Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [ŚWIAT MROKU] Amor omnia vincit - Sesja wspólna  (Przeczytany 60458 razy)

Opis tematu: Sesja prowadzona między graczami pod okiem GM.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline XeXon

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    Odp: [ŚWIAT MROKU] Amor omnia vincit - Sesja wspólna
    « Odpowiedź #660 dnia: Listopada 19, 2016, 18:40:19 »
    szybko włączam nagrywanie obrazu chyba szefowa się pojawiła piszę nawet nie patrząc na Johna i tak napewno teraz pojadę do Val, która zaraz po wejściu urwie mi jaja za to że zostawiłem cie samego, wiec wybacz ale chyba spasuje z tej propozycji

Offline Scyfe

• Użytkownik
    « Odpowiedź #661 dnia: Listopada 19, 2016, 19:13:57 »
    Ta chyba lepiej by Val urwała Ci głowę, niż mnie Claudia zabijała w męczarniach odcinając kawałek po kawałku i wystawiając te kawałki na słońce za to że cię wciągnąłem w tą kabałę....
    Ostatnia szansa na ratowanie skóry.
    Przyglądam się obrazowi z kamery i próbuję rozpoznać szefową, czy już ją widziałem??

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 75
    • Miłość jest najpotężniejszą siłą w tym świecie
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #662 dnia: Listopada 19, 2016, 19:19:38 »
    Veselin i John

Niestety John, nigdy nie widziałeś jej na oczy. Szefowa cały czas nie chciała odwrócić się w kierunku kamery, czyżby coś przeczuwała? A może była bardziej "myśląca"? W każdym bądź razie czekała na coś, bo chodziła z boku na bok cały czas odwracając głowę do tyłu tak by kamera nie mogła jej zauważyć. Po kilku minutach podszedł do niej jeden ze strażników i o dziwo zauważyliście, że zamiast się normalnie przed nią przywitać albo zameldować... to padł jej do kolan i ucałował wysuniętą dłoń. Potem dopiero wstał i zaczął widocznie coś jej meldować. Ta tylko obserwowała go, po czym wyciągnęła rewolwer i po prostu zastrzeliła strażnika. Powiedziała coś do pozostałych i dwóch innych odciągnęło zwłoki gdzieś na bok. Kobieta tymczasem przeładowała rewolwer, schowała go i udała się w stronę korytarzu. Gdy tak wędrowała, cały czas osłaniała się od widoku kamery, widocznie wiedziała jak może schować swoje oblicze. Przechodząc obok strażników zauważyliście, że każdy z nich klękał jakby była naprawdę kimś ważnym. Po kilku kolejnych minutach spaceru dotarła do pancernych drzwi. Strażnicy otworzyli jej, po czym zniknęła za nimi a drzwi się zamknęły.

Co robicie?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #663 dnia: Listopada 19, 2016, 19:23:38 »
    jeśli Val zrobi mi cokolwiek Claudia i tak.....nazwijmy to będzie się nad tobą pastwić więc chyba nie masz wyboru robaczku uśmiecham się ja jej nie znam ale to autko owszem widziałem je jak strzałokrzyżowcy dorwali mnie pierwszy raz wzdrygam się klękają co to znowu za fanatycy ta babka to jakaś szycha

Offline Scyfe

• Użytkownik
    « Odpowiedź #664 dnia: Listopada 19, 2016, 19:29:29 »
    Jak widziałem jej zachowanie to pojawia się pytanie, czy jest człowiekiem, czy nadprzyrodzoną. Zachowanie strażników świadczy o uwielbieniu jej, a pojawienie się na dworcu ludzi z Sabatu na to że coś się tutaj grubszego dzieje, i chodzi o władzę, władzę, i pieniądze.

Obracałeś kamery jak się ruszała?? Może coś zauważyła...

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #665 dnia: Listopada 19, 2016, 19:32:53 »
    nie mam tylko podgląd, ale zna moją reputacje najwyraźniej i nie piszę tego jako przechwałkę, ona wie że już dwa razy ich znalazłem i że jestem dobry w tym co robię chwilę się zastanawiam .........i myślę że się nas spodziewają

Offline Scyfe

• Użytkownik
    « Odpowiedź #666 dnia: Listopada 19, 2016, 19:43:18 »
    Ciebie nie ukryję jak samochodu, więc lepiej schowaj się gdzieś w cieniu. Ja znikam i pilnuję wejść na dach.

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #667 dnia: Listopada 19, 2016, 19:48:59 »
    Veselin i John

Godzinę oczekiwania spędziliście na obserwacji zachowań strażników. Zauważyliście, że pomimo jakby "rozluźnienia" strażnicy zmieniali trasy patrolowania czy stawali tak, by kamera jak najmniej ich obejmowała. Do tej pory kobieta nie wyszła z pomieszczenia zza pancernych drzwi oraz żaden ze strażników nie wyszedł na zewnątrz kompleksu. Czyżby mieli również inne zabezpieczenia?

Deszcz wcale nie zmalał na sile. Cały czas lało jakby ktoś wyciągnął korek z wielkiej wanny. Mogło to być dla Was problemem, ale i również przewagą. W pewnym momencie poczułeś John, że twój telefon zaczął wibrować. Wyciągnąłeś go i zauważyłeś, że przyszedł do Ciebie sms od Ojca o treści "Gdzie jesteś?".

Offline Scyfe

• Użytkownik
    « Odpowiedź #668 dnia: Listopada 19, 2016, 19:51:34 »
    wysyłam sms na nr ojca, na dachu

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #669 dnia: Listopada 19, 2016, 19:59:39 »
    Veselin i John

Ojciec już Ci nic nie odpisał. Za to po chwili (nawet szybciej niż się spodziewaliście) na dach wszedł Assamita. Czułeś Ves, że jest to dużo potężniejszy od Ciebie Kainita, ale nie tak potężny jak Książę. Assamita podszedł do Ciebie John, przywitał się i spytał Was po cichu. Jego głos był niezbyt przyjemny w odbiorze... biło od niego ogromne doświadczenie - Jak sytuacja?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #670 dnia: Listopada 19, 2016, 20:04:43 »
    odwracam do niego laptopa oooo boszzzz a to co za psychopata.......aż ciarki przechodzą puszczam mu nagranie z kobietą i tego co się stało myślę że się nas spodziewają od kiedy ona tu wparowała strażnicy unikają kamer jak mogą

Offline Scyfe

• Użytkownik
    « Odpowiedź #671 dnia: Listopada 19, 2016, 20:17:09 »
    Ona siedzi w sejfie, mogą mieć jeszcze jakiś dodatkowy system alarmowy, a koleś który nas prawdopodobnie śledził (pluskwę w samochodzie Vesa, został odstrzelony bo nas zgubił, jak i pluskwę również....
    Kobieta rządzi, i jest u nich szychą, wszyscy przed nią klękają, zresztą sam widzisz...

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #672 dnia: Listopada 19, 2016, 20:22:22 »
    Veselin i John

- Pokaż mi jeszcze raz moment wjazdu kobiety do holu. Oraz moment gdy ją widać - powiedział odpowiednim tonem Assamita do Ciebie Ves. Czułeś, że powietrze wokół was zaczęło gęstnieć. Po chwili Assamita się odezwał do Johna - Gdzie zaparkowałeś vanem?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #673 dnia: Listopada 19, 2016, 20:25:29 »
    Van....uuuuppppsssss szybko przewijam nagranie i puszczam mu jeszcze raz co to za gość......

Offline Scyfe

• Użytkownik
    « Odpowiedź #674 dnia: Listopada 19, 2016, 20:26:18 »
    Van jest koło Afterlife, tutaj podjechaliśmy furą klienta, on nie wsiada do samochodu typu fan, zbyt rodzinny.