Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Zombie Land] Sesja Noc 3  (Przeczytany 16627 razy)

Opis tematu: Trzecia z obecnie prowadzonych sesji Peterova.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Bruce Campbell

• Lew
    • Użytkownik
    • Piwa: 937
    • PodPułkownik 1ppS, Cesarz THD, Giermek 21pp
      • datadream2004 コギ花
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: [Zombie Land] Sesja *PROLOG*
    « Odpowiedź #45 dnia: Stycznia 22, 2016, 22:32:43 »
    Towarzysz Lewakowski
    - Ja nie nawołuję do agresji, tylko zemsty na kapitalistach! Zresztą, co tu po próżnicy gadać! Jesteście kapitalistyczne bydło, ot co! Stefan, idziemy do naszych! Trzeba im powiedzieć, żeby podpalili ten kompleks, jak tu dojdą, bo nacjonalistyczne robactwo się tu lęgnie! Wszyscy, którzy zamierzają walczyć o zwycięstwo chwalebnej Rewolucji, za mną! - rozkazuje, po czym kieruje się do wyjścia z centrum handlowego, krocząc dumnie.

Offline Peterov

• Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 104
    • Die for the Emperor or die trying
    « Odpowiedź #46 dnia: Stycznia 25, 2016, 08:33:39 »
    Wojciech Lewakowski
    Sebastian Pieskowski
    Agnieszka Czarnecka
    Krystian Swędrowski
    Błażej Torba - Śmierć
    Pomimo ostrzeżenia policji, mało kto przejął się tym komunikatem i dalej ruszyli na zakupy. Po dziesięciu minutach dalszych zakupów słyszycie krzyki dobiegające z parkingu za domem handlowym. Kilka osób wybiegło do aut, by sprawdzić co się dzieje, lecz sytuacja także się powtarza. Wszczęto alarm i proszono przez głośniki ochrony o opuszczenie budynku. Z oddali słychać syreny straży pożarnej i klaksony samochodów. Z ratusza zaczyna dobiegać hejnał a kościoły zaczęły bić w dzwony pomimo tej nietypowej godziny. Wszyscy stanęliście jak wryci, gdy zobaczyliście jak samochód wpada przez oszklone drzwi sklepu, rozbijając się o ścianę nośną. Na masce samochodu siedziało dwóch mężczyzn, którzy do momentu zatrzymania auta bili w szybę przednią, prawdopodobnie dopijając się do środka. Zarówno kierowca jak i Ci mężczyźni raczej nie przeżyli wypadku. Ludzie w sklepie zaczynają krzyczeć i uciekać i nikt nie myśli o ratowaniu kierowcy. Samochód zaczyna się dymić a wy czujecie zapach benzyny. Momentalnie auto staje w płomieniach. Ochrona próbuje koordynować przepływ ludzi, lecz nikt raczej ich nie słucha. Na Błażeja rzuca się jakaś kobieta z rękoma, po czym zatapiając zęby w jego szyi. Błażej jeszcze chwilę walczy, lecz po około minucie przestaje się ruszać, a oponentka dalej rozrywa jego szyję, rozkapryszając krew i części tchawicy dookoła ochlapując między innymi Sebastiana, który stoi jak wryty. Gdy kobieta upewniła się, że Błażej się już nie podniesie, odstąpiła, po czym skierowała swój morderczy wzrok ja Sebę. Błażej instynktownie trzyma się za szyję, z której strugami wylewa się krew. Krystian, ze względu na całą sytuację zapomniałeś o zatelefonowaniu.

Wojciech zauważa, że na zewnątrz w stronę sklepu biegnie tłum zakrwawionych ludzi. Jako, że jesteś przekonany, że to twoja rewolucja zaczynasz kroczyć do "Swoich". Dopiero gdy o mały włos nie zostałeś rozjechany przez wyżej wymienione auto, budził się w tobie głos mówiący Nie wu**iaj mistrza gry : DD Może czas zacząć uciekać

Mikołaj Maciaszek
    Justyna Duda
    Zostaliście wypuszczeni i pouczeni, stoicie przed komendą na ul. Partyzantów i słyszycie zamieszki dobiegające z Centrum miasta.

« Ostatnia zmiana: Stycznia 25, 2016, 10:29:57 wysłana przez Peterov »

Offline Bruce Campbell

• Lew
    • Użytkownik
      • datadream2004 コギ花
    « Odpowiedź #47 dnia: Stycznia 25, 2016, 10:37:48 »
    Towarzysz Lewakowski
    "Jak mogłem być tak głupi? To było oczywiste... I te zwłoki... to była prowokacja tajniaków reakcjonistów...! A ja głupi zdekonspirowałem się! I teraz puścili na nas swoją nową broń - ludzi po praniu mózgów, żeby mnie zlikwidować! A więc... chyba czas się ewakuować" - po szybkiej konkluzji doszedł do takiego wniosku Wojciech i błyskawicznie ruszył w kierunku przeciwnym do dotychczasowego.

Offline Lwie Serce

• Użytkownik
    • Piwa: 66
    « Odpowiedź #48 dnia: Stycznia 25, 2016, 19:49:48 »
    Agnieszka

Jezu... Co tu się dzieje... Wyjąkała przerażona całkowicie zasłaniając dłonią otwarte ze strachu usta. Miała całkowity mętlik w głowie, kobieta z zimną krwią mordująca człowieka, przegryzająca jego szyję, tryskająca czerwona posoka... Nie namyślając się dłużej zaczęła biec w tą stronę co Lewakowski, ciągnąc za rękę swego chłopaka.

Offline Bruce Campbell

• Lew
    • Użytkownik
      • datadream2004 コギ花
    « Odpowiedź #49 dnia: Stycznia 25, 2016, 20:33:20 »
    Towarzysz Lewakowski
    - Ludzie, czym prędzej na górę, zabarykadujemy się gdzieś! To eksperymentalne wojsko kapitalistów, chcą nas wszystkich zabić! Nie bójcie się, jestem z wami ! - krzyknął Wojciech, biegnąc ile sił w nogach.

Offline ZdzisiuDywersant

• Użytkownik
    • Piwa: 26
    • Nie było ziemnioków, jeno tylko głód i mróz
    « Odpowiedź #50 dnia: Stycznia 25, 2016, 21:02:27 »
    Sebastian

Widząc całą sytuację, nieco go zamurowało. Widział wprawdzie wiele na ustawkach, ale akcji takiej akcji jak ta z samochodem to jeszcze nigdy.
    Słysząc wydzierającego się Lewakowskiego, Siwy krzyczy do niego: Ej, ziomek! Barykadowanie się to gówniany pomysł. Co jak przyjdzie takich więcej amatorów jazdy na masce? Lepiej stąd spie*dalać, ziom!
    Suprajs, podpisu brak!

Offline Lwie Serce

• Użytkownik
    « Odpowiedź #51 dnia: Stycznia 25, 2016, 21:28:33 »
    Agnieszka

Ma rację, spierniczajmy! Krzyknęła spanikowana oglądając się za siebie... Co to, kurwa, jest? Matko... Ja nie chcę tu umierać... Pomyślała.

Offline Bruce Campbell

• Lew
    • Użytkownik
      • datadream2004 コギ花
    « Odpowiedź #52 dnia: Stycznia 25, 2016, 21:40:08 »
    Towarzysz Lewakowski
    Poirytowany, aż stanął w miejscu, ignorując lejący się na niego tłum zezwierzęciałych ludzi.
    - Mówię przecież na górę, głupcy! Po ruchomych schodach tu nie wjadą! Cały budynek jest otoczony! Jeśli wybiegniemy, reakcjoniści wybiją nas do nogi! O to chodzi tym parszywym kapitalistom!!!

Offline Peterov

• Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #53 dnia: Stycznia 26, 2016, 08:34:48 »
    Wojciech Lewakowski
    Sebastian Pieskowski
    Agnieszka Czarnecka
    Krystian Swędrowski

Co robicie? Bo kisnę

Offline Bruce Campbell

• Lew
    • Użytkownik
      • datadream2004 コギ花
    « Odpowiedź #54 dnia: Stycznia 26, 2016, 09:50:16 »
    Towarzysz Lewakowski
    - Szybko! Na górę jeśli wam życie miłe! - Wojciech krzyknął i rzucił się w stronę ruchomych schodów, prowadzących na wyższe piętro.

Offline ZdzisiuDywersant

• Użytkownik
    • Piwa: 26
    • Nie było ziemnioków, jeno tylko głód i mróz
    « Odpowiedź #55 dnia: Stycznia 26, 2016, 13:08:48 »
    Sebastian

Poirytowany nieustępliwością Lewakowskiego mówi: K*rwa, jak chcesz zdychać, to idź, barykaduj się na górę, ja wrócę na kwadrat po bejsbola i ci spuszczę wp*erdol, za robienie ludzi w ch*ja. Przynajmniej będę wiedział, gdzie szukać! Z resztą co masz do kapitalizmu, ziom?! Dilowanie skarpetkami na bazarze 20 lat temu było zajebiste! Po czym krzyczy do Agnieszki i jej chłopaka: Widzę, że macie łeb na karku, chodźcie ze mną na mój rejon niedaleko, tam powinien być spokój, a tego wariata tu zostawmy, zaraz zjedzie się jeszcze więcej psiarskich to i nim się zajmą. Chociaż raz się na coś przydadzą!
    Suprajs, podpisu brak!

Offline Lwie Serce

• Użytkownik
    « Odpowiedź #56 dnia: Stycznia 26, 2016, 14:40:51 »
    Agnieszka

Jasne, wolę z tobą niż z tym debilem!
    Krzyknęła wciąż przerażona do Sebastiana i stara się uciec razem z nim... Tylko miejcie oczy dookoła głowy, jak to kurestwo nas otoczy to koniec! Wrzasnęła.

Offline Bruce Campbell

• Lew
    • Użytkownik
      • datadream2004 コギ花
    « Odpowiedź #57 dnia: Stycznia 26, 2016, 14:58:58 »
    Towarzysz Lewakowski
    - Świetnie, gińcie głupcy, ja mam zamiar jeszcze trochę pożyć! - odkrzyknął, nadal kierując się w stronę ruchomych schodów prowadzących na górę.

Offline Peterov

• Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #58 dnia: Stycznia 27, 2016, 08:30:57 »
    Wojciech Lewakowski
    Sebastian Pieskowski
    Agnieszka Czarnecka
    Krystian Swędrowski

Ogień zaczyna się rozprzestrzeniać po centrum, a dym leci na wasze piętro. Agnieszka i Sebastian wybiegli z budynku.

Z waszej prawej, od strony centrum dobiegają krzyki i trzaski, szczęk tłuczonego szkła i wybuchy. Jakim cudem to się stało? W tak krótkim czasie. Z waszej lewej widzicie jak do centrum od strony wysokiej bramy jedzie opancerzona jednostka wojskowa oraz kilka radiowozów. Chwilę po tym znika za winklem.

Offline TostErer

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • Don't blink. Don't even blink.
    « Odpowiedź #59 dnia: Stycznia 27, 2016, 10:50:39 »
    Justyna Duda
    Ja oskarżona o napaść z bronią? Nawet nigdy nie miałam w ręku broni i jeszcze na dodatek mnie pouczali? Pff... (Po chwili wyjmuje papierosa i zaczyna palić)
    Słysząc odgłosy dochodzące z centrum rozmyśla. Hmm jeszcze w coś znowu się wpakuje lepiej będę wracać do domu. Po chwili idzie na przystanek skąd wsiądzie w autobus i pojedzie do swego domu. (Ul. Wańkowicza niedaleko biedronki)
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 28, 2016, 16:01:51 wysłana przez TostErer »