Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [ŚWIAT MROKU] Amor omnia vincit - Veselin Inosevic  (Przeczytany 47951 razy)

Opis tematu: Sesja prowadzona prywatnie między Veselinem Inosevicem a GM.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 75
    • Miłość jest najpotężniejszą siłą w tym świecie
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: [ŚWIAT MROKU] Amor omnia vincit - Veselin Inosevic
    « Odpowiedź #570 dnia: Października 28, 2016, 22:25:09 »
    - Owszem - odpowiedział Gabriel - to krzyż. A takim insygniem posługują się Strzałokrzyżowcy. Coraz gorzej to widzę...

Offline XeXon

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #571 dnia: Października 28, 2016, 22:29:06 »
    idę po drinka i myślę że to jest ponad nasze głowy mam złe przeczucia coś się dzieje a my przez przypadek bądź nie wdepnęliśmy z sam środek tego gówna i nie jestem już tak pewien że sami sobie poradzimy

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #572 dnia: Października 28, 2016, 22:41:05 »
    - Cóż, tutaj się zgodzę z Tobą - powiedział Gabriel - Trzeba będzie poinformować szeryfa. On może będzie wiedział co robić... a jak nie, to powie Blackburnowi. Pewnie nas wezwie, powiemy co ustaliliśmy i tyle.

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #573 dnia: Października 28, 2016, 23:00:08 »
    kiedy chcesz to zrobić? idź do panny bo czeka ja może się czegoś dowiem z sieci będę u siebie jak skończysz odwracam się i idę do pokoju i odpalam laptopa cholera jasna biorę telefon i piszę smsa do Claudie jak będziesz miała czas daj znać już coś wiemy i jest nie ciekawie po czym staram się wygrzebać wszystko co się da na temat Strzałokrzyżowców co się da cholera muszę załatwić ten sprzęt jak najszybciej na laptopie dużo nie zrobię

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #574 dnia: Października 28, 2016, 23:48:33 »
    Gabriel uśmiechnął się lubieżnie, poklepał Cię po ramieniu i zniknął w łazience. Usłyszałeś jeszcze jak śmieje się dziewczyna, po czym zniknąłeś w swoim pokoju. SMS do Claudii został odebrany i odczytany przez nią. Odpisała Ci, że odezwie się tylko jak będzie mogła i byś nie ryzykował za bardzo. Tymczasem zacząłeś przeszukiwania wszystkich danych na temat Strzałokrzyżowców. Niestety, literatura w internecie nie wiele Ci pomogła, jedyne linki były skierowane do pewnej fikcyjnej grupy z filmu Indiany Jonesa i Ostatniej Krucjaty. Bez specjalistycznego sprzętu niczego się nie dowiesz... Albo kogoś, kto ma dobre chody wśród legend i mitów.

Co robisz?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #575 dnia: Października 29, 2016, 00:03:47 »
    no i dupa nienawidzę tego jak jestem bezsilny leżę w pokoju aż Gabriel przyjdzie po mnie

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #576 dnia: Października 29, 2016, 00:21:41 »
    Po kilkunastu minutach przyszedł Gabriel do Ciebie. Miał na sobie szlafrok oraz popijał jakiś drink.
    - I co, dowiedziałeś się czegoś nowego? - spytał.

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #577 dnia: Października 29, 2016, 00:27:41 »
    nie bez mojego sprzętu nie będę ryzykował ze zwykłym laptopem to szmelc do dziecinnych zabaw wstaje panna poszła? bo chyba mamy coś do zrobienia

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #578 dnia: Października 29, 2016, 00:50:38 »
    - Poszła poszła - odpowiedział Gabriel - Nie żebym ją ukrywał przed Tobą, może się poznacie. Dobra, sprawy bieżące. Poinformować trzeba od razu szeryfa, pewnie będzie naciskał na spotkanie. Będzie niewesoło, a podejrzewam że najgorsze dopiero przed nami. Masz jakiś jeszcze pomysł? Może twoja assamitka mogłaby nam pomóc.

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #579 dnia: Października 29, 2016, 01:04:32 »
    może, ty ukrywasz więcej niż ja, spokojnie wiem że nie mówisz mi wszystkiego uśmiecham się szyderczo oboje wiemy że jej nie poznam więc skończmy ten temat, a assamitka skoro się nią tak interesujesz myślę że właśnie dlatego postaram się ją trzymać daleka od tego wiec powiesz mi o co chodzi albo mnie porostu zabij "ojcze"

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #580 dnia: Października 29, 2016, 01:07:24 »
    - Ja ukrywam więcej? Ciekawe - odpowiedział Gabriel i spojrzał się na Ciebie - Dlaczego byś miał jej nie poznać? To wszystko zależy, czy przeżyjemy. Ale jeżeli taki jesteś to słucham. Pytaj o co chcesz.

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #581 dnia: Października 29, 2016, 01:51:05 »
    zacznijmy od początku co to była za laska i kto chciał cię wyciągnąć z ukrycia? czemu tak nagle mnie znalazłeś i skąd oferta? nie jestem debilem ja tylko nie mówię, nic mnie nie uczysz poza sprawami o które pytam i tylko o które pytam, nagle moja zażyłość z assamitką sprawia że nie jest to dla ciebie komfortowe i ciągle pytasz czy się z nią spotkam, po co? skoro tak mnie przed nią ostrzegasz mam mówić dalej?

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #582 dnia: Października 29, 2016, 10:44:19 »
    Gabriel potarł czoło, wzdychnął i odezwał się - Jane Doe. Rozumiesz? N n, nie do namierzenia. Linie papilarne miała wypalone, identyfikacja praktycznie nie możliwa. Kto mnie chce wyciągnąć z ukrycia? Jakbym miał zacząć wymieniać, to by nam nocy nie starczyło. Narobiłem sobie wielu wrogów, Strzałokrzyżowcy to naprawdę czubek góry lodowej. Jak Cię znalazłem? Jakiś czas obserwowałem twoje poczynania, głównie że tak powiem odległościowo. Chodziłem za tobą, trochę obserwowałem, czasem się gdzieś spotkaliśmy ale sprawiałem że nie pamiętałeś tego. A twoja zażyłość z assamitką? Pozyskanie takiego sojusznika może nam dupy uratować, no może chociażby twoją. Ale masz rację, nie moja sprawa jak z nią postępujesz, sam święty nie jestem. Po prostu się cholera martwię.

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #583 dnia: Października 29, 2016, 10:58:06 »
    ja pamiętam wszystko....taka przypadłość, wystarczy że skupie myśli idę po butelkę wiesz że i tak ci nie wierze, ale ok na moment to wystarczy idę do vana i zamykam się od srodka

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #584 dnia: Października 29, 2016, 11:15:43 »
    Gabriel odprowadził Cię wzrokiem w milczeniu gdy wychodziłeś z pokoju. Idąc do vana próbowałeś wszystko sobie poukładać, wszystko jakoś oznaczyć to co do tej pory odkryłeś. Zbliżało się to do wariacji, ale może to co on powiedział ma sens? Może faktycznie się o Ciebie martwił? Wszystko to takie skomplikowane... i pomyśleć że do tej pory wydawało Ci się, że miałeś problemy... To z czym się mierzysz to jest dopiero problem. Sprawdziłeś pocztę, nic nowego. Telefon też milczał.. Chociaż nie bardzo. Gdy miałeś go odłożyć, zauważyłeś że ktoś wykonuje do Ciebie połączenie. Numer był zaszyfrowany.

Co robisz?