Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [ŚWIAT MROKU] Amor omnia vincit - Sesja wspólna  (Przeczytany 61120 razy)

Opis tematu: Sesja prowadzona między graczami pod okiem GM.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline XeXon

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    Odp: [ŚWIAT MROKU] Amor omnia vincit - Sesja wspólna
    « Odpowiedź #615 dnia: Listopada 16, 2016, 22:38:41 »
    jakim cudem on miał jej telefon....nie podoba mi się to....no nic nie ma co gdybać stoję z telefonem w pół drogi do loży wyraźnie zirytowany a czego się qrwa spodziewałeś już spędził z nią tyle czasu co ty...cholera może tylko sobie dorabiam teorie...ehhh zastanawiam się nad tym obracając między palcami telefon a pieprzyć to odwracam się i kroczę do baru
    « Ostatnia zmiana: Listopada 16, 2016, 23:20:46 wysłana przez XeXon »

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 75
    • Miłość jest najpotężniejszą siłą w tym świecie
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #616 dnia: Listopada 16, 2016, 23:22:28 »
    Veselin

Podchodząc do baru zauważyłeś, że Marcus sam siedzi i pije piwo. Matt był chwilowo zajęty, obsługiwał jakiegoś człowieka.

Co robisz?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #617 dnia: Listopada 16, 2016, 23:30:36 »
    staje przy barze i obserwuje parkiet starając się wygonić z głowy obraz jej i Gabriela w łóżku i nie tylko...wzdrygam się...jezu gościu opanuj sięspoglądam na Marcusa i kiwam głową, cierpliwie czekając, aż Matt podejdzie

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #618 dnia: Listopada 16, 2016, 23:36:03 »
    Veselin

Obraz Claudii i Gabriela w jednym łóżku nie pozwalał Ci spokojnie myśleć... Ale przecież wiedziałeś, że ona jest z Tobą, a Gabriel to tylko ktoś kogo ochraniała... Marcus kiwnął Ci głową, a Matt podszedł do Ciebie i spytał - Co podać?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #619 dnia: Listopada 16, 2016, 23:45:59 »
    wyrwany z rozmyślań chwilę mi zajęło by skupić myśli na pytaniu szybko piszę piwo mi podaj, proszę cholera muszę się skupić na czymś innym ruszam powoli do Marcusa

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #620 dnia: Listopada 16, 2016, 23:57:57 »
    Veselin

Matt podał Ci odpowiednio spreparowane piwo, po czym oddalił się by Wam nie przeszkadzać. Marcus gdy zobaczył twoje zamówienie, podszedł do Ciebie i usiadł obok - No proszę, a już myślałem że tylko ja jestem starej daty i piję piwo - powiedział, po czym spojrzał się na Ciebie - Co Ci gra w głowie, Ravnosie? Jakaś dupa Ci zawróciła w głowie?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #621 dnia: Listopada 17, 2016, 00:11:33 »
    myślę że większość populacji tego padołu nadal lubi piwo Marcus patrze na parkiet następnie zwracam wzrok na niego i robię kwaśną minę a to już nie twoja sprawa popijam piwo

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #622 dnia: Listopada 17, 2016, 00:14:43 »
    Veselin

Marcus podążył błędnym wzrokiem za Tobą, ale widocznie nikogo nie wypatrzył wartościowego bo wrócił do swojego kufla - Uhh, drażliwy jesteś Ravnosie. Dobrze, nie wnikam. Ale widać, że Ci jakaś zaszła mocno za resztę tego serca co masz w sobie. Zastanawiałem się jeszcze co do tego... ładunku. Mam chyba pewien ślad, ale to może być tylko plotka - po czym upił porządny łyk piwa.

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #623 dnia: Listopada 17, 2016, 00:18:52 »
    dawaj co masz, muszę skupić myśli na czymś innym obecnie odwracam się przodem do niego w całości wybacz po prostu...mam "zły dzień"

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #624 dnia: Listopada 17, 2016, 00:30:07 »
    Veselin

- Spokojnie Ravnosie, nie ta to inna - po czym poklepał Cię po plecach i kontynuował - Kilka nocy temu ktoś "wyczyścił" jakiś gang z doków i sam zajął tą placówkę. Gang należał do innego naszego "brata", a ten wściekł się i poszedł dowiedzieć się kto zabił jego ghuli. Efekt jest taki, że po tym "bracie" ślad zaginął, a tamten teren został... bez nadzoru. Możliwe, że to tam przetrzymywali ładunek. Zawsze to jakiś ślad i plotka.

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #625 dnia: Listopada 17, 2016, 00:43:20 »
    dzięki Markus skupie się na tym patrzę szybko na parkiet w poszukiwaniu bliźniaczek i wskazuje mu je widzisz te dwie damy?...należą do Val...może ci się poszczęści albo będziesz miał przerąbane w staje i wracam do assamity wygląda na to że nastąpiła zmiana sił w dokach, Marcus mówił że może to plotka ale ktoś sczyścił gang jakiegoś kainity z nim włącznie podobno teren jest teraz bez nadzoru co cokolwiek to znaczy, ale Marcus myśli że może tam coś znajdziemy apropo ładunku o którym mówiłem

Offline Scyfe

• Użytkownik
    « Odpowiedź #626 dnia: Listopada 17, 2016, 01:43:46 »
    Popijam piwo słuchając Ravnosa Jesteś pewien że chcesz tam iść, bo jak teren bez nadzoru to może się tam kręcić sporo tałatajstwa - robię krótka przerwę dla nabrania tchu - Jak chcesz tam jechać ja Ci tego nie zabronię i na pewno wesprę cię w celu dotarcia do interesujących cię informacji jak i w zachowaniu cię przy życiu, ale jest to Twój wybór i Twoja decyzja.

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #627 dnia: Listopada 17, 2016, 01:52:41 »
    szczerze...to średnio, ale chyba nie mam wyjścia, zbieraj się spadamy, muszę skoczyć na górę po sprzęt i możemy jechać ruszam do schodów rozruszasz się w inny sposób niż wczoraj uśmiecham się

Offline Scyfe

• Użytkownik
    « Odpowiedź #628 dnia: Listopada 17, 2016, 02:06:43 »
    Jak się uda to może jeszcze tu wrócimy, inaczej będziemy szukać miejsca by przetrwać noc, a wtedy to chyba tylko kanały. Zostawię info Val i spadamy - podchodzę do Matta - Przekaż Val że wychodzimy i postaram się wrócić przed porankiem. Będę dzwonił co i jak.
    pisze sms do Ojca, "jedziemy do doków, podobno są jakieś ważne ślady związane z dworcem"

Idę do Veselina.

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #629 dnia: Listopada 17, 2016, 02:12:20 »
    zabieramy nasze rzeczy to co masz wszystko? jak tak ruszamy wychodzę z klubu i kieruję się do auta