Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [ŚWIAT MROKU] Amor omnia vincit - Veselin Inosevic  (Przeczytany 47989 razy)

Opis tematu: Sesja prowadzona prywatnie między Veselinem Inosevicem a GM.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 75
    • Miłość jest najpotężniejszą siłą w tym świecie
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: [ŚWIAT MROKU] Amor omnia vincit - Veselin Inosevic
    « Odpowiedź #720 dnia: Grudnia 11, 2016, 02:19:16 »
    Gdy Valentina usiadła, założyła nogę na kolano i ze skosu patrzyła na Ciebie. Po chwili się odezwała - Valentina postanowiła zamknąć klub. Nie ma ochoty dzisiaj na muzykę czy taniec. Co do twojego pytania Ravnosie, do czego Ci to jest potrzebne?

Offline XeXon

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #721 dnia: Grudnia 11, 2016, 02:39:46 »
    cholera może to zły pomysł... wzdycham heh....zamówiłem troszkę sprzętu a adres na który jedzie już nie istnieje i potrzebuje tymczasowego biura powiedzmy, a skoro jak się zanosi tu ma zamiar John mnie trzymać to pomyślałem, że tymczasowo się zgodzisz na....powiedzmy współpracę

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #722 dnia: Grudnia 11, 2016, 02:46:31 »
    Valentina zamyśliła się chwilę, po czym powiedziała - Ravnos prosi Valentinę o tymczasowe biuro... Rozumiem, że Ravnos dobrze się zabezpieczy przed nieproszonymi gośćmi? Valentina musi wiedzieć ile znaczy troszkę, bo może trzeba będzie opróżnić jedną celę... a może całą komnatę - po czym zaśmiała się.

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #723 dnia: Grudnia 11, 2016, 02:51:47 »
    podobno przede mną miałaś tu bardzo dobre zabezpieczenia.....muszę coś jeszcze dodawać? podnoszę ręce do góry no może.....nie taką troszeczkę...a jak duże są cele? bo jeśli się zgodzisz...to wolał bym coś na uboczu bez mijania twoich gości

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #724 dnia: Grudnia 11, 2016, 02:57:41 »
    - Do cel jest wejście od korytarzy - powiedziała Valentina, po czym zaczęła powoli machać dłonią - Można tam wejść od tylnych drzwi, będziesz musiał mieć tylko dostęp do wejścia tamtędy... i nie, Valentinie nie chodzi o włamanie. Ravnos będzie musiał znać system wejścia. Na kiedy ma przyjechać dostawa? Bo Valentina rozumie, że już Ravnos przekierował dostawę i niedługo zapuka ktoś tutaj z dostawą?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #725 dnia: Grudnia 11, 2016, 03:08:00 »
    oczywiście, że nie przekierowałem....bez twojego pozwolenia co do pomieszczenia bym tego nie zrobił....system wejścia? no dobrze nie mam zamiaru go zdradzić komuś jeśli tego się obawiasz, ja zapewniam że mógł bym stracić równie wiele jak ty

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #726 dnia: Grudnia 12, 2016, 18:28:33 »
    Valentina zamyśliła się, pokiwała głową i powiedziała - Valentina nie ma czego się obawiać, po prostu jest ciekawa. A wątpię, by Ravnos mógł stracić wiele jak Valentina - po czym zaśmiała się i kontynuowała - Jak Ravnos dowie się kiedy dostawa przybędzie, niech porozmawia z jedną z bliźniaczek. Zostaną poinformowane, że Ravnos został dopuszczony do systemu... Czy Ravnos ma jeszcze jakieś życzenia?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #727 dnia: Grudnia 13, 2016, 02:47:00 »
    nie, Val dziękuję za to i tak już dla mnie wiele zrobiłaś nic więcej nie potrzebuję daj mi chwilę tylko zmienię adres dostawy i zaraz możemy kontynuować naszą rozmowę wchodzę na strony dostawców i zmieniam adresy dostawy na jej adres Zrobione odkładam laptopa przepraszam już jestem do twojej dyspozycji uśmiecham się do niej

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #728 dnia: Grudnia 13, 2016, 18:00:56 »
    Gdy ty byłeś zajęty zmienianiem miejsca dostawy, Valentina przywołała kogoś dłonią. Po chwili podszedł do Was Matt z tacą i postawił na stoliku butelkę jakiegoś płynu i dwie szklaneczki, po czym się oddalił. Gdy uśmiechnąłeś się do niej Toreadorka przygotowywała właśnie drink. Gdy zobaczyła twój uśmiech, powiedziała - Już się tak nie uśmiechaj szeroko Ravnosie, Valentina nie wie jakie mogą być konsekwencje tego, że z własnej domeny robi sobie centrum internetowo-szpiegowskie. Bo jak Valentina rozumie, Ravnos zna prawa Camarilli? Na tyle Stwórca Ravnosa był świadomy, by mu je przekazać? - spytała i podsunęła Ci szklaneczkę z drinkiem, a sama wzięła drugą i zaczęła ją powoli sączyć obserwując twoją reakcję.

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #729 dnia: Grudnia 13, 2016, 21:16:28 »
    to tylko tymczasowe zapewniam i ograniczę włamywanie do minimum, słowo skałta uśmiecham się coś tam mówił, glownie, że latają mu koło wacka odpowiadam dalej pisząc na komputerze na widok drinka odzywam się od pisania spoglądam na Val biorę szklankę i unoszę ja w toaście

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #730 dnia: Grudnia 13, 2016, 22:45:24 »
    Valentina przyjęła twój toast, po czym gdy upiła troszeczkę zawartości postawiła ją na blacie i kontynuowała - Ciekawy jest ten twój Stworzyciel Ravnosie. Znaczy Valentina nie twierdzi, że jest nim zainteresowana bo go nawet nie zna, ale sam fakt, że zamiast trzymać Cię pod nosem i uczyć, tylko wypuszcza...

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #731 dnia: Grudnia 13, 2016, 23:17:15 »
    mój wzrok twardnieje jest dupkiem i co do "wypuszczenia" mnie raczej nie ma wyboru upijam drinka i nie bardzo chce o nim mówić

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #732 dnia: Grudnia 13, 2016, 23:54:37 »
    - Nie ma sprawy Ravnosie - odpowiedziała Toreadorka, nie przejmując się Twoim wzrokiem, po czym kontynuowała - Valentina nie będzie dalej pytała o niego. Widzi, że jest to trudny temat - i gdy mówiła, dolała Ci kolejną porcję do szklanki, jak i również sobie - A o czym Ravnos chce rozmawiać? Valentina wie wiele, Ravnos się już zorientował że Valentina nie kłamie, bo i po co?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #733 dnia: Grudnia 14, 2016, 00:23:30 »
    wiem Val , że wiele wiesz ale my nie wiemy nadal co jest grane w tym wszystkim i nie wiem....John chyba nie chciał cię w to mieszać siadam wygodniej biorę szklankę muszę się jakoś dowiedzieć o co tu się dzieje i jaką ja w tym całym burdelu pełnię rolę..... ALE najpierw muszę dostać mój sprzęt wtedy zacznie się polowanie

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #734 dnia: Grudnia 14, 2016, 00:32:49 »
    - Uważaj z tym swoim polowaniem Ravnosie - odpowiedziała Toreadorka, upijając drinka - nigdy się nie jest pewien, czy jest się zwierzyną czy myśliwym. Wiesz Ravnosie, poprawiłeś Valentinie humor rozmową. Czy Ravnos chciałby otworzenia klubu?