Zacytuj posta ktorego zdublowalem w tym temacie, odpowiadajac na pytanie jednego z uzytkownikow. Rozumiem ze na tym forum odpowiadanie na temat jest robieniem burdelu i offtopa, zaiste ciekawe. To ze mozna znalezc wszystko nie zagladajac nawet do tego tematu to oczywiste, wystarczy google/bing. Mam pretensje do takich smutnych ludzikow jak pan i kolega wyzej, za to ze wala glupie teksty zamiast, jezeli popelnilem gdzies blad mnie poprawic. ( w tresci ) No ale Kalpokor wolal napisac "łał, super..." i cos w stylu "wiem, ale nie powiem".. a pan z kolei mu przyklaskuje, bo to na temat i w ogole esencja tematu o prophesy of pendor. Normalnie zal.
Swoja droga tez od niedawna gram w tego moda i mozna smialo powiedzec, ze jestem poczatkujacym. Co do gemow, mozna je znalezc latwo w skrzynce w ilosci dowolnej, wystarczy troop editor ;)
edit:
edit: Po prostu zwróciłem uwagę, a Ty od razu na mnie z mordą, weź się zastanów trochę. Za krótko tu jesteś, żeby mnie oceniać. A link jest po to aby każdy mógł sobie tam wejść i poczytać o tym co go interesuje albo czego nie wie i to powinno Cię obchodzić, żebyś nie zaśmiecał tematu. I niby po co mam pisać co jest aktualne, a co nie jest? Musiałbym być "no-lifem" żeby wszystko posprawdzać i opisać. Zresztą jak wyjdzie nowa wersja [o ile wyjdzie] to autorzy moda sami dokonają aktualizacji. Nie moja wina, że niektórzy są niepełnosprytni i trzeba im podawać wszystko na talerzu
Moze najpierw przeczytaj mojego posta, pozniej twoja odpowiedz i sam sie zastanow troche. Nie dziw sie, ze zareagowalem jak zareagowalem, bo glupoty nie trawie. Chcialem komus ulatwic zycie i pomoc, a ty wpadasz i "łał, super..." twierdzisz ze dane sa nieaktualne. Oczywiscie nie poprawisz bo po co, a teraz piszesz, zeby wiedziec co jest nieaktualne bys muasial byc no-lifem. Czyli nawet nie masz pojecia co jest, a co nie jest aktualne... po prostu skoncz wasc, wstydu oszczedz. Jeszcze raz, jezeli komus przeszkadza, ze chcialem komus pomoc to zamiast glupio to komentowac wystarczy przelknac sline i zamilczec, tudziez poprawic jezeli sie gdzies pomylilem. Dziekuje.
edit2:
Tak uwazam, ze najlatwiej podniesc gema ze skrzynki - chyba ze znasz latwiejszy sposob. I nie nie uwazam by to w jakikolwiek sposob wplywalo na chec zdobycia gemow normalnie, albo na przyjemnosc czerpana z gry. Wszystko zalezy od osoby grajacej i jaki sposob rozgrywki lubi.