Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Zombie Land] Sesja Noc 3  (Przeczytany 16776 razy)

Opis tematu: Trzecia z obecnie prowadzonych sesji Peterova.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Maciek.

• Użytkownik
    • Piwa: 164
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: [Zombie Land] Sesja *PROLOG*
    « Odpowiedź #30 dnia: Stycznia 21, 2016, 19:27:46 »
    Błażej
    Ło ja pie*dole. Szarpał bym. W tym momencie potyka się. Okej, ni się nie stało, to wina krzywej ziemi ~ myśli sobie Błażej dalej pilnując "porządku"
    Może i mam zblazowany umysł ale przynajmniej jestem jebnięty :////

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    « Odpowiedź #31 dnia: Stycznia 22, 2016, 01:15:36 »
    Krystian Swędrowski:

"Kolego, to mięsny, a nie rynek, gdzie możesz głosić swoje hasła zebranej gawiedzi. Bierzesz coś, czy nie, bo blokujesz kolejne osoby w kolejce" - odrzekł do Wojtka.

Offline Peterov

• Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 104
    • Die for the Emperor or die trying
    « Odpowiedź #32 dnia: Stycznia 22, 2016, 08:29:18 »
    Wojciech Lewakowski
    Sebastian Pieskowski
    Agnieszka Czarnecka
    Krystian Swędrowski
    Błażej Torba
    Sebastian. Próbujesz wstać, przypadkowo wspierając się na uszkodzonej ręce, co znowu skutkuje upadkiem. Chwilę po tym niefortunnym wypadku Błażej pomaga Ci wstać i zabiera Cię do pokoju socjalnego, gdzie opatruje Ci rękę i dzwoni na pogotowie, lecz nikt nie odbiera telefonu. W międzyczasie reszta z was słyszy jak przejeżdża radiowóz, który przez głośniki nakazuje rychłe rozejście się, gdyż w mieście wybuchły zamieszki, które przechodzą powoli do centrum.

Mikołaj Maciaszek
    Justyna Duda
    Justyna razem z Mikołajem siedzą obecnie w areszcie za podejrzenie napaści z bronią. Potem rozwinę wasz wątek.

Offline Bruce Campbell

• Lew
    • Użytkownik
    • Piwa: 937
    • PodPułkownik 1ppS, Cesarz THD, Giermek 21pp
      • datadream2004 コギ花
    « Odpowiedź #33 dnia: Stycznia 22, 2016, 09:49:38 »
    Towarzysz Lewakowski
    Wojciech, gdy usłyszał o zamieszkach, krzyknął z radości:
    - Ha, oto nadchodzi rewolucja! Rozniesiemy kapitalistów, którzy dręczą biedny lud! Ty - wskazuje na Krystiana - masz przed sobą świetlaną przyszłość towarzyszu! Jak ci na nazwisko? Zrobimy z ciebie komendanta milicji, nadajesz się! Będziesz tropił wszelkich parszywych reakcjonistów i ruchy nacjonalistyczne. Ty - tu zwraca się do Błażeja - macie tu gdzieś flagę ZSRR? Wywiesimy ją przed wejściem, na znak, że ten budynek jest już nasz i nie ma powodu go szturmować. Ale, ale! Ty masz przecież broń! Będziesz więc zbrojnym ramieniem Partii! Mianuje cię... pułkownikiem Ludowego Wojska Robotniczego!

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    « Odpowiedź #34 dnia: Stycznia 22, 2016, 11:16:34 »
    Krystian Swędrowski
    Wymierzył swój wzrok w stronę Wojtka i mówi: "Durniu, żadna rewolucja. Stało się, to co było ukazane w TWD - zaczyna się apokalipsa ! Lepiej zaopatrz się w jakąś broń, bo walka o przeżycie będzie niezwykle ciężka. Musimy udać się do najbliższego komisariatu, może wydadzą nam broń, jeśli sytuacja będzie krytyczna. Rezerwuje strzelbę, a jeśli uda nam się po drodze znaleźć myśliwski, biorę kuszę !"

"MAGDA, GDZIE ONA JEST !? Pewnie na zapleczu pali papierosa" - pomyślał i udał się na zaplecze.

Twoja postać NIC NIE WIE o apokalispie, która ma nastać. Pamiętaj to. //Peterov
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 22, 2016, 11:49:23 wysłana przez Peterov »

Offline Bruce Campbell

• Lew
    • Użytkownik
      • datadream2004 コギ花
    « Odpowiedź #35 dnia: Stycznia 22, 2016, 11:46:25 »
    Towarzysz Lewakowski
    - Apokalipsa? I co to TWD? Pewnie jakiś twór kapitalistów powstały w celu prania mózgu rzeszom robotniczym! Nie słuchajcie tego oszołoma, Rewolucja się rozpoczęła, stańcie po właściwej stronie - krzyknął w stronę ludzi w centrum handlowym.

Offline Lwie Serce

• Użytkownik
    • Piwa: 66
    « Odpowiedź #36 dnia: Stycznia 22, 2016, 15:16:48 »
    Agnieszka

No co za pojeby znowu się awanturują że aż policja musi się zjeżdżać...
      Powiedziała cicho wciskając Michałowi do ręki reklamówkę z mięsem. Nie patrząc, że wszystkie inne jej zakupy już nosi. Oburzona zamieszkami, zaczęła dość opieszale kierować się ku wyjściu z centrum handlowego.

Offline ZdzisiuDywersant

• Użytkownik
    • Piwa: 26
    • Nie było ziemnioków, jeno tylko głód i mróz
    « Odpowiedź #37 dnia: Stycznia 22, 2016, 16:05:29 »
    Sebastian

Dzięki młody- mówi do Błażeja który mu pomógł. Wprawdzie jesteś brudem, ale na moim rejonie wp*erdol ci nie grozi, he he. Po chwili widząc, że telefony nie skutkują mówi- Je*ane PO, wszystko w tym kraju się wali... Sam się przejdę do szpitala, albo do innej budy gdzie jest lekarz. Żegna się mówiąc: Ulica pamięta! Dzięki. Wychodzi z pomieszczenia socjalnego.
    Suprajs, podpisu brak!

Offline Bruce Campbell

• Lew
    • Użytkownik
      • datadream2004 コギ花
    « Odpowiedź #38 dnia: Stycznia 22, 2016, 16:16:14 »
    Towarzysz Lewakowski
    - Hej, towarzysze, nie rozchodźcie się! Rewolucja się rozpoczęła, musimy się tu zebrać i utworzyć lokalny organ nowopowstałej partii robotniczej!

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    « Odpowiedź #39 dnia: Stycznia 22, 2016, 17:51:25 »
    Krystian Swędrowski:

Dobrze, skoro uważasz, że rozpoczęły się zamieszki, użycz mi telefon. Zadzwonię do siostry i spytam, czy w Ostrołęce też już takie coś ma miejsce - rzekł do Lewakowskiego.

Cholera, zajmuje się tym durniem, a zapomniałem sprawdzić, gdzie jest Magda. Zaczynam się o nią martwić. - pomyślał.

Offline Lwie Serce

• Użytkownik
    « Odpowiedź #40 dnia: Stycznia 22, 2016, 17:52:29 »
    Agnieszka

Słysząc Lewakowskiego, zatrzymała się i zdziwiona spojrzała na niego. Normalnie nie zwróciłaby uwagi na takie coś, ale że dzień zakupów skończył się nie tak jak chciała, to żądna była wrażeń. Opierając ręce na biodrach, podeszła nieco bliżej i krzyknęła nieco prześmiewczym tonem, ale starając się też żeby jej głos brzmiał mądrze, a co tam, można wszak poudawać wielce wykształconą - czyżby panu demokracja wadziła?

Offline Bruce Campbell

• Lew
    • Użytkownik
      • datadream2004 コギ花
    « Odpowiedź #41 dnia: Stycznia 22, 2016, 18:12:03 »
    Towarzysz Lewakowski
    - Czy mi wadzi?! Mi wadzi kondominium kapitalistyczno-nacjonalistyczne!!! I nie tylko mi ! Rozpoczęła się chwalebna rewolucja o przywrócenie komunizmu! Jedynego słusznego ustroju! Zjednoczcie się ze mną towarzysze! Praca dla wszystkich,  zredukujemy bezrobocie do 0! Wsparcie dla chorych, starych i rannych! Dobrobyt o jakim niewolnicy reakcjonistów z Zachodu nie mogą nawet marzyć !!! Za mną towarzysze !!! Dziś walczymy o sprawiedliwość społeczną i lepsze jutro!!!!!!!

Offline Lwie Serce

• Użytkownik
    « Odpowiedź #42 dnia: Stycznia 22, 2016, 18:44:39 »
    Agnieszka

Boże co za młot - pomyślała kładąc dłoń na czole. Ale zaraz irytację zastąpił dobry humor i krzyknęła by rozdrażnić czubka - precz z komuną! Po czym roześmiała się radośnie.

Offline Bruce Campbell

• Lew
    • Użytkownik
      • datadream2004 コギ花
    « Odpowiedź #43 dnia: Stycznia 22, 2016, 19:34:36 »
    Towarzysz Lewakowski
    - Zobaczymy, czy to będzie takie śmieszne, gdy rewolucjoniści przyjdą także tu! I nabiją łeb tego kapitalistycznego tłuściocha który pasie się na  krwi robotników, co go prezydentem nazywacie na pal na postrach reakcjonistom!!!

Offline Lwie Serce

• Użytkownik
    « Odpowiedź #44 dnia: Stycznia 22, 2016, 21:33:14 »
    Agnieszka

Matko i córko! Pan nawołuje do agresji! Krzyknęła udawając wielkie oburzenie.