Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [ŚWIAT MROKU] Amor omnia vincit - Sesja wspólna  (Przeczytany 60733 razy)

Opis tematu: Sesja prowadzona między graczami pod okiem GM.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 75
    • Miłość jest najpotężniejszą siłą w tym świecie
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: [ŚWIAT MROKU] Amor omnia vincit - Sesja wspólna
    « Odpowiedź #630 dnia: Listopada 17, 2016, 02:16:18 »
    Veselin i John

Gdy załatwiliście wszystkie swoje prywatne sprawy wyszliście z klubu. Pogoda była nieciekawa, padało mocno a niebo było zasnute ciężkimi chmurami. Co jakiś czas słyszeliście powarkiwanie błyskawic, ale nie przebijały się przez warstwę chmur. Samochód stał w tym samym miejscu co go zostawiliście. John szybko upewnił się że nikt wam "niespodzianki" a ty Ves wsiadłeś za kierownicę. Poczekałeś na Johna i gdy wsiadł do samochodu, wyjechałeś na ulicę i ruszyliście przed siebie.

Dokąd zmierzacie?

Offline XeXon

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #631 dnia: Listopada 17, 2016, 02:21:10 »
    jedziemy tym czy chcesz zmienić na swój babciowóz? piszę przed ruszeniem z miejsca i masz te wszystkie swoje armaty mam nadzieję po czym ruszam w stronę doków

Offline Scyfe

• Użytkownik
    « Odpowiedź #632 dnia: Listopada 17, 2016, 02:27:46 »
    Tak, ale mam tak ja jak i ty kilka dodatkowych sztuczek, które jeszcze możemy użyć w celu przekonania innych do naszych racji
    odpowiedziałem z przekąsem
    Aha i jeszcze jedno w razie co Ty prowadzisz jesteś w tym zdecydowanie lepszy ode mnie
    mówię z rozbrajającym uśmiechem.

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #633 dnia: Listopada 17, 2016, 16:57:58 »
    Veselin i John

Deszcz obmywał ulice miasta, samochody, przechodniów... Dostosowałeś prędkość do panujących warunków Ves, John tymczasem dostał wiadomość na swój telefon. Sms o treści "uważaj na siebie" pochodziła od Ojca. Co jakiś czas Ves upewniałeś się, że nikt was nie śledzi. Tymczasem John zauważył podejrzanie zachowujący się czarny SUV, który od jakiegoś czasu cały czas za wami krążył.

Offline Scyfe

• Użytkownik
    « Odpowiedź #634 dnia: Listopada 17, 2016, 21:44:12 »
    Ves jak możesz skręć w najbliższą ulicę i przyspiesz a następnie znów skręć, i stań w miejscu w jakimś zaułku potem sprawdzamy czy nie ma pluskiew w samochodzie, mamy jednego czarnego SUVa na plecach. przyspiesz dopiero po skręcie. - pilnuję SUVa i rozglądam się za podobnymi samochodami, które mogą nas śledzić np równolegle.

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #635 dnia: Listopada 17, 2016, 21:56:00 »
    czarny SUV.....ostatnio dobrze się to nie skończyło następnie wykonuje polecenie Johna spokojnie skręcam w najbliższą uliczkę, wciskam pedał w podłogę i natychmiast skręcam w następną uliczkę i szybko szukam miejsca do zatrzymania się

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #636 dnia: Listopada 17, 2016, 22:20:18 »
    Veselin i John

Skręcając w drugą uliczkę czułeś Ves jak Ci samochód powoli ucieka z pod panowania. Szybko skontrowałeś kierownicą i ponownie zapanowałeś nad samochodem. Starałeś się szybko znaleźć odpowiednie miejsce do schowania i znalazłeś odpowiednie miejsce i wjechałeś tam, po czym zaczęliście obserwację ulicy. SUV tymczasem mignął Wam przed oczami i pojechał dalej przed siebie. Po chwili straciliście go z oczu.

Co robicie?

Offline Scyfe

• Użytkownik
    « Odpowiedź #637 dnia: Listopada 18, 2016, 02:07:02 »
    Super jazda i akcja Ves! Poczekajmy chwilę tutaj, ja obejrzę samochód czy czegoś nam nie przyczepili, a potem ruszajmy dalej

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #638 dnia: Listopada 18, 2016, 12:53:18 »
    Veselin

Czekasz w samochodzie aż John sprawdzi porządnie samochód.

John

Wysiadłeś z samochodu i powoli, ostrożnymi acz precyzyjnymi ruchami zacząłeś szukać jakichś urządzeń namierzających przyczepionych do samochodu. Chwilę to trwało, ale odnalazłeś takie urządzenie pod zderzakiem oraz byłeś przekonany, że więcej takich już nie macie.

Co robisz?
    « Ostatnia zmiana: Listopada 18, 2016, 14:35:10 wysłana przez Claudie »

Offline Scyfe

• Użytkownik
    « Odpowiedź #639 dnia: Listopada 18, 2016, 14:28:42 »
    okey czyli jednak coś, podłączam do jakiegoś samochodu stojącego obok, wracam do samochodu
    Ruszajmy Ves, zrób znów kilka kółek i zawróć w stronę klubu, potem wracamy do doków

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #640 dnia: Listopada 18, 2016, 14:37:41 »
    jak sobie szanowny pan życzy, pytanie jak oni tak szybko zdobywają te informacje o mnie, lepiej uprzedź Val że nie pojawimy się u niej i niech zwiększy ochronę, aha i jeszcze mów do mnie co się dzieje na drodze za nami i czy się nie pojawili bo nie będę ich widział prowadząc ruszam i skupiam się na jeździe, wyskakuje z zaułka ostro i zaraz przyspieszam

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #641 dnia: Listopada 18, 2016, 14:59:17 »
    Veselin i John

Ruszyliście z werwą ponownie na ulicę. Bardzo szybko zaczęliście oddalać się od swojego miejsca. Poczułeś znowu Ves że tracisz kontrolę nad samochodem i szybko skontrowałeś kierownicą i ponownie zapanowałeś nad samochodem. Liczyła się tylko droga i samochód, reszta przestała Cię interesować. John co jakiś czas spoglądał do tyłu i upewniał się że nikt Was nie śledzi. Po jakiejś godzinie kluczenia i obserwacji wiedzieliście, że nikt i nic Was nie śledzi. Przypominając sobie co powiedział Wam Marcus ruszyliście do podejrzanej części doków.

Po jakimś czasie dotarliście w okolicę opuszczonych doków. Deszcz cały czas przybierał na sile, a grzmoty nasiliły się.

Co robicie?

Offline Scyfe

• Użytkownik
    « Odpowiedź #642 dnia: Listopada 18, 2016, 15:23:33 »
    piszę smsa hej Val, nie wiem czy się dziś pojawimy, samochód Vesa miał pluskwę, sprawdź kamery czy ktoś majstrował przy jego samochodzie i czy ochrona u ciebie działa, :* i @--->-- ILU

Oki Ves, znajdź jakiś zaułek rozglądniemy się jakoś, no i trzeba jeszcze ukryć samochód, mamy go ukryć konwencjonalnie, czy znasz jakieś inne metody

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #643 dnia: Listopada 18, 2016, 15:46:12 »
    parkuje w jakimś nie widocznym z ulicy miejscu tak znam....granat w środku odwracam głowę do Johna po prostu go ukryj jakoś

Offline Scyfe

• Użytkownik
    « Odpowiedź #644 dnia: Listopada 18, 2016, 15:57:10 »
    hmmm, nie wiem czy mu się spodoba. podchodzę do śmieci na chodniku blach leżących w okolicy i zaczynam nimi obstawiać samochód by się nie rzucał w oczy....