Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: WW2: China Battlefield  (Przeczytany 8277 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Pifcio

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 11
    Odp: WW2: China Battlefield
    « Odpowiedź #15 dnia: Stycznia 02, 2009, 10:58:05 »
    Kup sobie kolego słownik ortograficzny, a nie siedź tyle nad grami, poza tym czy potrafisz tylko krytykować czyjąś pracę, włożony wkład, czas....rozumiem, jeśli to jest jakaś konstruktywna krytyka, a nie dzieciaka na poziomie 10-latka...mod jest dobry, a przede wszystkim to demo, więc dużo do poprawienia, a poza tym to Polski mod, więc to już jak dla mnie lepsze od tego chińskiego, oni niech lepiej wracają do koszulek, w tym są najlepsi...
    Edit: faktycznie typowy Polaczek:)
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 02, 2009, 11:26:36 wysłana przez pwi7aaf »

Offline mamg123

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #16 dnia: Stycznia 02, 2009, 11:10:43 »
    Ale czy ja napisałem że mod mat berserkera i crusadera jest zły jest bardzo dobry ale mod  chinski  jest lepszy.

Offline Kolba

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Ten który opowiada kretowi bajki do snu
    « Odpowiedź #17 dnia: Stycznia 02, 2009, 11:23:08 »
    Czy możecie przestać tak ostro dyskutować nad wyższością jednego moda nad drugim? Po prostu oba mody są we wczesnej wersji beta i jeszcze wiele może się zmienić. Porównywanie dwóch nieskończonych produktów jest dla mnie co najmniej dziwne.

Mogę zadać to pytanie tobie Riddim co ściebie za patryjota  , przecierz ty grasz ruskimi albo niemcami.

A ma okazję zagrać Polakami w jakimkolwiek modzie? Z tego co wiem, to nie wyszedł jeszcze żaden mod, w którym są Polacy jako grywalna frakcja. Popraw styl pisania, mamg123.

Podsumowując, strasznie biadolicie. Jeśli już chcecie dyskutować, to używać konstruktywnej krytyki.
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 02, 2009, 11:25:00 wysłana przez Kolba »

Offline Szwejk

• Użytkownik
    • Shinpū tokubetsu kōgekitai
    « Odpowiedź #18 dnia: Stycznia 02, 2009, 11:24:00 »
    a poza tym to Polski mod, więc to już jak dla mnie lepsze od tego chińskiego, oni niech lepiej wracają do koszulek, w tym są najlepsi...

Nie ma co, typowy Polaczek. Żądasz konstruktywnej krytyki, a sam rzucasz "potężnymi" argumentami.

Offline Mat Berserker

• Żonglujący Pepeszami
    • Użytkownik
    • Piwa: 94
    « Odpowiedź #19 dnia: Stycznia 02, 2009, 11:29:26 »
    Hmm a mi mod nie przypadł do gustu te tekstury są takie dziwne. Pozatym trzymam się z daleko od Azji. Dla mnie bliżse są klimaty wojny w Europie. Co do Polaków w moim modzie zaskocze waas ponieważ Polaków można było spotkać w FB i to po obu stronach.
    Czy możecie przestać tak ostro dyskutować nad wyższością jednego moda nad drugim? Po prostu oba mody są we wczesnej wersji beta i jeszcze wiele może się zmienić. Porównywanie dwóch nieskończonych produktów jest dla mnie co najmniej dziwne.

Z tego co wiem, to nie wyszedł jeszcze żaden mod, w którym są Polacy jako grywalna frakcja.
    Jeszcze nie wyszedł ale po wydaniu FB wyjdzie dodatek o powstaniu Warszawskim

Offline Mroczny Pieróg

• Użytkownik
    « Odpowiedź #20 dnia: Stycznia 02, 2009, 11:35:40 »
    Mogę zadać to pytanie tobie Riddim co ściebie za patryjota  , przecierz ty grasz ruskimi albo niemcami.

Właśnie, czemu w FB w ogóle nie ma polaków? Nie narzekałbym tak jakby była jakaś misja z partyzantką :D bo ruskiem czy niemiaszkiem biegać, co nasz piękny kraj grabili to tak jakoś... dupowato :P

Offline Crusader

• Użytkownik
    • 7,62mm
    « Odpowiedź #21 dnia: Stycznia 02, 2009, 19:56:53 »
    Kuźwa!!! Nie podoba się to nie grać i tyle!!! Nikt wam nie każe!!!
    To jest temat o chińskim modzie a nie o porównywaniu bety FB i drugiego moda o podobnej tematyce!!
    Dwa - my też możemy wydać tak samo "dobrego" moda jak ten chiński - pozmieniamy modele broni, pancerzy i tyle - będzie tam samo "wspaniały"!!
    Trzy - wy chyba myślicie że zrobić moda to wpisać w konsoli np. "dodaj MG42, MG34, StG44 itd." i wszystko działa lepiej niż w CoD5.
    Cztery - Nie chodzi o to o kim jest mod tylko kto go robi. Tak więc niech poniektórzy zastanowią się 10 razy zanim coś napiszą....

" Albowiem Bóg stworzył ludzi, a Samuel Colt uczynił ich równymi.. "

Offline pasterz861

• Użytkownik
    • PAPAROACH-Blood Brothers -6 yers and still #1
    « Odpowiedź #22 dnia: Stycznia 02, 2009, 21:59:18 »
    Crus, nie stresuj się. Ludzie/gracze są jacy są i nic na to nie poradzisz. Każdy sugeruje się swoimi własnymi kryteriami.
    Apel do wszystki, aby wstrzymać się z jednoznacznymi osądami, który mod jest lepszy. W obu przypadkach mamy doczynienia z "Demem", więc jeśli znacie znaczenie tego słowa, to wiecie że w owym nie ma przedstawione nawet 20% możliwoćwi moda.
    Poczekajmy chociażby na bety.

Jednakże z drugiej srony, jeśli ktoś miałby mnie zapytać : "które demo jest lepsze?". Wskazałbym na to Chińskie. Wybrałbym je ponieważ wiem że w wersji beta będzię zastosowana broń maszynowa(ulepszona), artyleria, jednostki pancerne(narazie w fazie modeli, jak w modzie Crusa), większa liczba objektów(niż w modzie Crusa), nowe miasta, sceny walk itd. (wszysko tak samo jak w FB, tylko na większą skalę, a to ze względu na ilość ludzi pracujących nad modem).

Bez urazy. To moja prywatna opinia na ten temat.
    ATF ,FNS ,MND i DFC

Offline Arcylisz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #23 dnia: Stycznia 02, 2009, 22:08:15 »
    Kurcze, czy możecie tu skończyć ten offtop? Widzicie tytuł tego tematu? Dotyczy on MODA O TEMATYCE DRUGOWOJENNEJ MADE IN CHINA, więc dyskusja polegająca na sprzeczaniu się czy mod Crusadera i Mata czy ten chiński jest lepszy jest po prostu niezgodna z nazwą tematu. Chcecie sobie porównać te mody? To załóżcie osobny temat. Poza tym porównywać w tak ostry sposób wczesne bety... żenua.

Offline Kuroi

• Użytkownik
    • Who's bad? Who's bad? Who's bad?! I AM BAD!!
    « Odpowiedź #24 dnia: Stycznia 20, 2009, 22:55:00 »
    Mi mod spodobał się i to bardzo! zawsze chciałem zagrać Japończykami i przy okazji ZABIJAĆ KOMUNISTÓW! tak! to jest ogromny plus ze w tej grze są komuniści..jest kogo gnębić! minus jest taki..w 5 dniu gry ukazuje się fakt że jest to beta..wywala cię z gry i bye bye xD ale ogólnie mod jest super i bardzo polecam :)

Offline Dzumol

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #25 dnia: Stycznia 27, 2009, 18:07:22 »
    Ja jestem socjalistą i uważam że komunizm w wersji NIEAnarchicznej był by lepszy od tej szopki co odwalają Amerykanie. Ja też wole tego moda od festung breslau. Można by wprowadzić takie zmiany jak - w czasie edycji twarzy można by zrobić tylko azjatyckie twarze (no wiecie, wyraźne rysy twarzy, itp) tylko naprawcie te scripty - wchodze do miasta na rynek a tu gre wywala. Jako "król" Parti komunistycznej powinien być Mao Tse Tung
    Czasami głupota ludzka mnie przeraża! Objawia się ona najczęściej u "mroocznych" nastolatek które zakładają bezsensowane blogi w których wstawiają foty jak zamierzają sie zabic.. zazwyczaj jest tak, że
    właścicel bloga napisze że tak bog go nienawidzi nie pozwala mu sie zabić... oho trochę się rozpisałem. ale powiedzcie. Czy taką głupotę da się streścic?

Offline Mat Berserker

• Żonglujący Pepeszami
    • Użytkownik
    • Piwa: 94
    « Odpowiedź #26 dnia: Stycznia 27, 2009, 18:09:42 »
    Tu raczej tych zmian nikt nie poprawi. Nie wszystkie mody są made in Poland.

Offline Kuroi

• Użytkownik
    « Odpowiedź #27 dnia: Stycznia 27, 2009, 22:26:45 »
    Niestety :/ Bo w końcu made in china to 3 najbardziej popularne słowa na świecie :/

Offline Crusader

• Użytkownik
    • 7,62mm
    « Odpowiedź #28 dnia: Stycznia 29, 2009, 20:45:03 »
    No tak... czasem się zastanawiam co my byśmy zrobili bez tych chińczyków... mi się tam nie podobają stojące rzędy żołnierzy strzelających do siebie... przypomina to wtedy trochę inne czasy (XVIII wiek)

" Albowiem Bóg stworzył ludzi, a Samuel Colt uczynił ich równymi.. "

Offline Kuroi

• Użytkownik
    « Odpowiedź #29 dnia: Stycznia 29, 2009, 21:13:37 »
    Ja to właśnie lubię choćb rak czołgów, dział i lotnictwa jest trochę żenujący....