Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [NW][12pp] Pułk 12. Piechoty Xięstwa Warszawskiego  (Przeczytany 45496 razy)

Opis tematu: Inaczej zwany Czwartym Pułkiem Legii Poznańskiej // Najstarszy polski pułk.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Trebron2009

• 2009
    • Użytkownik
    • Piwa: 353
    Odp: [NW][12pp] Pułk 12. Piechoty Xięstwa Warszawskiego
    « Odpowiedź #225 dnia: Marca 02, 2017, 14:01:27 »
    Jarl. Tyle razy upominany, nadal nie pojmuje.
    +30

Ogarnijta się, pany.

Offline Ataman Popowicz

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #226 dnia: Marca 02, 2017, 17:39:16 »
    Boże Święty, Ratuj tą społeczność!
    Nie korzystam zbyt często z taverny, ale to co się tu dzieje mnie przeraża. Macie ból dupy o wszystko tak jak te dzieci z podstawówki i zachowujecie się podobnie do nich.

Godzina 14:45 - lekcje w gimnazjach się kończą więc otwieram temat żebyście znów mogli ustalać kto jest większym kozakiem na bagnetach.

14:45 -  to nie jest godzina w której gimnazjalista kończy lekcję, po prostu ty w tym czasie skończyłeś szkółkę.

Offline Warder

• Użytkownik
    • Piwa: 239
    « Odpowiedź #227 dnia: Marca 02, 2017, 18:07:43 »
    Może po prostu administracja wyczyści wątek, o kilka stron, bo ta gównoburza będzie się ciągnąć przez ruski rok, skoro kolejni jej uczestnicy dopływają tu.

Offline Trebron2009

• 2009
    • Użytkownik
    • Piwa: 353
    « Odpowiedź #228 dnia: Marca 02, 2017, 19:31:41 »
    14:45 -  to nie jest godzina w której gimnazjalista kończy lekcję, po prostu ty w tym czasie skończyłeś szkółkę.
    Zabłysłeś jak lakier na Wartburgu. Pozdrawiam gorąco.

Offline LoLeK_

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: -6
    « Odpowiedź #229 dnia: Marca 02, 2017, 20:57:53 »
    Zapewne moderator/admin ma rację ,ale twoje wypowiedzi są na poziome podstawówki/gimnazjum nic więcej. Myślałem ,że moderator wykazuje się jakąś inteligencją.
    Jestem najlepszym graczem 23pp

Offline Ataman Popowicz

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    « Odpowiedź #230 dnia: Marca 02, 2017, 21:02:26 »

...

Offline Stasiulek

• Użytkownik
    • Piwa: 88
    • 2002 <3
      • Kanał Yt
    « Odpowiedź #231 dnia: Marca 02, 2017, 21:04:45 »
    ...
    Popraw tagi, bo coś lipnie to wygląda.

(click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Baldwin

• Użytkownik
    • Piwa: 203
    « Odpowiedź #232 dnia: Marca 02, 2017, 21:07:00 »
    Zapewne moderator/admin ma rację ,ale twoje wypowiedzi są na poziome podstawówki/gimnazjum nic więcej. Myślałem ,że moderator wykazuje się jakąś inteligencją.

Piszę to osoba stawiająca spację przed przecinkiem. Ciebie nawet nie można podejrzewać o inteligencje.

Proszę osoby z 23pp - które czują się na tyle niedowartościowane, że przychodzą tu i zapewniają raka osobom przeglądającym temat - o zaprzestanie zaniżania poziomu forum i udzielania się w tym temacie. Wystarczy, że Jarl od czasu do czasu coś napisze i człowiek zastanawia się nad celem istnienia rasy ludzkiej.
    Zawołajcie tu mjr Jasia, to wam chociaż zdania po polsku napisze.
    https://youtu.be/WKfo9naU2Nw
    Uh, I'ma make sure they remember me
    'Cause I walk around with lot of enemies

Offline Crowley

• Użytkownik
    • Piwa: 10
    « Odpowiedź #233 dnia: Marca 02, 2017, 21:24:32 »
    Ja bym proponował poprostu przestać, drama zaczęła się bez powodu graliśmy 1v1 podziękowaliśmy sobie za grę i na tym powinno się skończyć .

Offline Stasiulek

• Użytkownik
    • Piwa: 88
    • 2002 <3
      • Kanał Yt
    « Odpowiedź #234 dnia: Marca 02, 2017, 21:34:12 »
    No my to rozumiemy. Sęk w tym, że oni nie. :)
    (click to show/hide)

Offline Koxxus

• Użytkownik
    • Piwa: 65
    • Otaczają mnie tęgie, wielkie dzbany
    « Odpowiedź #235 dnia: Marca 02, 2017, 21:39:29 »
    Żeby potem nie było: Tawerna daje wam możliwość dyskusji, ale nie szkalowania się wzajemnie. Administracja nie jest tu od godzenia was, a na spory nie ma tutaj miejsca. Załatwiajcie to między sobą. Mówię na przyszłość, żeby dla innych było to jasne.

Nie zrobiłbym nic
    Gdybym to forum scrollował jak ty

Offline LoLeK_

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: -6
    « Odpowiedź #236 dnia: Marca 02, 2017, 22:54:56 »
    Najśmieszniejszy temat na tawernie. Tylko patrzeć i się śmiać :)
    Jestem najlepszym graczem 23pp

Offline Patruk

• Użytkownik
    • Piwa: 14
    « Odpowiedź #237 dnia: Marca 02, 2017, 23:34:39 »
    Najśmieszniejszy temat na tawernie. Tylko patrzeć i się śmiać :)
    No hejka widze, że taki troche śmieszek z ciebie jest tak, jak i ze mnie też lubię się czasami pośmiać.Może pośmiejemy się razem? bo znalazłem coś ,co mnie wręcz rozbroiło:) http://www.mountblade.info/forum/index.php?topic=17830.0     (click bait)

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    « Odpowiedź #238 dnia: Marca 03, 2017, 00:07:08 »
    Nigdy nie przepadałem za NW, ale zapamiętałem scenę tej modyfikacji z osób, które jednak coś sobą reprezentowały, jak DaPietro, Major, Luca i można by tak wymieniać.
    Jednak jak tak teraz czytam ten temat, to nie wiem, czy jakaś resocjalizacja pomoże niektórym. Jaka tu jest średnia wieku na tym modzie ? 7 lat ? Bo po niektórych postach i bezsensownym rozdawaniu piw mogę przypuszczać, że tak. "Dzieciarnia z NW się popisała po raz kolejny" - pewnie takimi słowami większość użytkowników forum podsumowuje wyczyny części z Was (każdy sobie odpowie, czy to tyczy się niego).

Parafrazując słowa pewnego Rzymianina, to na miejscu kogoś z załogi na zamkniętym dla nich forum rozpocząłbym wątek - "Dział NW należy zniszczyć". Bo mimo wszystko, ten mod, a w zasadzie jego dział na forum to rak :D

Offline Warder

• Użytkownik
    • Piwa: 239
    « Odpowiedź #239 dnia: Marca 03, 2017, 10:03:34 »
    Żeby potem nie było: Tawerna daje wam możliwość dyskusji, ale nie szkalowania się wzajemnie. Administracja nie jest tu od godzenia was, a na spory nie ma tutaj miejsca. Załatwiajcie to między sobą. Mówię na przyszłość, żeby dla innych było to jasne.

Jaki spór? Wleciały tu trolle z 23pp, które sumiennie pracują na to, by ich pobanować. Administracja przychodzi i mówi, "załatwcie spór między sobą". Tyle, że to nie jest kłótnia, ani nawet dyskusja. Przeczytaj sobie od początku i wyciągnij wnioski - wleciała tu gimbaza i robi syf. Wpierw to było śmieszne, teraz jest żałosne. Żal mi graczy 23pp, bo patrząc co oni sobą prezentują, to cóż, ja spędzam na czytaniu ich wypocin 5 minut. Oni znacznie dłużej, obcują sami ze sobą. Żal mi adminów, którzy nie wiem dlaczego, jak im plują w twarz to się cieszą, że taki przyjemny lekki wiosenny deszczyk pada.

Przepraszam bardzo, ale chyba po to są admini na forum, by pilnować na nim porządku.To nie synekura, ani jakiś dowód uznania za zasługi dla forum, czy dla polskiej sceny. Jak widzisz, takie zachowanie jakie prezentuje sobą 23pp, nawet zniechęca innych graczy do NW. Oraz do tawerny. Ktoś przyjdzie, poczyta sobie, zobaczy kto gra w tą grę i stwierdzi, że community Metina2, jest całkiem zdrowe na umyśle i wiekowe, w porównaniu do tego z NW.

Od dawna pewne osoby, testują sobie na co mogą pozwolić sobie na tawernie. Widać tu brak szacunku dla moderacji, forum i jego użytkowników. Jak długo, ich postawa będzie oparta na "Co mi zrobisz? Chuj Pan zrobisz", tak długo będziemy tonąć w syfie.