zainstalowałem tego moda - wydaje się być bardziej rozwinięty niż Age of Machinery- można między innymi wybierać sobie kolor królestwa, wypowiadać wojny, budować nowe budynki w wioskach , zamkach i miastach, tym samym są nowe jednostki, sporo nowych itemów, oczywiście rekrutować lordów , oddawać im określone dobra i można im wydawać polecenie itp itd
mam jednak problem i tu proszę o pomoc tych co już w tego moda grają:
werbuje w wioskach ochotników - peasant i po bitwach można ich awansować na Peasant* i dalej już nie da się , gdy idę do mojego Marshala on mówi że niektóre jednostki rzeczywiście mogą dalej awansować ale dalej nic się nie dzieje - w czym problem? - czyżby werbowani ochotnicy z własnych wiosek nie dali się szkolić - wtedy idea całej gry trochę leży, bo nie bardzo da się grać szczególnie na początku z odbijania więźniów czy werbunku najemników
proszę o poradę
dla zainteresowanych :
http://www.mbrepository.com/modules/PDdownloads/singlefile.php?cid=7&lid=983już znalazłem odpowiedź - przepraszam za zaśmiecanie forum, ale może komuś się przyda , jeśli nie proszę o usunięcie tematu
w miastach i zamkach ( nie we wszystkich ) można budować specjalne budynki ( baraki, stajnie itp), po ich wybudowaniu u Marshala można podszkolić tych Peasantów* a potem już normalne szkolenie