Ołkej men, toś teraz dowalił - tak się składa że to że japońce to był 3 świat nieo znaczało że nie mieli czołgów z lat 20, 30...
Napisałem że nie używano ich POWSZECHNIE ale nie że w ogóle ich nie posiadali -.^
Japońce i 3 świat? Teraz to żeś Jok'a walnął...Japońce mieli nie zgorszą technologie nawet wtedy, a czołgi,samoloty były używane wszędzie a już zwłaszcza samoloty po stronie Japonii, już każdy chyba się domyśla o co mi chodzi...
Ale nie w wojnie japońsko - chińskiej!!!
Po rozpoczęciu wojny z amerykańcami zaczęli używać ciężkiego sprzętu (i wtedy faktycznie japońskich samolotów było jak mrówek) gdyż było to konieczne a w wojnie z chińczykami wystarczała piechota.
Btw. Twórcy FB skarżą się na szeregi wymieniające się salwami. A u was to jakieś Call of Duty jest? Brawo...
Po pierwsze - to była pierwsza beta.
Po drugie - nie chcemy by nasz mod była jak call of duty - milion pocisków ciebie władują a ty i ta żyjesz, bierzesz magiczne apteczki, taktyka: idziesz do przodu z PPSz i strzelasz - i tak wszystkich zabijesz.
Po trzecie - chińscy twórcy mieli na pewno większe możliwości niż my i na pewno mogli coś wymyślić na te szeregi żołnierzy.
Po czwarte - porównujesz pierwszą betę moda do finala - to jakbyś porównywał M&B 0.751 do 1.010.
Po piąte - zastanów się czasem dwa lub więcej razy zanim napiszesz coś głupiego.
1.Tu też...
2.Ugh... Mając na myśli Call of Duty chodziło mi o chowanie się za przeszkodami itd. zresztą jeśli nie chcecie czegoś podobnego jak w CoD to mod będzie niegrywalny i trzeba będzie ciągle wciskać CTRL + H bo inaczej od razu dostaniesz kulkę i kaput :| (w becie jest podobnie :/)
3.Sranie w banie.
Może jeszcze powiesz że mieli kosmiczny budżet i ich mod był tworzony pod patronatem Talewordsa gdyż ma to być nowy dodatek do gry?
To że zrobili o modzie temat na znacznie większym anglojęzycznym forum to nie znaczy że są jacyś lepsi -_-
4. A żeś to na chama wymyślił, gówno prawda.
5.Lepiej powiedz to twojemu koledze a nie mi ;DD