Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [ŚWIAT MROKU] Amor omnia vincit - Veselin Inosevic  (Przeczytany 47959 razy)

Opis tematu: Sesja prowadzona prywatnie między Veselinem Inosevicem a GM.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline XeXon

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    Odp: [ŚWIAT MROKU] Amor omnia vincit - Veselin Inosevic
    « Odpowiedź #525 dnia: Października 27, 2016, 21:58:35 »
    tak myślałem, właśnie podpisałem umowę dziękuje uprzejmie i to on mnie wypytuje jak "moja assamitka", a sam tłumaczy się 20 min że się gdzieś spóźni... pan właśnie wprowadził moje dane do komputera i chyba skończyliśmy odwracam się do sprzedawcy prawda?

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 75
    • Miłość jest najpotężniejszą siłą w tym świecie
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #526 dnia: Października 27, 2016, 22:05:33 »
    - Tak tak tak - odezwał się sprzedawca oderwany od swoich obowiązków. Po chwili sprzedawca wydrukował umowę, dał Ci ją do przeczytania i pokazał Ci, gdzie masz podpisać oraz podał Ci numer konta bankowego firmy, gdzie masz przelać podaną kwotę pięćdziesięciu czterech tysięcy dolarów amerykańskich. Gabriel tymczasem poklepał Cię po ramieniu, że aprobuje to co zrobiłeś i wyszedł na zewnątrz.

Co robisz?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #527 dnia: Października 27, 2016, 22:13:03 »
    uśmiecham się wykonuje przelew dziękuje bardzo zabieram kluczyki i podjeżdżam do auta Gabriela rozumiem że ruszasz na spotkanie, jak dojadę do elizjum skasuje moje dane z ich komputera milej zabawy zatem, widzimy się w domu na odchodnym pytam takie auto bardziej ci odpowiada? dobra baza do przeróbek

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #528 dnia: Października 27, 2016, 22:22:35 »
    Sprzedawca pożegnał się z Tobą, kluczyki Ci wydał i powiedział na koniec, że poleca się na przyszłość. Ty tymczasem wyjechałeś z salonu swoim nowym samochodem pod samochód Gabriela. Gdy usłyszał twoje pytanie, odpowiedział - Jak najbardziej. Owszem, można by kupić za lepszą cenę ale ujdzie. Wpakujesz w niego drugie tyle i będzie to dobry samochód. Chociaż nie lubię azjatów. Tak, muszę się udać na spotkanie, bo inaczej zostaniesz bez Ojca - po czym zaśmiał się i pożegnał się z Tobą. Wsiadłeś do swojego samochodu i skierowałeś się w stronę Elizjum. Próbowałeś wczuć się w samochód, zobaczyć na co go stać. W pewnym momencie gdy stałeś na światłach ktoś dobrze Ci znany przeciął skrzyżowanie na swoim motocyklu...

Co robisz?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #529 dnia: Października 27, 2016, 22:32:35 »
    patrz miał racje jednak nie wyjechała, pewnie chciała żebym dał jej od siebie odpocząć na jakiś czas.....powodzenia nie daj się zabić ruszam spokojnie ze świateł w stronę elizjum mam nadzieje ze to EVO wytrzyma dłużej niż poprzednik

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #530 dnia: Października 27, 2016, 22:41:18 »
    Bez większych przygód dotarłeś pod Elizjum. Samochód zaparkowany, przez wejście vipowskie przeszedłeś, broń oddałeś. Wszedłeś do klubu i zauważyłeś... że bawią się sami kainici. Brak ludzi oznaczał, że Książę widocznie ulitował się nad biednymi Nosferatu i pozwolił im bawić się z resztą społeczeństwa. A propo zabawy - DJ widocznie miał dobry humor, puszczał w miarę muzykę.

Co robisz, dokąd się udajesz?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #531 dnia: Października 27, 2016, 22:54:03 »
    podchodzę do baru po drinka a następnie udaje się w miejsce podobne do którego zaprowadził mnie tu Gabriel no dobra czas się wymazać z komputera robiąc im lekką rozpierduchę w systemie poprawiam kapelusz przy okazji rozglądam się po tłumie

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #532 dnia: Października 27, 2016, 23:47:09 »
    Rozsiadłeś się w loży i zacząłeś szukać wejścia do systemu firmy, w której niedawno byłeś. Zacząłeś włamywanie i po pewnym czasie stwierdzasz, że wszelkie dane na temat Ciebie zostały usunięte. Przeciągnąłeś się tak, że wszystkie kości Ci zatrzeszczały. Wypiłeś drinka [pozyskanie 1 pkt vitae] i rozejrzałeś się po tłumie. Innym kainitom bawiącym się nie przeszkadzało, że wśród nich pojawili się nieliczni Nosferatu. Taaak, Książę musiał mieć dobrą noc.

Co robisz dalej?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #533 dnia: Października 28, 2016, 00:16:28 »
    a to co? staram się sprawdzić kto wyczyścił dane, szukam jakiś śladów kto mógł to zrobić muszę chwile od tego odpocząć siadam i chwilowo obserwuje tłum

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #534 dnia: Października 28, 2016, 00:38:44 »
    Sprawdzając kto się pośpieszył zamiast Ciebie stwierdzasz, że to jest twoja sprawka. Jesteś tak niesamowity, że zrobiłeś to bez pamięci! Czyżbyś zrobił i zapomniał? Ciekawe co właśnie wypiłeś. Widocznie ten drink był naprawdę mocny. Oderwałeś się wzrokiem od swojego urządzenia i spojrzałeś się w tłum. Kainici cały czas tańczyli, w rytm tonów zwalniali, to przyspieszali.

Co robisz? Kogo wypatrujesz w tłumie?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #535 dnia: Października 28, 2016, 00:53:40 »
    no dobra to jest nie możliwe ale to zostawmy na moment ciekawe co ona robi pewnie ma zlecenie... przeciągam się a może poszukać coś na temat Gabriela...mmmmm nie to lepiej zrobić na bezpiecznym łączu u mnie jak będę miał sprzęt a nie na tym wstaje dobra jeszcze jeden drink i spadam...może zobaczymy co mój hacker robi

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #536 dnia: Października 28, 2016, 01:06:53 »
    Podszedłeś do baru, zamówiłeś drink i powoli zacząłeś go sączyć. Nic niespodziewanego się nie zdarzyło. Skończyłeś go sączyć [uzyskanie 1 pkt vitae], uregulowałeś rachunek i zacząłeś się zwijać z baru. Zabrałeś swoje rzeczy i wróciłeś do samochodu. Zapaliłeś silnik, wróciłeś na drogę... I dokąd się udajesz?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #537 dnia: Października 28, 2016, 01:14:38 »
    jadę do domu posprzątam w vanie muszę wywalić ten złom ciekawe co Gabriel robi, assamitka mnie unika ale widać że było to pilne ruszam do domu sprawdzając czy mnie nikt nie śledzi

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #538 dnia: Października 28, 2016, 01:25:28 »
    Parę razy zjechałeś z głównej trasy, krążyłeś wokół pewnych skrzyżowań i byłeś przekonany, że nikt nie jedzie za Tobą i nikt Cię nie śledzi. Bezpiecznie wróciłeś do domu, zaparkowałeś obok vana i zająłeś się niezbyt miłym zajęciem. Patrząc na to ile straciłeś przyznajesz, że jakaś opatrzność nad Tobą była że również i Ciebie nie spopieliła. Wyrzucanie tego wszystkiego zajęło Ci jakiś czas. Wyszedłeś z vana i zauważyłeś, że światło się świeci w pokoju Gabriela. Widocznie wrócił już ze spotkania.

Co robisz?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #539 dnia: Października 28, 2016, 01:33:03 »
    tak bez powiadomienia biorę obrzyn i idę na górę powoli