Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: WW2: China Battlefield  (Przeczytany 8287 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Crusader

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • 7,62mm
    Odp: WW2: China Battlefield
    « Odpowiedź #30 dnia: Stycznia 29, 2009, 21:21:55 »
    Ja to właśnie lubię choćb rak czołgów, dział i lotnictwa jest trochę żenujący....
    Może trochę bardziej po polsku bo ja właściwie nie wiem o co Ci chodzi. Brak czołgów jest żenujący czy na odwrót?

" Albowiem Bóg stworzył ludzi, a Samuel Colt uczynił ich równymi.. "

Offline Kuroi

• Użytkownik
    • Who's bad? Who's bad? Who's bad?! I AM BAD!!
    « Odpowiedź #31 dnia: Stycznia 29, 2009, 21:32:41 »
    chodzi mi o to że brak czołgów itp. w modzie o WWII powinien być nie dopuszczalny. ale tego pewnie nie da się zrobić lub jest bardzo trudne i strasznie ograniczone na silniku M&B, mam racje?

Offline Mat Berserker

• Żonglujący Pepeszami
    • Użytkownik
    • Piwa: 94
    « Odpowiedź #32 dnia: Stycznia 29, 2009, 21:52:31 »
    W FB będą tak samo jak samoloty. Ale my nie umiemy dodać koszulek do moda. Po prostu każda nacja robi to co umie najlepiej;) Mnie kłuje w oczy schemat bitew. Nie chodzi o brak taktyki bo jej nie uświadczy się w M&B. Ale da stanie w szeregu to przegięcie. Mnie ten mod odpycha sam nie wiem czemu, może przez to że dzieje się w Azji?

Offline Kuroi

• Użytkownik
    « Odpowiedź #33 dnia: Stycznia 30, 2009, 16:08:05 »
    Ja tam nie mam nic przeciwko, ba! dla mnie to jest spory plus bo to jest jeden z nie wielu modów na nowsze wersje(jeśli nie jedyny) gdzie można grać Japońcami :)

Offline Mat Berserker

• Żonglujący Pepeszami
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #34 dnia: Stycznia 30, 2009, 16:15:16 »
    Japońcami grać nie można. To jest chiński mod propagandowy. Jak dołączysz się do Japończyków wyzywa cię od faszystów itp a potem wychodzi do menu. Czym ten mod mnie odrzuca.

Offline Kuroi

• Użytkownik
    « Odpowiedź #35 dnia: Stycznia 30, 2009, 16:29:50 »
    Fakt, w 5 dniu gry mnie wywaliło :P Ale myślałem że to dlatego że to jest bata czy coś w ten deseń i nie można grać dłużej :P jeśli tak sprawa wygląda to słabo,ze 2-3 oceny niżej w skali 10 stopniowej, z 8/10 do..hmm 5/10 :/

Offline Mroczny Pieróg

• Użytkownik
    « Odpowiedź #36 dnia: Stycznia 31, 2009, 00:20:10 »
    chodzi mi o to że brak czołgów itp. w modzie o WWII powinien być nie dopuszczalny. ale tego pewnie nie da się zrobić lub jest bardzo trudne i strasznie ograniczone na silniku M&B, mam racje?

Nic nie wiesz o tej wojnie - nie wypowiadaj się.
    II WŚ toczyła się nie tylko w Europie  i nie wszędzie używano powszechnie samolotów, czołgów itd.

Btw. Twórcy FB skarżą się na szeregi wymieniające się salwami. A u was to jakieś Call of Duty jest? Brawo...

Offline Niebieskooki

• Użytkownik
    « Odpowiedź #37 dnia: Stycznia 31, 2009, 00:55:22 »

Nic nie wiesz o tej wojnie - nie wypowiadaj się.
    II WŚ toczyła się nie tylko w Europie  i nie wszędzie używano powszechnie samolotów, czołgów itd.

Btw. Twórcy FB skarżą się na szeregi wymieniające się salwami. A u was to jakieś Call of Duty jest? Brawo...

Ołkej men, toś teraz dowalił - tak się składa że to że japońce to był 3 świat nieo znaczało że nie mieli czołgów z lat 20, 30...

Offline Kuroi

• Użytkownik
    « Odpowiedź #38 dnia: Stycznia 31, 2009, 09:57:35 »
    Japońce i 3 świat? Teraz to żeś Jok'a walnął...Japońce mieli nie zgorszą technologie nawet wtedy, a czołgi,samoloty były używane wszędzie a już zwłaszcza samoloty po stronie Japonii, już każdy chyba się domyśla o co mi chodzi...

Offline Niebieskooki

• Użytkownik
    « Odpowiedź #39 dnia: Stycznia 31, 2009, 10:31:41 »
    Japońce i 3 świat? Teraz to żeś Jok'a walnął...Japońce mieli nie zgorszą technologie nawet wtedy, a czołgi,samoloty były używane wszędzie a już zwłaszcza samoloty po stronie Japonii, już każdy chyba się domyśla o co mi chodzi...

Przemilcze fakt że to był swoistego rodzaju dżołk

Offline Crusader

• Użytkownik
    • 7,62mm
    « Odpowiedź #40 dnia: Stycznia 31, 2009, 10:56:42 »
    Po pierwsze - to była pierwsza beta.
    Po drugie - nie chcemy by nasz mod była jak call of duty - milion pocisków ciebie władują a ty i ta żyjesz, bierzesz magiczne apteczki, taktyka: idziesz do przodu z PPSz i strzelasz - i tak wszystkich zabijesz.
    Po trzecie - chińscy twórcy mieli na pewno większe możliwości niż my i na pewno mogli coś wymyślić na te szeregi żołnierzy.
    Po czwarte - porównujesz pierwszą betę moda do finala - to jakbyś porównywał M&B 0.751 do 1.010.
    Po piąte - zastanów się czasem dwa lub więcej razy zanim napiszesz coś głupiego.

Offline Mroczny Pieróg

• Użytkownik
    « Odpowiedź #41 dnia: Stycznia 31, 2009, 13:38:49 »
    Ołkej men, toś teraz dowalił - tak się składa że to że japońce to był 3 świat nieo znaczało że nie mieli czołgów z lat 20, 30...

Napisałem że nie używano ich POWSZECHNIE ale nie że w ogóle ich nie posiadali -.^

Ale nie w wojnie japońsko - chińskiej!!!
    Po rozpoczęciu wojny z amerykańcami zaczęli używać ciężkiego sprzętu (i wtedy faktycznie japońskich samolotów było jak mrówek) gdyż było to konieczne a w wojnie z chińczykami wystarczała piechota.

Po pierwsze - to była pierwsza beta.
    Po drugie - nie chcemy by nasz mod była jak call of duty - milion pocisków ciebie władują a ty i ta żyjesz, bierzesz magiczne apteczki, taktyka: idziesz do przodu z PPSz i strzelasz - i tak wszystkich zabijesz.
    Po trzecie - chińscy twórcy mieli na pewno większe możliwości niż my i na pewno mogli coś wymyślić na te szeregi żołnierzy.
    Po czwarte - porównujesz pierwszą betę moda do finala - to jakbyś porównywał M&B 0.751 do 1.010.
    Po piąte - zastanów się czasem dwa lub więcej razy zanim napiszesz coś głupiego.

1.Tu też...
    2.Ugh... Mając na myśli Call of Duty chodziło mi o chowanie się za przeszkodami itd. zresztą jeśli nie chcecie czegoś podobnego jak w CoD to mod będzie niegrywalny i trzeba będzie ciągle wciskać CTRL + H bo inaczej od razu dostaniesz kulkę i kaput :| (w becie jest podobnie :/)
    3.Sranie w banie.
    Może jeszcze powiesz że mieli kosmiczny budżet i ich mod był tworzony pod patronatem Talewordsa gdyż ma to być nowy dodatek do gry?
    To że zrobili o modzie temat na znacznie większym anglojęzycznym forum to nie znaczy że są jacyś lepsi -_-
    4. A żeś to na chama wymyślił, gówno prawda.
    5.Lepiej powiedz to twojemu koledze a nie mi ;DD

Offline Crusader

• Użytkownik
    • 7,62mm
    « Odpowiedź #42 dnia: Stycznia 31, 2009, 20:03:44 »
    Faktycznie, znasz się na modowaniu skoro uważasz że im większy budżet tym lepszy mod. Brawo! Gratuluję! Co niby współtwórcą tego moda jesteś że tyle wiesz o ich budżecie? O budżet mi tu nie chodzi tylko samych ludzi. Wyjątkowo ciężki z Ciebie przypadek, przykro mi to mówić bo czuję się czasem jakbym rozmawiał z kimś komu trzeba 50 razy tłumaczyć to samo żeby zrozumiał. A to twoje "sranie w banie" potrafisz jakoś sensownie zaargumentować? Nie sądze. Bo raczej to co ty napisałeś to takie bezmyślne sranie w banie że szkoda gadać... naprawdę nie znasz się to się nie odzywaj. Niemam ochoty gadać z kimś takim jak ty. KONIEC.

Przepraszam moderatorów za offtop ale w tym przypadku musiałem to zrobić.

Offline Mroczny Pieróg

• Użytkownik
    « Odpowiedź #43 dnia: Stycznia 31, 2009, 21:21:19 »
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 31, 2009, 21:24:50 wysłana przez Mroczny Pieróg »

Offline Mat Berserker

• Żonglujący Pepeszami
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #44 dnia: Stycznia 31, 2009, 22:03:13 »
    Oh ale żeś się napracował i zabłysną geniuszem wklejając screena posta otaczając go czarną ramką i pisząc FAIL. Niech jakiś mod zamknie ten temat bo się taki offtop robi że