Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [ŚWIAT MROKU] Amor omnia vincit - Sesja wspólna  (Przeczytany 60741 razy)

Opis tematu: Sesja prowadzona między graczami pod okiem GM.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline XeXon

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    Odp: [ŚWIAT MROKU] Amor omnia vincit - Sesja wspólna
    « Odpowiedź #465 dnia: Listopada 06, 2016, 23:07:25 »
    hmmm...no to wygląda na to że niestety nic nie wiesz i to ty powinnaś mi coś zaoferować za informacje uśmiecham się do niej

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 75
    • Miłość jest najpotężniejszą siłą w tym świecie
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #466 dnia: Listopada 06, 2016, 23:26:12 »
    Veselin

Valentina również uśmiechnęła się do Ciebie i powiedziała - Valentina wie sporo Ravnosie. Chociażby to, gdzie pewien konwój parę razy udał się, bo ktoś mocno nadepnął im na stopę. Albo o biednym młodym chłopaku, który został obdarty ze skóry i ukrzyżowany... Dziwne, że nie wyszło to do informacji dla ludzi, prawda?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #467 dnia: Listopada 06, 2016, 23:56:05 »
    biedny mały szczurek co uśmiecham się złośliwie a trzeba było dzieciaku się nie wychylać taaaa....to bardzo dziwne ok konwój...... no to jednak cześć planu Gabriela podziałała choć nie świadomie konwój, a to ciekawe, czyli jakaś wredna świnka psuje im szyki

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #468 dnia: Listopada 07, 2016, 00:02:01 »
    Veselin

Toreadorka spojrzała się na Ciebie z zaciekawieniem gdy powiedziałeś o "szczurku", ale nic nie dodała. Zamówiła drinka, trochę go upiła i gdy Matt odszedł, kontynuowała - Więc jednak Valentina wie co nie co. Może nawet wie, dlaczego pewien eks-inkwizytor kręcił się ostatnio w okolicy zniszczonego domu przez jego grupę... Przypadek Ravnosie, prawda?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #469 dnia: Listopada 07, 2016, 00:12:35 »
    intrygujące nieprawdaż...i to wszystko jakoś unika wzroku władzy w tym mieście naprawdę ciekawe, o i jeszcze dworzec przestał działać to też jest ciekawe ooo ja wiem czemu ten inkwizytor się tam kręcił uśmiecham się do siebie

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #470 dnia: Listopada 07, 2016, 00:22:46 »
    Veselin

- Oficjalnie na dworcu były przeprowadzane niezaplanowane ćwiczenia ewakuacyjne związane z ostatnim zamachem terrorystycznym - zaśmiała się Toreadorka - ludzie jednak nie są tacy głupi jakby ichniejsza władza myślała. Ale wiadomo, chodzi o to kto trzyma władzę. Dobrze Ravnosie, przejdźmy do konkretów - po czym wypiła drinka do zera, spojrzała Ci w oczy i spytała - Czego potrzebujesz od Valentiny Hill? Patrząc na twoją ostatnią dotację informacje, które dzisiaj uzyskasz są darmowe. Co ty na to? Valentina nie kłamie.

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #471 dnia: Listopada 07, 2016, 00:36:58 »
    uuuu już kończymy zabawę w kto komu powie mniej? przestaję się uśmiechać może i racja nie ma na to czasu, adres gdzie jeździł konwój poproszę i jak wiesz to kim był ten inkwizytor

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #472 dnia: Listopada 07, 2016, 00:46:44 »
    Veselin

- Danych personalnych inkwizytora Valentina nie zna - odpowiedziała Toreadorka - Valentina wie tylko, że ta osoba ma dobre kontakty wśród lokalnej policji i w biurze prokuratora. Co do jazdy konwoju, Valentina wie że konwój przez parę dni jeździł po Chinatown, a teraz zaczęli rozszerzać swoją działalność na inne dzielnice. Bardzo możliwe, że ciągle szukają kogoś bądź czegoś, Valentina tego nie wie. Valentina wie za to, że jest to grupa, którą wolałaby mieć z dala od progów jej domeny. Czemu Ravnos tak bardzo interesuje się nimi? Czyżby był zamieszany w sprawy? Czyżby nadepnął im na odcisk a teraz szuka pomocy u Valentiny? - spytała oczekując twojej reakcji.

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #473 dnia: Listopada 07, 2016, 00:55:17 »
    moja piękna Val niech Val zada sobie pytanie czy Val naprawdę chce to wiedzieć uśmiecham się całuje ją w rękę niech Val uważa na siebie poważnieje naprawdę uważaj na siebie Val

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #474 dnia: Listopada 07, 2016, 01:02:49 »
    Veselin

Valentina zareagowała na twój ruch przewróceniem oczu, lecz dała się całować - Widzisz Ravnosie, Valentina wolałaby wiedzieć. Bo Valentina wolałaby wiedzieć czy miałaby wystawić Ciebie jako przynętę czy jednak bronić Cię Ravnosie.

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #475 dnia: Listopada 07, 2016, 01:12:41 »
    na to Valentina będzie musiała poczekać, poza tym nie wiele osób zostawia tu tyle pieniędzy co ja w jedną noc mrugam do niej okiem dodatkowo przynęty mają czasem to do siebie że mogą wrócić jak bumerang po czym kłaniam się odwracam i idę do assamity

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #476 dnia: Listopada 07, 2016, 01:17:11 »
    Veselin i John

Powróciłeś do loży, gdzie zostawiłeś Assamite.

Co robicie?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #477 dnia: Listopada 07, 2016, 02:44:22 »
    i jak mowa ciała Val dowiedziałeś się czegoś? ja wiem wystarczająco spadajmy i mam prośbę sprawdź auto zanim ruszymy chodzi mi o gpsy mnie też, jeśli je mamy to pewnie ona i daj mi tą wizytówkę zapamiętaj numer jeśli masz na nią ochotę, ale to co dostałeś nie jedzie z nami

Offline Scyfe

• Użytkownik
    « Odpowiedź #478 dnia: Listopada 07, 2016, 19:54:42 »
    Nie obserwowałem jej mowy ciała, - "a jest niezła" - , obserwowałem czy ktoś wam nie zagraża, auto możemy sprawdzić jak nie robił tego fachowiec to bez problemu coś znajdziemy, numer telefonu już zapamiętałem, możemy ją gdzieś tutaj zostawić lub spłukać w toalecie, jezeli masz taką potrzebę, i rozumiem że się nie dogadałeś jeżeli chodzi o miejscówkę na dzień??

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #479 dnia: Listopada 07, 2016, 20:34:30 »
    miejscówka to kwestia telefonu wzruszam ramionami słyszałeś o chinatown? strzałokrzyżowcy tam byli podobno, a teraz latają po innych dzielnicach