym tsie jest historia   bitew z głowy nie powiem bo było ich z 60 +  🔚

Offline MrMatinh

• Użytkownik
    • Piwa: 13
    « Odpowiedź #198 dnia: Lutego 28, 2017, 10:22:42 »

Nawet treningowe starcie z 16pp, na ten moment, to strzał w stopę. Chętniej zagralibyśmy coś wspólnie, być może na jakimś evencie? Jeżeli jesteście zainteresowani to na pewno macie kontakt steam do Stasiulka.

Nie rozumiem dlaczego pewna forma treningu miałaby być strzałem w stopę no ale nie wnikam, i tak, mamy kontakt do stasiulka.

Inaczej, który polski pułk obecnie walczy o światową czołówkę, poza 23pp oczywiście?;)

Aktualnie najbliżej jest 16pp o czym wynik 4:6 ze zwycięzcą RGLa 17e dobitnie świadczy.

Offline Baldwin

• Użytkownik
    • Piwa: 203
    « Odpowiedź #199 dnia: Lutego 28, 2017, 10:26:26 »
    Na naszym tsie jest historia   bitew z głowy nie powiem bo było ich z 60 +  🔚

Nie mogę się doczekać by ją zobaczyć, niech Twoja sekretarka (Wstaw nick pierwszej osoby z 23pp która przychodzi Ci na myśl), skontaktuje się ze mną byśmy umówili szczegóły tego niezwykłego wydarzenia.

Nie rozumiem dlaczego pewna forma treningu miałaby być strzałem w stopę no ale nie wnikam, i tak, mamy kontakt do stasiulka.

Pozdrawiam cieplutko.

https://youtu.be/WKfo9naU2Nw
    Uh, I'ma make sure they remember me
    'Cause I walk around with lot of enemies

Offline Netoman

• Bajkopisarz
    • Użytkownik
    • Piwa: 162
    « Odpowiedź #200 dnia: Lutego 28, 2017, 10:43:06 »
    Najlepszy pułk, polecam

Offline Sharpshooter

• Użytkownik
    • Piwa: 38
    « Odpowiedź #201 dnia: Lutego 28, 2017, 12:02:24 »
    Z cyklu "Zrobisz to? Nie. Hahaha! Cykasz się!!!" Myślałem, że przejawiasz większy potencjał samodzielnego myślenia, tymczasem to wciąż tok myślenia Jarla. Zawiodłem się.
    Tutaj nie chodziło o to że was wyzywam na bitwę, tylko stwierdzam  to że odrzuciliście naszą propozycje bitwy co jest trochę dziwne jak z innymi pułkami gracie a z nami nie chcecie, tak samo jak widze że z 16pp też nie chcecie.

Offline Yuzu

• Użytkownik
    • Piwa: -10
    « Odpowiedź #202 dnia: Lutego 28, 2017, 12:45:59 »
    Cężko jest od 0 wyszkolić  ludzi my nie dostaliśmy graczy z godzinami 1000+ ja i Jarl jedynie  mamy tyle ,więc  jak mamy  rywalizować z pułkami co mają bardziej doświadczonych graczy? My przejmujemy każde  wzywanie 17e,92nd,18e,3pp  nie tak jak 12pp

Czym jest rywalizacja w obliczu napływających ze wszystkich stron oskarżeń o masowo stosowane autoblocki?

Offline Łukasiewicz

• Użytkownik
    • Piwa: 8
    « Odpowiedź #203 dnia: Lutego 28, 2017, 13:29:47 »
    16pp, bobie.

Offline Fiszek

• Użytkownik
    « Odpowiedź #204 dnia: Lutego 28, 2017, 13:32:58 »
    Czym jest rywalizacja w obliczu napływających ze wszystkich stron oskarżeń o masowo stosowane autoblocki?
    Autobloki to kolejna wymyślona bajka temat już był poruszany w innym temacie:)

Offline LoLeK_

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: -6
    « Odpowiedź #205 dnia: Lutego 28, 2017, 13:52:02 »
    ,,Ahhh ,ale my dobrzy jesteśmy pjonteczka ;) ale ze 16pp nie gramy nie nie bo to strzał w stopę z innymi polskimi pułkami też nie zagramy ,bo tak" XDDDDDD Tutaj widzę Baldwin zgrywa kozaka że ma wyj***** na hejty.
    Jestem najlepszym graczem 23pp

Offline Azorekt

• Użytkownik
    • Piwa: 113
    • MAKE ZT GREAT AGAIN be_azorekt/husarzdominik
    « Odpowiedź #206 dnia: Lutego 28, 2017, 14:01:46 »
    Jak sobie tak czytam to..... wy nie jesteście żadnym 51st, tylko po prostu 12pp i prawdopodobnie wasza kariera się na tym zatrzyma, jak pokonacie 3pp to będzie wyczyn choć przypuszczam że jedna runda będzie trwała 59.59 minut. A tak to raczej o światową czołówkę nie powalczycie.
    Pochwal się lepiej waszymi wyczynami...

(click to show/hide)

Offline Koxxus

• Użytkownik
    • Piwa: 65
    • Otaczają mnie tęgie, wielkie dzbany
    « Odpowiedź #207 dnia: Lutego 28, 2017, 14:09:07 »
    Kończymy zabawę, temat zamykam na 24 godziny. Idźcie na dwór, ochłońcie. Wszystkich oburzonych informuje, że równie dobrze mógłbym każdemu z was dać po +30 za dramę i zamknąć temat. Jarl, Fiszek jeżeli nie zaprzestaniecie prowokacji, wykonam bardziej stanowcze kroki. Dziwicie się, że Native ma z was beke, a zachowujecie się jak dzieci, oraz zamiast cieszyć się sukcesami innych, plujecie na siebie jadem. Aż żal na to patrzeć...
    « Ostatnia zmiana: Lutego 28, 2017, 15:14:15 wysłana przez Koxxus »

Nie zrobiłbym nic
    Gdybym to forum scrollował jak ty

Offline Trebron2009

• 2009
    • Użytkownik
    • Piwa: 353
    « Odpowiedź #208 dnia: Marca 01, 2017, 14:42:42 »
    Godzina 14:45 - lekcje w gimnazjach się kończą więc otwieram temat żebyście znów mogli ustalać kto jest większym kozakiem na bagnetach.

Offline Łukasiewicz

• Użytkownik
    • Piwa: 8
    « Odpowiedź #209 dnia: Marca 01, 2017, 21:29:21 »
    Baldwinie, powiedz mi czy 12pp przegrało jakąś bitwę  ? ( Oczywiście te po reaktywacji )