Co do tych waszych cudownych ozdrowień. Wiecie czym przejawia się tzw. efekt placebo? Nie, no cóż ja pisać tego nie będę ponieważ znów zostane przez jednego usera a'la Radio Maryja nazwany osobą która obraża jego wielką wiarę i kościół... Wiele przeprowadzonych badań dowiaduje, że cudowne uzdrowienia pod wpływem religii, znachorów, czy klechów są niczym innym jak właśnie wspomnianym efektem placebo. Radzę poczytać, a może dowiecie się czegoś więcej, niż tego że świat ma 4000 lat, a ludzie zostali stworzeni przez pstryknięcie palcem.
Wracając do tematu i userów którzy trzymają poziom, czyli rysunkach z Nazca. Dla mnie jest to bardzo ciekawy temat, ponieważ te rysunki są tak dokładne, że bardzo trudne wydaje się stworzenie ich bez zaawansowanego systemy geometrycznego oraz udziału zdjęć z powietrza. Oglądałem jakieś dokumenty o tym oraz prewinęła mi się nawet jakaś książka i niektóre teorie są na prawdę ciekawe, a jeszcze inne bardzo mało prawdopodobne, ale sam temat jest genialny, podobnie jak piramidy.