Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Prophesy of Pendor  (Przeczytany 684101 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline daver194

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Prophesy of Pendor
    « Odpowiedź #660 dnia: Grudnia 07, 2009, 15:19:31 »
    inzynierie to powinno liczyc też od twoich kompanów...

Offline TomekDex

• Użytkownik
    « Odpowiedź #661 dnia: Grudnia 07, 2009, 15:55:20 »
    Sory chodzi mi o NPC a mój char ma Inżynieria 0 :P
    Formułowicz A: "Nawet szkoda mi punktować ,ale 2 z logiki ,czytania ze zrozumieniem i ortografii."
    Formułowicz B: "Użycie par (przecinek, spacja) w tym zdaniu to jest dopiero strzał w stopę."

Offline strongmas

• Użytkownik
    « Odpowiedź #662 dnia: Grudnia 07, 2009, 16:16:17 »
    A nie jest przypadkiem ranny? Bo jeżeli bohater ma swoje imię napisane czerwoną czcionką to znaczy że jest ranny, a ranny NIE może wykorzystać swoich umiejętności.

Obrażasz Sabaton = obrażasz mnie.

Offline TomekDex

• Użytkownik
    « Odpowiedź #663 dnia: Grudnia 07, 2009, 17:15:42 »
    Nie jest ranny
    Formułowicz A: "Nawet szkoda mi punktować ,ale 2 z logiki ,czytania ze zrozumieniem i ortografii."
    Formułowicz B: "Użycie par (przecinek, spacja) w tym zdaniu to jest dopiero strzał w stopę."

Offline syo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #664 dnia: Grudnia 07, 2009, 19:26:23 »
    To musiałeś coś sobie popierdzieli :P
    Mądrym pomagać nie trzeba, głupim nie warto

Nie uciekaj przed snajperem, umrzesz zmęczony ;p

Offline TomekDex

• Użytkownik
    « Odpowiedź #665 dnia: Grudnia 07, 2009, 19:40:24 »
    Coś mi się wydaje ze to jakiś błąd gry chyba ze to tez zależy od ilości jednostek czy coś bo teraz pokazuje mi 1 (dla testu dałem sobie 3) a chodzę teraz z samymi NPC

Offline Moon Eowan

• Użytkownik
    « Odpowiedź #666 dnia: Grudnia 07, 2009, 20:37:57 »
    no, zdarza się. przezyjesz, a te 2-3h cie i tak nie zbawią. przynajmniej mnie nigdy nie zbawiły. bo nawet jak ktos cie napadnie - to i tak zamku nie obronisz. smutna prawda. zainwestuj w Ravenstern Rangerow/Wardenow jako straz zamkową.
    Bitwa: 130 na 704. Oblężenie. Bez noldorów (PoP). Straty: 6 moich do 698. Cud miód i orzeszki. Da się. Bez cheatów, wiadomo.

Offline TomekDex

• Użytkownik
    « Odpowiedź #667 dnia: Grudnia 08, 2009, 00:09:03 »
    Ale mi bardziej chodzi o budowle w miastach / zamkach / wsiach :P

Offline strongmas

• Użytkownik
    « Odpowiedź #668 dnia: Grudnia 08, 2009, 07:22:16 »
    Aha, ale tu wymagana jest umiejętność zarządcy (miasta zamki) albo wójta (wioska).

PS:Można ją podwyższyć poprzez rozmowę z nim i nauczeniu go.

Obrażasz Sabaton = obrażasz mnie.

Offline Neluril

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #669 dnia: Grudnia 08, 2009, 11:52:52 »
    Też macie że w nowej wersji niby masz nauczyć zarządcze nowych umiejętności w ciągu 18 godzin a jak zaczynasz uczyć  trwało parę dni? Ja sie wkurzyłem i wczytałem grę bo inaczej cos by mnie trafiło

Offline TomekDex

• Użytkownik
    « Odpowiedź #670 dnia: Grudnia 08, 2009, 12:13:56 »
    O dzięki wielkie i od razu po przeszkoleniu zarządcy zauważyłem ze jest więcej budowli do budowania :D

u mnie szkolenie trwa normalnie :D
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 08, 2009, 12:21:38 wysłana przez TomekDex »

Offline Kalpokor

• Użytkownik
    « Odpowiedź #671 dnia: Grudnia 08, 2009, 12:25:13 »
    Witam !!!!!! Mam pytanie do znawców - czy do czegoś potrzebny jest bagaż podróżny bo mam juz ich z 10?????????
    Jaki bagaż podróżny ??? Grałem swego czasu sporo w tego moda, ale nigdy nie widziałem czegoś takiego....

Offline Dalhi

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    • Pancakes Fans Master
    « Odpowiedź #672 dnia: Grudnia 08, 2009, 12:31:12 »
    Witam !!!!!! Mam pytanie do znawców - czy do czegoś potrzebny jest bagaż podróżny bo mam juz ich z 10?????????
    Jaki bagaż podróżny ??? Grałem swego czasu sporo w tego moda, ale nigdy nie widziałem czegoś takiego....

Jeżeli dobrze kojarzę to było coś takiego, można to chyba otrzymać/ kupić (nie pamiętam dokładnie). Wydaję mi się, że nazywało się to tabor(Baggage Train ?) i to był zwyczajny zapas pożywienia, ale mogę głupoty pisać bo dawno nie grałem w POP :P.
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 08, 2009, 12:35:19 wysłana przez dalhiems »

Offline TomekDex

• Użytkownik
    « Odpowiedź #673 dnia: Grudnia 08, 2009, 13:56:31 »
    Bagaż to dokładnie to za 500 denarów można kupić raz na 14 dni u zarządcy (daje 30 do morali i ma 250 racji)

Czy mi się wydaje czy w turnieju można wygrać item?? zdobyłem "Miedziano-złotą Zbroje Płytową" po turnieju ale może tez to z innego powodu bo nie pisało to razem z wygrana w denarach tylko po wciśnięciu dalej

Offline SirSalvadin

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    • Krzyżak, Zingal von Balk the Grey, Zakonnik
    « Odpowiedź #674 dnia: Grudnia 08, 2009, 14:06:36 »
    Czy mi się wydaje czy w turnieju można wygrać item?? zdobyłem "Miedziano-złotą Zbroje Płytową" po turnieju ale może tez to z innego powodu bo nie pisało to razem z wygrana w denarach tylko po wciśnięciu dalej
    Nic ci się nie wydaje w nie których turniejach możesz otrzymac nagrodę dodatkową ja np dostałe płytowe nagolenniki.
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 08, 2009, 19:37:55 wysłana przez SirSalvadin »