Czy wy macie rozum i godność człowieka aby znieważać nasz piękny hymn puszczając go na tsie podczas jakiś pseudo apeli ?
Zapytał bym się ciebie o to samo. Jeżeli twoim zdaniem znieważyliśmy hymn Rzeczpospolitej to ci współczuje twojego ograniczenia mózgowego. Ja jestem patriotą, dla mnie było to ważne wydarzenia więc postanowiłem uczcić go hymnem.
W mojej szkole zawsze na apelach odśpiewujemy hymn szkoły + hymn Państwowy dlatego że są to ważne wydarzenia dla nas jako uczniów i dyrektor postanowił uczcić te ,,pseudo apele,, hymnem. Jeszcze jeden przykład to: kiedy byłem małym szczylem chodziłem na zbiórki harcerskie zawsze po rozpoczęci zbiorki śpiewaliśmy hymn polski, dlatego że nasz drużynowy czuł mocną przynależność do Polski i czuł że to co robi jest ważne, generalnie dzięki niemu jestem tak mocno przywiązany na naszego kraju.
Albo dlaczego piłkarze śpiewają hymn przed meczem? dlatego że reprezentują nasz kraj i co na pseudo meczach też mają go nie śpiewać bo zdaniem jakiegoś przygłupa bez szczypty własnego rozumu to jest znieważenie ? I nie chodzi mi tutaj o mecze Reprezentacji Polski, ale nawet na meczach takiego ,, Sygnału Lublin ,, vs ,, Avia Świdnik ,, dzieciaki śpiewają razem hymn Rzeczpospolitej.