Dobrze dobrze.. Szkoda ,że nie robiłem ss'ów na tym sparingu bo wszyscy zobaczyliby jak zachowują się ,,Rekruci xD" 16pp. Wyzywanie nas cały czas od Polaków ,pisanie ,,ez ez" to trochę psuje grę. Kurde 3pp kampiło to już jest lepsze ,ale nie wyzywało nic nie pisali ,mysłałem że najlepszy polski pułk pokaże jakąś kulturę ,eh nie ważne zachowanie 16pp zobaczycie na naszym filmie. Niektóre rzeczy robione przez was były sprytne ,ale w naszym odczuciu były..... meh chamskie ,czyli dodawanie osób 2 sekundy przed końcem odradzania( to nie jest aż tak ważne). Myslałem ,że Michus ogarnie chat i da pisać tylko swoim oficerom ,bądź podoficerom ,ale nieeeeeee pseudo ,,rekruci" byli najbardziej rozpisani taki tomato cały czas nas wyzywał .Co tomato gdzie masz ss'y jak nas wyzywasz? Już nie wstawiłes? Ah i jeszcze jedno , czemu piszecie nam ,,Gaps" ,jesli wy nawet tego nie robicie? Ale co ja tam wiem przecież HG to też normalka. Nie ,że płacze ,ale po prostu trzeba się wypowiedzieć. Tu chodzi głównie o wasze zachowanie ,a szczególnie waszą prowokację.