Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [ŚWIAT MROKU] Amor omnia vincit - Veselin Inosevic  (Przeczytany 47722 razy)

Opis tematu: Sesja prowadzona prywatnie między Veselinem Inosevicem a GM.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 75
    • Miłość jest najpotężniejszą siłą w tym świecie
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: [ŚWIAT MROKU] Amor omnia vincit - Veselin Inosevic
    « Odpowiedź #480 dnia: Października 26, 2016, 16:51:22 »
    Gabriel również pożegnał się z Tobą i życzył Ci udanego snu, chociaż do świtu jeszcze trochę pozostało. Zamknąłeś się w pokoju, sprawdziłeś zegarek i do świtu pozostało ok. godziny, może półtorej. Co robisz?

Offline XeXon

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #481 dnia: Października 26, 2016, 17:50:29 »
    siadam i biorę laptopa po buszuje w necie żeby zająć czymś myśli po czym po jakimś czasie odkładam wszystko i staram się zasnąć

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #482 dnia: Października 26, 2016, 18:27:11 »
    Buszowałeś po internecie bez ładu i składu. A to sprawdziłeś stan konta bankowego, a to zacząłeś poszukiwania nowego samochodu, może ciut tańszego od poprzedniego. Sprawdziłeś również na podglądzie okolice skrytki na dworcu, ale nikt nie kręcił się wokół niej. Odłożyłeś laptopa i próbowałeś zasnąć, ale sen nie przychodził. Twoje myśli zaczęły znowu krążyć wokół Claudii... ale nie bezpośrednio wokół niej. Przede wszystkim zacząłeś się zastanawiać nad naturą słów Gabriela, który martwił się o Ciebie. Przeszedłeś do pozycji pół leżącej i zacząłeś się wpatrywać w ścianę. W końcu znużenie zaowocowało zaśnięciem... razem z pierwszym blaskiem przeklętego słońca.

Budzisz się. Podciągnąłeś się do pozycji pół leżącej, omiotłeś spojrzeniem pokój. Nic się nie zmieniło... ubranie było tam gdzie porzuciłeś, laptop i telefon na kartę również tam gdzie je położyłeś.

Co robisz?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #483 dnia: Października 26, 2016, 19:00:36 »
    ubieram się i idę na dół wchodzę do kuchni i siadam na krześle cholera przez niego nie mogę przestać o niej myśleć.....

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #484 dnia: Października 26, 2016, 19:06:51 »
    Siadając przy stole zauważyłeś kartkę. Tak od niechcenia rzuciłeś na nią okiem i zauważyłeś, że jest ona skierowana do Ciebie. Wziąłeś ją i przeczytałeś, że Gabriel ruszył załatwiać sprawy związane z ciałami osób, które Cię wczoraj zaatakowały i odezwie się do Ciebie, jak coś ustali.

Co robisz?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #485 dnia: Października 26, 2016, 19:17:32 »
    no co za świnia.... idę do swojego Vana, odpalam wszystkie systemy i staram się włamać do koronera żeby zobaczyć raporty, robię mnóstwo przekierowań po serwerach aby nie można było mnie namierzyć dodatkowo odpalam notyfikacje jak by ktoś jednak chciał wyśledzić moje ruchy w sieci

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #486 dnia: Października 26, 2016, 19:57:07 »
    Muzyka na jakiś czas.

Uruchomiłeś swoje zabezpieczenia i byłeś pewny, że jesteś nie wykrywalny. Postanowiłeś włamać się do systemu policyjnego, a konkretniej do bazy koronera. Zacząłeś poszukiwać informacji na temat wczorajszego zajścia oraz na temat ciał. Udało Ci się i już miałeś przeczytać na temat sekcji zwłok jednego z najemników... gdy wszystko nagle rozjaśniło się potężnie i wszystko zgasło, po czym usłyszałeś potężny grzmot. Poczułeś jak piorun uderzył w twój samochód i wszystko co miałeś elektronicznego się usmażyło. Prąd również i Ciebie kopnął, ale sprawił tylko że twoje włosy dęba stanęły. Wyszedłeś z samochodu i zobaczyłeś, że wokół niego jest spalona ziemia.. Uderzenie musiało być potężne, żywy byś z tego nie wyszedł. Po chwili zaczął padać deszcz... potężna ulewa lała się z nieba, jakby ktoś tam na górze wyciągnął wielki korek.

Co robisz?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #487 dnia: Października 26, 2016, 20:15:18 »
    poważnie QRWA...poważnie....co to za jaja jakieś rozglądam się ja pierdolę tyle sprzętu w cholerę poszło...całe moje ŻYCIE zamykam drzwi i idę do domu usiądź i się uspokój na szybko nic nie poradzisz siadam w fotelu zamykam oczy i staram się wyciszyć następnie biorę kartkę i zaczynam wypisywać jaki sprzęt będzie mi potrzebny, wypisuję całą elektronikę, broń oraz na końcu nowe auto

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #488 dnia: Października 26, 2016, 20:20:05 »
    Chwilę Ci zabrało spisanie wszystkich potrzebnych rzeczy. Podzieliłeś je sobie na kilka kategorii, te najbardziej potrzebne wrzuciłeś na samą górę.

Co robisz? Gdzie idziesz kupić najbardziej potrzebne rzeczy? Jak składasz zamówienie na resztę?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #489 dnia: Października 26, 2016, 21:45:50 »
    no dobra trzeba się wziąć za zakupy siadam przed laptopem i zaczynam zamawiać podzespoły w rożnych sklepach ze sprzętem komputerowym cholera część tego trzeba zrobić na zamówienie wiec troszkę to potrwa zanim dostane no nic trzeba być cierpliwym po jakiejś godzinie zamówiłem większość sprzętu elektronicznego została mi broń i auto...ale z tym chyba poczekam na Gabriela może ma jakieś kontakty żebym broń już dzisiaj sobie załatwił a auto z tym poczekam ostatni zakup przetrwał niespełna 2 godziny co na pewno jest swoistym rekordem idę po drinka i z powrotem siadam w fotelu czekając aż wróci

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #490 dnia: Października 26, 2016, 21:48:06 »
    Po kilku chwilach i momentach wszedł Gabriel do salonu. Gdy Cię zobaczył, spytał - Co zrobiłeś z telefonem, że go nie odbierasz?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #491 dnia: Października 26, 2016, 21:53:22 »
    patrzę na niego z mordem w oczach, podchodzę do drzwi gdzie stoi mój camper otwieram je i z kwaśnym uśmiechem pokazuje mu skutki trafienia przez piorun po czym wracam na fotel i kończę drinka

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #492 dnia: Października 26, 2016, 22:05:02 »
    Gabriel gdy zobaczył skutki trafienia piorunem, zaczął się śmiać. Po chwili jednak przerwał, usiadł obok Ciebie i poklepując Cię po ramieniu, powiedział - Nooo noo, miałeś szczęście w nieszczęściu. Ważne, że żyjesz. Szkoda tylko, bo nie dowiemy się czy ktoś przez dzień majstrował przy skrytce. Wszystko poszło z dymem?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #493 dnia: Października 26, 2016, 22:23:05 »
    naprawdę jestem załamany co w tym do cholery śmiesznego nie, zabezpieczyłem się masz podgląd na laptopie, mój sprzęt to już szmelc, zamówiłem nowy ale to potrwa qrwa mać odwracam się muszę ten szmelc wywalić żeby zrobić miejsce na nowe zabawki i zabezpieczenia przeciw pogodzie aha masz jakieś kontakty gdzie mogł bym dostać broń moja spłonęła w EVO

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #494 dnia: Października 26, 2016, 22:27:13 »
    - Broń to nie problem - odpowiedział Gabriel - Zawsze można coś załatwić, ale pewnie Ci chodzi o takie, gdzie nikt nie będzie pytał w razie wpadki... Tylko że mój kontakt jest staromodny, liczy się namacalna gotówka, nie przelewy internetowe... Chyba, że masz jakieś zamówienie większe bądź coś specjalnego, wtedy trzeba trochę poczekać.