Żeby potem nie było: Tawerna daje wam możliwość dyskusji, ale nie szkalowania się wzajemnie. Administracja nie jest tu od godzenia was, a na spory nie ma tutaj miejsca. Załatwiajcie to między sobą. Mówię na przyszłość, żeby dla innych było to jasne.
Jaki spór? Wleciały tu trolle z 23pp, które sumiennie pracują na to, by ich pobanować. Administracja przychodzi i mówi, "załatwcie spór między sobą". Tyle, że to nie jest kłótnia, ani nawet dyskusja. Przeczytaj sobie od początku i wyciągnij wnioski - wleciała tu gimbaza i robi syf. Wpierw to było śmieszne, teraz jest żałosne. Żal mi graczy 23pp, bo patrząc co oni sobą prezentują, to cóż, ja spędzam na czytaniu ich wypocin 5 minut. Oni znacznie dłużej, obcują sami ze sobą. Żal mi adminów, którzy nie wiem dlaczego, jak im plują w twarz to się cieszą, że taki przyjemny lekki wiosenny deszczyk pada.
Przepraszam bardzo, ale chyba po to są admini na forum, by pilnować na nim porządku.To nie synekura, ani jakiś dowód uznania za zasługi dla forum, czy dla polskiej sceny. Jak widzisz, takie zachowanie jakie prezentuje sobą 23pp, nawet zniechęca innych graczy do NW.
Oraz do tawerny. Ktoś przyjdzie, poczyta sobie, zobaczy kto gra w tą grę i stwierdzi, że community Metina2, jest całkiem zdrowe na umyśle i wiekowe, w porównaniu do tego z NW.
Od dawna pewne osoby, testują sobie na co mogą pozwolić sobie na tawernie. Widać tu brak szacunku dla moderacji, forum i jego użytkowników. Jak długo, ich postawa będzie oparta na "Co mi zrobisz? Chuj Pan zrobisz", tak długo będziemy tonąć w syfie.