Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [ŚWIAT MROKU] Amor omnia vincit - Veselin Inosevic  (Przeczytany 47813 razy)

Opis tematu: Sesja prowadzona prywatnie między Veselinem Inosevicem a GM.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline XeXon

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    Odp: [ŚWIAT MROKU] Amor omnia vincit - Veselin Inosevic
    « Odpowiedź #495 dnia: Października 26, 2016, 22:34:28 »
    widziałeś czym się posługuje ile by to zajęło, a gotówkę mogę zawsze wybrać zresztą to i tak pewnie nie na dziś, dowiedziałeś się czegoś

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 75
    • Miłość jest najpotężniejszą siłą w tym świecie
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #496 dnia: Października 26, 2016, 22:39:29 »
    - Jeżeli chodzi o pospolitą broń, to można załatwić to jeszcze tej nocy - odpowiedział Gabriel - wystarczy tylko ustawić spotkanie. Co do ciał, tutaj jest ciekawa sprawa - po czym rozsiadł się i kontynuował - Otóż ciała twoich oprawców zostały "zarekwirowane" przez jakąś agencję o dziwnym skrócie, nie udało mi się dowiedzieć przez którą. Wszystko zabrali od nich, włącznie z ich pojazdem. Niby mundurowi coś tam protestowali, ale bardzo szybko sobie odpuścili. Także ciał nie mamy, pojazdu też nie. Coraz gorzej to widzę Veselinie - dodał twój Ojciec.

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #497 dnia: Października 26, 2016, 22:50:58 »
    co to za cyrk, myślałem że nasze istnienie jest tajniejsze niż tajne a tu agencja rządowa, bo w moim świecie tylko tacy mają taką siłę sprawczą, czyli nadal wiemy nic siadam i kręcę głową to załatwmy chociaż obrzyna o dużym rozproszeniu jak wiesz nie umiem strzelać a to jest dla mnie ostatnia deska ratunku, mam jeszcze karty ale na moje hunga munga będę miał pewnie za jakiś czas, muszę je zlecić kowalowi do zrobienia

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #498 dnia: Października 26, 2016, 22:57:34 »
    - Pamiętaj Veselin, że oni też mogą nie wiedzieć z kim się mierzą - odpowiedział Gabriel na twoje zarzuty - Zresztą, poradzimy sobie. Dobra, daj mi wykonać jedno połączenie, zobaczymy czy chociaż broń się uda zorganizować - po czym wstał i odszedł na stronę, wyciągając telefon.

Co robisz dalej?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #499 dnia: Października 26, 2016, 23:06:42 »
    tak i jeszcze muszę kupić jakiś nowy telefon wstaję ciężko i idę do toalety doprowadzić się do porządku, następnie wracam i czekam aż Gabriel skończy rozmawiać to jaki plan na tą chwilę?

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #500 dnia: Października 26, 2016, 23:14:15 »
    - Z kupcem jesteśmy ustawieni - odpowiedział Gabriel - Przy okazji załatwisz sobie jeszcze u niego inne potrzebne sprawy jak telefon bądź czytniki. Marcus jest dobrze wyposażony, ale tak jak mówiłem tylko gotówka. Co do reszty, zawsze mogę Cię gdzieś podrzucić, bo nie powiem jestem już na dzisiaj ustawiony - po czym niewinnie się uśmiechnął.

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #501 dnia: Października 26, 2016, 23:23:17 »
    jedźmy porostu po drodze się zastanowię czy mam ochotę gdzieś iść noc fortunnie się nie zaczęła dla mnie jak widzisz pakuje laptopa do plecaka może się przydać zaczynam się zbierać i ruszam do samochodu

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #502 dnia: Października 26, 2016, 23:42:37 »
    - Jak będziesz miał telefon, to może napisz do swojej panny - odpowiedział Gabriel gdy zeszliście do garażu - Kto wie, czy Ci tak nie powiedziała, byś pocierpiał sobie - po czym wsiedliście do samochodu i ruszyliście. Miasto było czyszczone ulewą, co jakiś czas brzmiał grzmot a nieboskłon bym przecinany piorunem. Po jakimś czasie wjechaliście do jakiegoś opuszczonego magazynu, gdzie czekał na was jeep oraz pewien Gangrel. Czułeś, że jest słabszy od Ciebie ale nie wolno lekceważyć nikogo. Gabriel zaparkował obok niego i wysiedliście.
    - Witaj Marcusie - powiedział Gabriel, po czym podszedł do niego i przywitał się.
    - Witaj Gabrielu - odpowiedział Marcus, witając się z nim. Po chwili spojrzał się na Ciebie i powiedział do Ciebie - My się chyba nie znamy. Marcus - po czym wyciągnął w twoją stronę rękę na przywitanie.

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #503 dnia: Października 26, 2016, 23:48:40 »
    ściskam jego rękę  Veselin piszę Gabriel mówił ci czego potrzebuje jak mniemam

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #504 dnia: Października 27, 2016, 00:00:34 »
    - A i owszem - odpowiedział Marcus, po czym otworzył bagażnik Jeepa i wysunął dwie duże podłużne skrzynie, po czym je pootwierał.
    - Do wyboru, do koloru - powiedział Marcus - A jeżeli potrzebujesz większej armaty, to musisz mi dać ze 2-3 noce, coś się zorganizuje.

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #505 dnia: Października 27, 2016, 00:04:07 »
    potrzebuje obrzyna, telefonu i nowy syntezator mowy, masz to na stanie? rzucam mu pieniądze sprawa raczej pilna, a z broni białej coś masz?

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #506 dnia: Października 27, 2016, 00:14:05 »
    Marcus chwilę pogrzebał przy broniach i wyciągnął dwa obrzyny oraz dwie paczki pocisków ze śrutem. Potem podszedł do samochodu od strony pasażera i wyciągnął trzy telefony oraz syntezator mowy.
    - Tylko uważaj na ten jednokomorowy - powiedział - To gówno to jest granatnik pamiętający Wietnam, ale też można go przystosować do "normalnej" amunicji.

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #507 dnia: Października 27, 2016, 00:25:39 »
    biorę 2 komorowy za granatnik podziękuje z moimi umiejętnościami to raczej zły pomysł ważę obrzyn w ręce trochę nowocześniejszy niż mój ale się nada biorę też telefon i rzucam mu pieniądze

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #508 dnia: Października 27, 2016, 00:31:24 »
    Marcus przeliczył gotówkę, zgadzała się - trzydzieści tysięcy dolarów piechotą nie chodzi, a pewnie jemu każdy grosz potrzebny.
    - Polecam się na przyszłość - powiedział, po czym podał Ci swój numer telefonu, pozamykał skrzynie i wsunął je w samochód. Pożegnał się z Wami i odjechał szybko. Zostaliście sami w magazynie. Gabriel wsiadając do samochodu spytał - To co, gdzieś Cię podrzucić czy lecimy dalej z zakupami?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #509 dnia: Października 27, 2016, 00:47:07 »
    z rzeczy które możemy kupić to auto, elektronika będzie schodzić partiami żeby nie wzbudzać podejrzeń potem pewnie skoczę do elizjum może coś usłyszę w temacie który nas interesuje wysyłam assamitce smsa to mój nowy numer V.