Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Zombie Land] Sesja Noc 3  (Przeczytany 16624 razy)

Opis tematu: Trzecia z obecnie prowadzonych sesji Peterova.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    Odp: [Zombie Land] Sesja *PROLOG*
    « Odpowiedź #15 dnia: Stycznia 20, 2016, 08:07:54 »
    Krystan
    Jego usta otwierają się z wrażenia, kiedy widzi tylko 2 rolki. Spogląda na drzwi wejściowe, gdzie widzi już około 25-30 osob czekających na wejście do sklepu. Przypomina mu się wtedy film "Dawn of the Dead" gdzie garstka ocalałych walczy o przetrwanie w supermarkecie. W głowie zbierają się chore myśli z powodu uzależnienia od tego rodzaju filmów i gier. W głowie rozchodzą się niespokojne myśli i mówi sam do siebie szeptem "A gdyby się tutaj wydarzyło ? Gdyby Ci ludzie byli watahą wygłodniałych zombie i nie chcieli zjeść tylko znajdujące się tutaj mięso, ale także mnie i Magde ? Czy obronię ją samym tasakiem ? Przydałąby się strzelba, ewentualnie kusza"
    Spogląda na Magde i mówi: "Kierowniczko, mamy tutaj problem z rolkami. Przy okazji nie widziała Pani moich lateksowych rękawiczek"

Offline Bruce Campbell

• Lew
    • Użytkownik
    • Piwa: 937
    • PodPułkownik 1ppS, Cesarz THD, Giermek 21pp
      • datadream2004 コギ花
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #16 dnia: Stycznia 20, 2016, 08:48:00 »
    Towarzysz Lewakowski
    Lewakowski ruszył z przyjacielem w stronę nowego centrum handlowego, lecz myślami był gdzie indziej... kto mógłby posunąć się do takiego morderstwa? Bez wątpienia jakiś psychopata... brr... panoszą się teraz wszędzie mordercy i kanalie, w ZSRR takim od razu w łeb strzelali, to mniej tego ścierwa było...

Offline ZdzisiuDywersant

• Użytkownik
    • Piwa: 26
    • Nie było ziemnioków, jeno tylko głód i mróz
    « Odpowiedź #17 dnia: Stycznia 20, 2016, 12:41:39 »
    Sebastian

Nieco zrezygnowany odchodzi od galerii w stronę domu. Szuka wzrokiem przy okazji jakiś "frajerów".
    Suprajs, podpisu brak!

Offline Lwie Serce

• Użytkownik
    • Piwa: 66
    « Odpowiedź #18 dnia: Stycznia 20, 2016, 13:44:39 »
    Agnieszka

Misiu... Powiedziała delikatnym głosem, chwytając chłopaka za obie ręce i spoglądając na niego słodkimi oczkami, wzrokiem uroczym i błagalnym, jasno dającym do zrozumienia czego ona chce... Zima się zbliża, wyobraź sobie jakbym ładnie wyglądała w tych czarnych kozakach... A i jakieś szpilki by się przydały, żebym miała w czym na imprezy z tobą chodzić - dodała zapominając, że jej garderoba jest w zupełności wystarczająca pod tym względem.

Offline Maciek.

• Użytkownik
    • Piwa: 164
    « Odpowiedź #19 dnia: Stycznia 20, 2016, 16:21:22 »
    Błażej

Co ty. Nie dożyjemy 2015, za kilka lat będzie apokalipsa, no i ch*j, no i cześć. Tak po za tym średni film.
    Może i mam zblazowany umysł ale przynajmniej jestem jebnięty :////

Offline Peterov

• Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 104
    • Die for the Emperor or die trying
    « Odpowiedź #20 dnia: Stycznia 20, 2016, 18:02:40 »
    Wojciech Lewakowski
    Sebastian Pieskowski
    Agnieszka Czarnecka
    Krystian Swędrowski
    Błażej Torba
    W końcu po około godzinie wszyscy zgromadziliście się przy sklepie mięsnym.
    Wojciech zobaczył, że stoisko mięsne wygląda jak za starych "dobrych czasów". Przekonała go kolejka.
    Sebastian zmienił zdanie i poszedł poszukać jedzenia.
    Agnieszka z Michałem zdecydowali się kupić 2 piersi kurczaka, by pochwalić się potem na Instagramie, jakie dobre jedzenie wyszło z sklepu w "Jakubie"
    Krystian nie może opędzić się od klientów, którzy zaczęli płacić samymi "Kazimierzami" i "Władkami", przez co powoli zaczynasz się irytować, że nie masz jak wydać.
    Błażej akurat przechodził, by pokazać, że coś robi na tym zleceniu.

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    « Odpowiedź #21 dnia: Stycznia 20, 2016, 18:18:43 »
    Krystian Swędrowski:
    "Cholera, niech jeszcze zarzucą "Zygmuntami" to już będę kompletnie w całkowitej czarnej dziurze" - pomyślał.
    "Madziu, drobne się kończą, musisz jakoś rozmienić albo będę prosił o napiwki z tego, co mam wydać" - rzekł do Magdy.
    Odszedł na zaplecze, aby zaspokoić pragnienie jednym głębszym łykiem małpki, którą kupił sobie rano. Upił około 50 ml. buteleczki czystej. Uśmiechnał się i zabrał się za krojenie mięsa dla jednego z klientów.

Offline Lwie Serce

• Użytkownik
    « Odpowiedź #22 dnia: Stycznia 20, 2016, 18:28:35 »
    Agnieszka

Po kupieniu piersi z kurczaka, przecisnęła się z tłumu ludzi prowadząc Michała za rękę. Matko i córko... Ale tych ludzi się naschodziło... Pomyślała nieco poirytowana, ale zaraz irytacja minęła, a zastąpił ją znów entuzjazm i wyjęła swój telefon, robiąc sobie urocze selfie z chłopakiem oraz reklamówką z mięsem. Wrzucę na fejsa, jak wrócimy! Rzuciła, uszczęśliwiona oglądając fotkę. 

Offline ZdzisiuDywersant

• Użytkownik
    « Odpowiedź #23 dnia: Stycznia 20, 2016, 18:53:23 »
    Sebastian

Ale bym se opi*rdolił taką smakowitą krakowską na szybko. Powiedział cicho ze smakiem patrząc na mięso. Może jakiś frajer nie będzie pilnował swojej jak kupi to mu dam naukę życia ulicy i mu zabiere, he he. -Dodał po chwili w myślach. Szuka nieostrożnego klienta.
    Suprajs, podpisu brak!

Offline Bruce Campbell

• Lew
    • Użytkownik
      • datadream2004 コギ花
    « Odpowiedź #24 dnia: Stycznia 20, 2016, 19:42:12 »
    Towarzysz Lewakowski
    - Oho, kapitalistyczne burżuje sprzedają pewnie towar po dwukrotnie zawyżonej cenie, wyzysk na klasie pracującej, ot co! - powiedział na głos Wojciech, patrząc jednocześnie łakomie na najróżniejsze mięsa, szynki i kiełbasy.

Offline Peterov

• Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 104
    • Die for the Emperor or die trying
    « Odpowiedź #25 dnia: Stycznia 21, 2016, 07:42:45 »
    Wojciech Lewakowski
    Sebastian Pieskowski
    Agnieszka Czarnecka
    Krystian Swędrowski
    Błażej Torba
    Błażej potknął się o własne nogi, oglądając się za Agnieszką, która będąc zapatrzona w smartfona przeglądała JBZD., wpadając na Sebastiana, który nie mogąc złapać równowagi wpadł na ruchome schody, które nie zatrzymały jego lotu w dół. Chwilę potem leżał już na ziemi. Sebastian, czujesz pulsujący ból w prawej ręce. Krystian za to w między czasie obsługuje Wojciecha.

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    « Odpowiedź #26 dnia: Stycznia 21, 2016, 08:25:34 »

Krystian Swędrowski

"Ty jesteś piękna jak kwiat, po świecie krążysz jak ptak" - nuci sobie Krystian po czym spogląda na Wojciecha i pyta:
    "Co Panu podać ?"

Offline Bruce Campbell

• Lew
    • Użytkownik
      • datadream2004 コギ花
    « Odpowiedź #27 dnia: Stycznia 21, 2016, 08:54:23 »
    Towarzysz Lewakowski
    - Jesteś pracownikiem tego zakładu? Jak możesz dawać się wykorzystywać krwiożerczym burżujom?! Oni uciskają klasę pracującą! Takich jak ja albo ty!!! Mówię ci, za to, że rządzi nami reakcyjne kondominium kapitalistyczno-nacjonalistyczne przyjdzie nam już wkrótce zapłacić !!!

Offline Lwie Serce

• Użytkownik
    « Odpowiedź #28 dnia: Stycznia 21, 2016, 15:06:35 »
    Agnieszka

Co kur... Zobaczyła Sebastiana lecącego w dół i obijającego się porządnie przez nią. Ekhem... Matko... Chyba mnie nie widział - pomyślała chowając telefon i zakrywając dłonią twarz z wrażenia. Odwróciła się po tym na pięcie i przytuliła się do chłopaka, żeby wyglądać niepozornie.

Offline ZdzisiuDywersant

• Użytkownik
    « Odpowiedź #29 dnia: Stycznia 21, 2016, 17:08:36 »
    Sebastian

K*rwa, k*rwa, k*rwa mać! Ja pie*dolę! Zaje*ię, normalnie zaje*ię gn*ja!!! K*rwa, moja ręka!!! Wstaje i próbuje szukać osoby odpowiedzialnej za jego niefortunny upadek.
    Suprajs, podpisu brak!