Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [ŚWIAT MROKU] Amor omnia vincit - Sesja wspólna  (Przeczytany 60718 razy)

Opis tematu: Sesja prowadzona między graczami pod okiem GM.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline XeXon

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    Odp: [ŚWIAT MROKU] Amor omnia vincit - Sesja wspólna
    « Odpowiedź #570 dnia: Listopada 15, 2016, 23:21:06 »
    uśmiecham się nie, nie wstydzę przechylam głowę i wyciągam rękę  miło było poznać młodą damę, bierz z baru co chcesz nie obrażą się mrugam do Matta  pokazując mu co piszę Ta młoda dama dziś nie płaci po czym kłaniam się jej i wracam do loży

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 75
    • Miłość jest najpotężniejszą siłą w tym świecie
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #571 dnia: Listopada 15, 2016, 23:24:52 »
    Veselin

- Tak szybko uciekasz? - spytała kobieta na odchodne twoje - Alkoholem starasz się zatrzeć swoją porażkę? Sorry, jałmużny nie potrzebuję - po czym wypiła szybko drinka, pod szklankę podłożyła dwa banknoty i wstała, kierując się w stronę parkietu.

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #572 dnia: Listopada 15, 2016, 23:36:44 »
    to się nazywa taktyczny odwrót odwracam się do niej i piszę porażkę, nie złotko ty mnie nie interesujesz najzwyczajniej w świecie porostu kogoś mi swoim zachowaniem przypomniałaś

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #573 dnia: Listopada 15, 2016, 23:38:54 »
    Veselin

Kobieta zatrzymała się przy tobie i powiedziała - Złotko, hah - zaśmiała się i kontynuowała - A niby kogo mam przypominać? Niespełnione marzenie? Jakąś dupę, która Ci dała kosza?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #574 dnia: Listopada 15, 2016, 23:45:16 »
    słuchając jej zaśmiałem się tylko mijam ją i macham ręką "narazie" kierując się do loży

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #575 dnia: Listopada 15, 2016, 23:50:58 »
    Veselin

Gdy miałeś powrócić do loży zauważyłeś, że wpada tam Toreadorka i zasłania ją zasłoną...

Co robisz?

John

Jakąś chwilę po tym jak Veselin opuścił lożę wpadła Valentina, która szybko zasłoniła zasłoną wejście. Już miałeś wstać i ją znowu powitać, gdy ta szybko wskoczyła na twoje kolana, opatuliła Cię nogami i pocałowała Cię namiętnie...

Co robisz?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #576 dnia: Listopada 16, 2016, 00:06:51 »
    no bez jaj zatrzymuje się w pół kroku qrwa mać odwracam się na pięcie i wracam do baru teraz..... poważnie....... teraz ją wzięło po chwili zastanowienia idę do DJa i piszę mu żeby najpierw puścił tą nutę a następnie tą muzykę po czym wracam do Matta chyba potrzebuje miejsca do siedzenia znowu bo twoja pani i mój przyjaciel zajęli przednie i myślę że przeszkadzanie im nie będzie najlepszym pomysłem

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #577 dnia: Listopada 16, 2016, 00:16:18 »
    Veselin

DJ bez szemrania wykonał twoje polecenie i gdy odchodziłeś od niego spojrzałeś się na parkiet. Widziałeś tę kobietę, która tańczyła z jakimś innym facetem. Podszedłeś do baru i zacząłeś rozmawiać z Mattem. Po chwili powiedział - Nie mnie wnikać w to co robi moja Pani. Wie lepiej, ja jestem tylko tym kim jestem i za to Pani dziękuję codziennie.

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #578 dnia: Listopada 16, 2016, 00:32:13 »
    i dobrze lepiej nie wnikaj obserwuje ją coś w niej jest nie tak patrzę na telefon ona milczy....mam nadzieje że u niej wszystko jest ok zwracam się do Matta dziś nikt nie płaci, wszystko idzie na moje konto ........dajmy twojej pani chwilę wytchnienia możesz ogłosić,że bar został otwarty

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #579 dnia: Listopada 16, 2016, 00:37:18 »
    Veselin

Matt przekazał informację pozostałbym barmanom i zauważyłeś, że nagle jakby przy barze zrobiło się ciut tłoczniej. Po kilku chwilach i momentach zauważyłeś, że kobieta również podeszła do baru z drugiej strony, tym razem sama.

Co robisz?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #580 dnia: Listopada 16, 2016, 00:51:49 »
    przywołuje barmana znajdź mi miejsce nie przy barze proszę oraz poproszę kartkę i długopis szybko na niej piszę zwrot podatku nie jałmużna podaj to tej młodej damie jak będziesz jej wydawał co zamówiła chce

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #581 dnia: Listopada 16, 2016, 00:58:02 »
    Veselin

Barman szybko rozejrzał się komu ma tę kartkę podać, po czym zauważyłeś zamawia u niego jakiś drink a on podaje jej kartkę. Tymczasem ty zauważyłeś, że z "waszej loży" wyszła Valentina, wyraźnie zadowolona. Tymczasem kobieta rozejrzała się po barze lecz nie dojrzała Cię przy nim i została tam.

Co robisz?

John

Chwilę trwał wasz namiętny pocałunek. Wasze dłonie błądziły po ciele, czuliście wzajemny gorąc bijący od waszych ciał. Trwaj chwilo trwaj! Niestety, Valentina oderwała się od twoich warg i powiedziała - Assamita dostanie więcej, jak wróci przed porankiem do Valentiny - po czym jeszcze raz szybko Cię pocałowała i wyszła z loży.

Co robisz?

Offline Scyfe

• Użytkownik
    « Odpowiedź #582 dnia: Listopada 16, 2016, 01:14:34 »
    Do zobaczenia zatem
    Znikam w cieniu [pkt vitae] odprowadzam Val wzrokiem i obserwuję co się dzieje z loży pilnując klienta by mu się nic złego nie stało... hmmm... a gdyby tak wystawić na niego kontrakt... bez sensu ze względu na Claudie cena byłaby zbyt wysoka, całe szczęście, że nie oddycha przynajmniej nie zatruwa powietrza ...

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #583 dnia: Listopada 16, 2016, 01:27:26 »
    podaje barmanowi drugą kartkę dla młodej damy z narysowaną mapą jak mnie znaleźć po czym wracam do loży i siadam jesteś tu jeszcze? piszę

Offline Scyfe

• Użytkownik
    « Odpowiedź #584 dnia: Listopada 16, 2016, 01:35:09 »
    dmucham mu lekko w kark i mówię Tak to ma być dyskretna ochrona...