Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: WNL 4  (Przeczytany 6542 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Arthasan

• Użytkownik
    • Piwa: 67
    Odp: WNL 4
    « Odpowiedź #60 dnia: Listopada 03, 2014, 15:14:19 »
    Prusak, po prostu... Zastanawiam się jaki atut ma SRC, który pozwala wam na umieszczanie się na liście klanów, które walczą o zwycięstwo :D

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #61 dnia: Listopada 03, 2014, 15:47:39 »
    SRC jest aktualnym liderem WNL'a, więc tak, umieszczanie ich w kręgu faworytów do podium jest dziwne. Weź ty puknij się w łeb, bo zaskaujące jest to, że nie pytasz się dlaczego jest Castellan i jakie macie niby atuty? No właśnie, nie mam zamiaru kłócić się z nikim, to było moje, subiektywne zdanie i tyle. To że ty uważasz inaczej to twoja sprawa.
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 1002
    « Odpowiedź #62 dnia: Listopada 03, 2014, 16:50:32 »
    Prusak, po prostu... Zastanawiam się jaki atut ma SRC, który pozwala wam na umieszczanie się na liście klanów, które walczą o zwycięstwo :D

Pozwól, że ja ci odpowiem, skoro tak bardzo cię to interesuje, chociaż sądzę, że doskonale znasz odpowiedzi, jednak próbujesz tu trochę sprowokować więcej dyskusji. Co oczywiście jest na plus! ^^

Otóż SRC posiada przede wszystkim zgranie. W dużej części jest to ekipa grająca od dawna, z drobnymi zmianami składu co kilka miesięcy. Choć były i porażki i zwycięstwa... i więcej porażek, biorąc pod uwagę ostatni rok (:P), to jednak wciąż się trzymamy i gramy o najwyższe osiągnięcia.
    Drugą sprawą są skille indywidualne poszczególnych graczy. Może jak zawsze mamy lekkie deficyty na kawalerii (chodzi mi o ich ilość, nie jakość- spokojnie OeS :D), ale jednak strzelców mamy wręcz genialnych.

I rozumiem, że część twoich wątpliwości/prowokacji bierze się z faktu, że nie zagraliśmy jeszcze żadnego meczu z najlepszymi klanami w tym sezonie. Jednak o to się nie martw Arthasanie, fakt ten zmieni się prędzej, niż byś chciał :) W sumie zabawa miała się zacząć od kolejki, która właśnie mija, jednak ktoś musiał zrzucić z II miejsca to Agincourt, które zdecydowanie nie powinno siedzieć tak wysoko.

Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Arthasan

• Użytkownik
    « Odpowiedź #63 dnia: Listopada 03, 2014, 17:57:37 »
    Weź ty puknij się w łeb, bo zaskaujące jest to, że nie pytasz się dlaczego jest Castellan i jakie macie niby atuty?

Strzelcy: Yona, Rainbow, OGL. Chyba nie muszę tutaj mówić o skillu każdego z nich. Jeśli wątpicie, proszę oglądać mecz z IG w WWC i zwrócić uwagę na np. Yonę.

Konnica: Hives, Corey, Ja. + ewentualnie BlackTide. Jeden z najlepszych zestawów konnych w tym WNLu. Wyłącznie IR może tutaj nas skrytykować, zapraszam Trebron :)

Piechota: BlackTide, TotalWar, VanTong, Ceasar. BlackTide'a chyba nie trzeba przedstawiać, tak samo TotalWara i Ceasara. Zaś VanTong to brat Scara, skill jest u nich rodzinny :D W razie wątpliwości - KURWA vs AE i BlackTide z javsami.

Ponadto zgranie i dobre przygotowanie taktyczne. I co najważniejsze - porządna psychika, a nie nastawienie na porażkę po pierwszej rundzie. Stabilność formy i przekonujące wyniki w tym sezonie.

A teraz może SRC coś podobnego mi przedstawi? Pokaże swoje atuty na tle Castellanów?

Offline OSGiDaPfE

• Użytkownik
    • Piwa: 14
    • OSGiDaPfE
    « Odpowiedź #64 dnia: Listopada 03, 2014, 18:35:43 »
    Może jak zawsze mamy lekkie deficyty na kawalerii (chodzi mi o ich ilość, nie jakość- spokojnie OeS :D), ale jednak strzelców mamy wręcz genialnych.

To może się rozmnoże albo podzielę i będzie : Optimus Prime , Sentinel Prime , Prime , OeS Prime , Gipsy Danger , OSGiDaP i OSGiDaPfE + Carpe dowódca xDDD

Strzelcy: Yona, Rainbow, OGL. Chyba nie muszę tutaj mówić o skillu każdego z nich. Jeśli wątpicie, proszę oglądać mecz z IG w WWC i zwrócić uwagę na np. Yonę.

Konnica: Hives, Corey, Ja. + ewentualnie BlackTide. Jeden z najlepszych zestawów konnych w tym WNLu. Wyłącznie IR może tutaj nas skrytykować, zapraszam Trebron :)

Piechota: BlackTide, TotalWar, VanTong, Ceasar. BlackTide'a chyba nie trzeba przedstawiać, tak samo TotalWara i Ceasara. Zaś VanTong to brat Scara, skill jest u nich rodzinny :D W razie wątpliwości - KURWA vs AE i BlackTide z javsami.

Ponadto zgranie i dobre przygotowanie taktyczne. I co najważniejsze - porządna psychika, a nie nastawienie na porażkę po pierwszej rundzie. Stabilność formy i przekonujące wyniki w tym sezonie.

A teraz może SRC coś podobnego mi przedstawi? Pokaże swoje atuty na tle Castellanów?

OGL jest bardzo dobry , reszta średnia .
    Hives pro reszta średnia .
    BT , Ceasar i TotalW piechota 4/5 .
    Prime to Pierwszy czyli Bóg bo Bóg był Pierwszy czyli Prime !

Offline Sarracen_Sebek

• Użytkownik
    • Piwa: 33
    « Odpowiedź #65 dnia: Listopada 03, 2014, 18:46:50 »
    Starasz się udowodnić który klan ma większe jajka? Proszę Cię bardzo.
    Strzelcy: Virus Blade Habrak Thranduil Shav Nie muszę chyba rozpisywać się jak strzela Virus i Blade (najlepsi strzelcy w Polsce na czas obecny i top 10 w EU moim zdaniem (Blade ostatnio nawet top5 dla mnie)) Natomiast Habrak Thranduil i Shav to poziom takiego OGL albo Rainbowa :)
    Konnica: Osgidap Dominique CarpeDiem Abdullah Harman Kamidas każdy z nich gra dobrze na cav (Kamidas Abdullah to twój poziom) Natomiast Carpe Osgidap mogę ze 100% odpowiedzialnością powiedzieć że = Hives i Corey.
    Piechota: Ja Carpe Harman Dyktator Prusak eRRoR RedBull[/b nasza inf nic dodać nic ująć.
    Jak można zauważyć jest to praktycznie team z nc 2013 i 2014 a do tego klan który trzyma się już dwa lata i gra razem ze sobą (jest trochę nowości ale teamworka idzie się szybko nauczyć). Nie wydaje mi się że Castellans może się czymś takim pochwalić. Powiadasz że VanTong to brat Scara natomiast my mamy Carpego i Habrak Włocławek team. Nie ciągnijmy tej śmiesznej rozmowy zaczętej przez ciebie zagramy mecz ze sobą i będziemy mogli się przekonać który klan ma większe jajka atuty.

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 1002
    « Odpowiedź #66 dnia: Listopada 03, 2014, 19:04:39 »
    http://forums.taleworlds.com/index.php/topic,316375.0.html picknight'y 5-tej kolejki ruszają!

Osobiście przeczuwam, że od tej kolejki rozpoczną się główne starcia o tytuł.
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Trebron2009

• 2009
    • Użytkownik
    • Piwa: 353
    « Odpowiedź #67 dnia: Listopada 03, 2014, 19:29:20 »
    Castellan sie z SRC niech spierają i tak wróble śpiewają że wygra IR

too stronk

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    « Odpowiedź #68 dnia: Listopada 03, 2014, 20:14:53 »

XDDDDDDDD Rozumiem, że Hives, Corey są mocnymi konnymi. Bo chyba, nie powiesz mi, że jesteś jednym z najlepszych konnych w tym WNLu. Bo aż kusi mnie zadzwonić do Krzyżaka by wrócił do WB :P

Po części Arthasan miał racje - SRC ma 1 pozycje, ale odniosło ją grajac jak się okazało z średniakami. Nie mówię oczywiście, że taka taktyka jest zła. Czasem lepiej zagrać z przeciętniakami, by złapać rytm meczowy i dojść do szczytowej formy. Teraz prawdziwy test przed nimi. I nie mówię, o najbliższym pojedynku między SRC i Castellans, ale na pewno zbliżające się mecze będą prawdziwym sprawdzianem dla nich.

Swoją drogą widzę, że AE wzięło rywala z kategorii "na nim nabijemy 3 pkt i odzyskamy utracone morale".

Arthasan, jeszcze jedno, mam naprawde szczere pytanie (może być odp. na PW) - jak to zrobiliście, że z takim składem mieliście remis z PaD ?
    (click to show/hide)

Offline CarpeDiem

• Użytkownik
    • Piwa: 91
    « Odpowiedź #69 dnia: Listopada 03, 2014, 20:27:35 »
    Napinajcie sie dalej.

Wszystko sie jeszcze okaze, ale mam przeczucie, ze dostaniecie dosc mocno. Za bycie zarozumialym. :D

Zycze milej zabawy w nadciagajacym meczu.
    Sukces jest wtedy, kiedy niemożliwe staje się możliwe.

Offline Arthasan

• Użytkownik
    « Odpowiedź #70 dnia: Listopada 04, 2014, 00:16:28 »
    Arthasan, jeszcze jedno, mam naprawde szczere pytanie (może być odp. na PW) - jak to zrobiliście, że z takim składem mieliście remis z PaD ?

Zjebaliśmy, przyznajemy. SRC też przegrało z Wanderers :P

Offline Trebron2009

• 2009
    • Użytkownik
    • Piwa: 353
    « Odpowiedź #71 dnia: Listopada 09, 2014, 23:08:11 »

Offline Arthasan

• Użytkownik
    « Odpowiedź #72 dnia: Listopada 09, 2014, 23:42:51 »
    Skill
    Skill x2
    SRC jest aktualnym liderem WNL'a, więc tak, umieszczanie ich w kręgu faworytów do podium jest dziwne. Weź ty puknij się w łeb, bo zaskaujące jest to, że nie pytasz się dlaczego jest Castellan i jakie macie niby atuty? No właśnie, nie mam zamiaru kłócić się z nikim, to było moje, subiektywne zdanie i tyle. To że ty uważasz inaczej to twoja sprawa.
    Starasz się udowodnić który klan ma większe jajka? Proszę Cię bardzo.
    Strzelcy: Virus Blade Habrak Thranduil Shav Nie muszę chyba rozpisywać się jak strzela Virus i Blade (najlepsi strzelcy w Polsce na czas obecny i top 10 w EU moim zdaniem (Blade ostatnio nawet top5 dla mnie)) Natomiast Habrak Thranduil i Shav to poziom takiego OGL albo Rainbowa :)
    Konnica: Osgidap Dominique CarpeDiem Abdullah Harman Kamidas każdy z nich gra dobrze na cav (Kamidas Abdullah to twój poziom) Natomiast Carpe Osgidap mogę ze 100% odpowiedzialnością powiedzieć że = Hives i Corey.
    Piechota: Ja Carpe Harman Dyktator Prusak eRRoR RedBull nasza inf nic dodać nic ująć.
    Jak można zauważyć jest to praktycznie team z nc 2013 i 2014 a do tego klan który trzyma się już dwa lata i gra razem ze sobą (jest trochę nowości ale teamworka idzie się szybko nauczyć). Nie wydaje mi się że Castellans może się czymś takim pochwalić. Powiadasz że VanTong to brat Scara natomiast my mamy Carpego i Habrak Włocławek team. Nie ciągnijmy tej śmiesznej rozmowy zaczętej przez ciebie zagramy mecz ze sobą i będziemy mogli się przekonać który klan ma większe jajka atuty.
    Napinajcie sie dalej.

Wszystko sie jeszcze okaze, ale mam przeczucie, ze dostaniecie dosc mocno. Za bycie zarozumialym. :D

Zycze milej zabawy w nadciagajacym meczu.
    Tak dla przypomnienia :D Po raz kolejny dowiedliście małych jajek, jak trzeba coś wytrzymać psychicznie :D

Offline CarpeDiem

• Użytkownik
    • Piwa: 91
    « Odpowiedź #73 dnia: Listopada 09, 2014, 23:53:36 »
    Taka gra, tylko gra, raz wygrywasz, raz przegrywasz. Jeszcze w tym WNLu sie odbijemy :D
    Sukces jest wtedy, kiedy niemożliwe staje się możliwe.

Offline Sarracen_Sebek

• Użytkownik
    • Piwa: 33
    « Odpowiedź #74 dnia: Listopada 10, 2014, 10:34:00 »
    Przegraliśmy trochę na własne życzenie. Na 100% dwie rundy straciliśmy przez głupotę lub chaotyczne granie (sytuacja gdy było 4vs3). No cóż gratuluje wygranej. Mam ogromną nadzieje że zagramy z wami jeszcze w tym wnl.