W tym zamku będziesz mógł sobie rekrutować szlachetnych rekrutów a nie szkolił ludzi(przynajmniej ja tak miałem)
Szlacheckich :) Szlachcice często nie mają nic wspólnego ze szlachetnością(prócz etymologii nazwy) :P
EDIT:
Już nie ważne, założyłem zakon Gryfa.
Zakon gryfa jest raczej średni, ze względu na słabą zbroję, ale za to część ma bardzo dobre wierzchowce. Najlepsze zakony kawaleryjskie to Legion Cienia(najlepsze statsy i konie), potem Zmierzchu(ekwipunek), Krucze Włócznie(wybijają się lekko od gorszych ekwipunkiem). Piesze: Ebony Gauntlet(statsy i ekwipunek) i Immortale(statsy, ekwipunek mniej).
W zakonach najbardziej się liczy ekwipunek i ich styl walki, bo statsy i tak się im później ulepsza, więc każdy zakon może mieć je bardzo wysokie. Jeśli grasz "klasycznie", czyli główną siłą jest ciężka kawaleria, a piechota i strzelcy służą do zmiękczania i "łapania" przeciwnika, to bierzesz zakonną przełamującą ciężką kawalerię. Jak nienaruszalny "bastion" piechoty, to Ebony Gauntlet, jak przetaczający się "walec" piechoty, to Immortale, jak łucznicy konni, to Clarion Call, jak jesteś fanbojem łuczników, to Silvermiści itd... :P
btw. w PoPie 4 będą nowe zakony, jeden będzie składał się z halabardników, to jest coś na co czekam :P