Starasz się udowodnić który klan ma większe jajka? Proszę Cię bardzo.
Strzelcy: Virus Blade Habrak Thranduil Shav Nie muszę chyba rozpisywać się jak strzela Virus i Blade (najlepsi strzelcy w Polsce na czas obecny i top 10 w EU moim zdaniem (Blade ostatnio nawet top5 dla mnie)) Natomiast Habrak Thranduil i Shav to poziom takiego OGL albo Rainbowa :)
Konnica: Osgidap Dominique CarpeDiem Abdullah Harman Kamidas każdy z nich gra dobrze na cav (Kamidas Abdullah to twój poziom) Natomiast Carpe Osgidap mogę ze 100% odpowiedzialnością powiedzieć że = Hives i Corey.
Piechota: Ja Carpe Harman Dyktator Prusak eRRoR RedBull[/b nasza inf nic dodać nic ująć.
Jak można zauważyć jest to praktycznie team z nc 2013 i 2014 a do tego klan który trzyma się już dwa lata i gra razem ze sobą (jest trochę nowości ale teamworka idzie się szybko nauczyć). Nie wydaje mi się że Castellans może się czymś takim pochwalić. Powiadasz że VanTong to brat Scara natomiast my mamy Carpego i Habrak Włocławek team. Nie ciągnijmy tej śmiesznej rozmowy zaczętej przez ciebie zagramy mecz ze sobą i będziemy mogli się przekonać który klan ma większe jajka atuty.
No cóż brakowało nam Shava no i trochę Habrak zawodził .
No cóż ze składu konnicy jaki wypisał Sebek to Harmana nie było , Abdu i Dominik poszli bo nie byli potrzebni na FoHu , został tylko Kamidas z pingiem . Dlatego zdecydowaliśmy się na Sebka na koniu na FBTR bo gra dobrze na koniu .
Brak Harmana i też szkoda że RedBull późno przyszedł na ten mecz .
Tak dla przypomnienia :D Po raz kolejny dowiedliście małych jajek, jak trzeba coś wytrzymać psychicznie :D
Heh nie trzeba było długo czekać aż zaczniesz prowokować ^^
Przypomnę ci coś skoro ty lubisz wypominać :
Strzelcy: Yona, Rainbow, OGL. Chyba nie muszę tutaj mówić o skillu każdego z nich. Jeśli wątpicie, proszę oglądać mecz z IG w WWC i zwrócić uwagę na np. Yonę.
Konnica: Hives, Corey, Ja. + ewentualnie BlackTide. Jeden z najlepszych zestawów konnych w tym WNLu. Wyłącznie IR może tutaj nas skrytykować, zapraszam Trebron :)
Piechota: BlackTide, TotalWar, VanTong, Ceasar. BlackTide'a chyba nie trzeba przedstawiać, tak samo TotalWara i Ceasara. Zaś VanTong to brat Scara, skill jest u nich rodzinny :D W razie wątpliwości - KURWA vs AE i BlackTide z javsami.
Ponadto zgranie i dobre przygotowanie taktyczne. I co najważniejsze - porządna psychika, a nie nastawienie na porażkę po pierwszej rundzie. Stabilność formy i przekonujące wyniki w tym sezonie.
A teraz może SRC coś podobnego mi przedstawi? Pokaże swoje atuty na tle Castellanów?
Nie no z początku na FoHu to jeden strzelec wam wystarczył , potem dołożyliście drugiego i coś sobie popsuliście chyba :O
Potem FBTR to przyznam OGL sobie postrzelał , ale potem to już nikogo ciekawego na łuku nie mieliście chyba :O
Heh skoro jesteś w tym jednym z najlepszych zestawów konnych , a grasz połowę meczu to chyba twoje atuty wciąż małe .
Na FoHu to z waszej konnicy jedynie Hives trzymał fason i grał dobrze , potem na FBTR to nic dodać nić ująć Hives + 4-5 średniaków można was nazwać pomagierami nawet :O
Natomiast wasza piechoty dalej dupy nie urywa więc zbytnio nie ma co komentować :O
Zgranie jakieś tam macie , taktyki no na pewno lepszy niż ma carpe czasami , ale z tą psychiką to żeś podpalił hayate karate aż się ugasił . Wasza psychika taka dobra że na IG więcej RQingu niż gry xD No raczej aktywni gracze formę mogą utrzymać . A co do wyników i pozycji w tabeli to Gratuluję grającym na meczach :)
W sumie mecz był fajny i zacięty , podobało mi się to :)
Carpe trochę przekombinował w paru momentach i dlatego przegraliśmy parę rund przez to ...
Poza tym uważam osobiście i pewnie Kasztelany też że Virus jest za gruby bo w 20 sekund nie dobiegł do flagi !
Powodzenia w dalszej części turnieju i nie pokazuj Arthasan że masz szeroką
cipę czy jak tam wolisz atut ...